Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?
Sajnos belekeveredtem egy viszonyba egy nős pasival… akinek babát vár a felesége..:( tudom, über gáz vagyok, de teljesen beleestem, nem tudtam nemet mondani neki:(
A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…
Mi történt most hirtelen? :( Munkahelyen találkozunk, beszélgetünk, de azóta nem kezdeményez “ úgy”, időnként kapok egy ölelést, de semmi több….
Nekem nagyon hiányzik, és nem értem, hogy mi van… :(
Nem akartam elvenni a feleségétől, csak nekem is nem rég ért véget a kapcsolatom, magányos voltam l:(
Így érzem meg akarok halni, semmi nem boldogít…:(
A tenyerén hordozott, szeretgetett és nagyon jó volt vele a szex, most meg semmi…:(
Amíg egy helyen dolgoztok addig nem lesz lelki értelemben nyugalmad.
Sz@r dolog ilyen miatt bebukni egy munkahelyet, viszont még sz@rabb napi szinten látni az illetőt úgy, hogy nem lehetsz vele!
A helyzet az, hogy gyakorlatilag nincs honnan szakítani…. Vagy meg tudok szakítani egy időnkénti baráti ölelést kb…:( vagy nem állok többet szóba vele…. Attól még napi munkakapcsolat és jó kollega révén ezt nem is tudom megkerülni..
én is gondolkodtam munkahely váltáson…. De valahogy abban bíztam, hogy hátha elmúlik egyszer…. De nem sajnos :( még nem
Hol vagy te emberileg tisztességes? Egy gerinctelen nőnek nem nevezhető lény vagy aki aláfekszik egy házas embernek akinek ráadásul terhes a felesége!
Hol lehet itt tisztességről beszélni???
Tenyleg kenyes tema... a baba miatt azt mondanam ne mondd el a felesegnek.
Viszont, mint feleseg meg tudni akarnam, hogy milyen az az ember akivel kozos eletet tervezek. Az a gond, hogy hajlamos csalasra a ferj, ha jon valamilyen kisebb gebasz, egybol egy masik nonel fogja keresni. Nem megbizhato... Csak nem mindegy, hogy a hazassag elejen vagy 10-15ev utan derulnek ki ezek a dolgok, akkor sokkal rosszabb tovabblepni.Foleg, ha meg csinal a felsegnek + ket gyereket.
Megbánta hogy megcsalta és új eletet szeretne kezdeni a családdal.
Neked nem szabadott volna belemenni, sajnálom.
Nem értem, miért pont nekem kéne bármit mondani a feleségnek… ez egy bizalmi dolog, és én diszkréciót ígértem neki… attól nekem nem fog kevésbé fájni a lelkem, hogy most már a felség és a gyerek is sírni fog…:(
Én nem fogom senki életét lerombolni, majd megtörténik az, ha úgy kell lennie… a bosszú nem az én műfajom!
És ő is ennyire korrekt volt veled? :D
Megérdemelné ez miatt! Nem a bosszúról van szó! Ez szimpla gerincesség!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!