Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretőnek jó lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőnek jó lenni?

Figyelt kérdés
tegnap 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem működik.

Akibe igazán szerelmes voltam, ő kihátrált és semmi jó nem volt az egészben, hogy legalább egy menetre emlékezhetnék. Egy csók volt, de olyan, hogy utána 5 évig azt kerestem mindenkiben. Vagyis elég hamar feladtam, mert senkivel nem volt olyan.

Akivel próbáltam pótolni, gyenge volt az ágyban, de közben birtokolni akart. Pénze volt, de nem vagyok megvehető.

Aztán megtaláltam a világ legcsóróbb pasijában ugyanazt a szenvedélyt. Halálosan szerelmes vagyok belé, de mégse fekhetek le vele többé, mert azóta egyfolytában iszik és mindenkinek elmondja, hogy együtt vagyunk, miközben nyilvánosan nem lehetünk együtt.

Mindig úgy járok, hogy csak 1-2 alkalommal jutok szexhez a szeretői kapcsolatban, aztán akkora dráma van, hogy évekig tart kilábalni belőle.

Nem tudom, ha el tudnék válni, jobb lenne-e. Valószínű azért van ez, mert nem én vagyok a szeretője egy férfinek, hanem nekem van szeretőm és a férfiak totálisan alkalmatlanok erre a szerepre. Bekapcsol náluk a birtoklási vágy meg a kakasviadal. De az se megoldás, ha ő is házas, legalábbis abból még szex se lett, de 5 évbe telt kihevernem. Most ebben mi a jó, hogy szex szinte nulla és lassan már vér folyik?

tegnap 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerettem volna az lenni...

Nekem is egy csók,meg egy kis petting,hentergès jutott az egèszből.Igazából lehet,nem is baj,csak most mèg így fogom fel,hiszen szeretem azt a szemèt dögöt...

tegnap 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!