Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.

Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.

Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.

Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.

A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..

Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?

Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat

2022. jan. 20. 20:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 A kérdező kommentje:
#58, te azért keresnél egy nőt, hogy megcsalhasd, mi hűségesek vagyunk egymáshoz, nagy szerelemmel, volt néha kilengés, de ennyi.
2022. febr. 9. 13:14
 62/122 anonim ***** válasza:
98%
Csak a (lassan) 2 gyereket sajnálom itt. Majd ne csodálkozz Kérdező ha pár év múlva megint ugyanitt tartotok, csak 2 gyerekkel a nyakadon.
2022. febr. 9. 13:19
 63/122 anonim ***** válasza:
99%

Volt néha kilengés??

Most azért eldobtam az agyam.

Kérdező, nem arról volt szó, hogy az esküvőtök előtt 1 héttel jött össze a szeretőjével, akivel gyakorlatilag a teljes házasságotok időtartama alatt együtt volt, ideértve a terhességedet, szülésedet, gyermekágyadat, mindent? És csak azért tudtad meg, mert a volt szeretőben volt annyi gerinc, hogy szóljon, a férjedtől aztán sose tudtad volna meg? Nem erről volt szó?? "Némi kilengés"? Te vagy teljesen hülye vagy, vagy pedig troll. Semmi mást nem tudok elképzelni.

2022. febr. 9. 13:23
 64/122 anonim ***** válasza:
98%

"hűségesek vagyunk egymáshoz" XDDDD

Birka vagy, majd várjuk pár év.... Bocs, inkább hónap múlva a kövi írásod, hogy megcsalt megiiint. De ide írd kérlek, ne új kérdésbe, had folytatódjon a komédia. :D

Egy csomó tanácsot kaptál, saját tapasztalatokat osztottak meg azok akik hasonló helyzetben voltak. Mit gondolsz, 4 év félrek.rás után megszállta a szentlélek? Lehet, hogy melletted akar maradni, de nem biztos, hogy be fogja érni veled. Nem monogám az embered, ezután is el fog járni máshova. Ne aggódj, ez nem a te hibád, ő ilyen. De másodjára már te tehetsz majd róla, mert megbocsájtottál. Mielőbb kezdj új életet, találj új szerelmet, akinek te vagy a mindene, és ne egy ilyenre pazarold az értékes idődet. Lehet higy jó apa, de mint társ, férj, egy utolsó hulladék szemétl@da.

2022. febr. 9. 14:10
 65/122 anonim ***** válasza:
89%
Igazad van kérdező, téged sosem csalt az urad, csak gyakorolni jár félre, hogy neked jobb legyen. Megértelek én, szerintem szépek is vagytok, nem csak okosak. :)
2022. febr. 9. 14:22
 66/122 anonim ***** válasza:
98%

Hát úgy látom vannak hölgyek akik hisznek a tündérmesében

Megcsokolom a békát és királyfi lessz

Mindenkinek joga van a saját életét rongyá tenni

De nincs joga egy gyerek életét a végtelenségig tönkre tenni

Nem arra születnek hogy egy boldogtalan házasságot végig nézzenek Ezek után ha felnőnek féljenek az elköteleződéstől mert rossz szomorú példát láttak szent meggyőződésük lessz hogy egy komoly kapcsolatban nincs boldogság

2022. febr. 9. 15:09
 67/122 anonim ***** válasza:
93%
Kerdezo, neked aztan van gyomrod!
2022. febr. 9. 18:57
 68/122 anonim ***** válasza:
100%

Sokminden eszembe jutott,ahogy olvastam a kérdésed és a válaszokat.

Azt azért elmondhatjuk,hogy a hozzászólások többsége azonos véleményen van- veled ellentétben.

Az egy dolog,hogy kb senki nem adna újabb esélyt.

Az egy másik,hogy tisztán lejön, hogy itt a férjed, akinek a legkevesebb gerinc jutott.

Nem akarlak sértegetni azzal,hogy a naivitásodról mit gondolok.

Vannak emberek akiknek nem lehet segíteni,sem jó tanácsot adni.

Van akinek muszáj a saját bőrén megtapasztalni,hogy milyen az,ami másokat padlóra már küldött.

Van aki úgy érzi, hogy nem tud tovább lépni,ha nem ad még egy esélyt,mert muszáj tudnia, biztosnak lennie benne,hogy nem működik.

Nem értem meg,de elfogadom,mert "nem jártam még soha a te cipődben"

Ami viszont totálisan kiverte nálam a biztosítékot az az,hogy gyakorlatilag 3 hét sem telt el, mióta kiírtad ezt a kérdést és meggyőződésed,hogy rendben van minden. Olyannyira,hogy a második gyereken dolgoztok!!!

Hogy a pics.ba tudsz megbízni benne??

Sokkal, sokkal apróbb botlások végérvényesen tönkre tesznek kapcsolatokat.

Ha mégsem,akkor évekig, akár évtizedekig megmarad a bizalmatlanság,a tüske az emberben.

Szerinted milyen érzés lesz átmenni ezeken a dolgokon terhesen?

Szerinted tényleg erre a második gyerekre van szüksége egy olyan házasságnak,ami a te elmondásod alapján egyetlen napig sem alapult bizalmon?

Az első napjától,(plusz még az az egy hét) végig hazugság volt.

2022. febr. 10. 06:23
 69/122 anonim ***** válasza:
23%
Nem olvastam végig a válaszokat. Itt a szerető volt nagyon szemet, hogy kitalalt. Boldogan élned az életedet ha nem tudnád. Én 6 évig voltam szereto. Megbeszeltuk az elején hogy soha nem teszünk keresztbe egymásnak. Pedig én meg el is váltam volna miatta de O maradni akart a házasságban. Aztán kifulladt a kapcsolat. Boldogan él a családjával. Nem hiszem, hogy a párja sejtett valamit, hiszen szexben is az élet minden területén mindent megadott neki. Én is megvagyok a családommal. Soha nem árulkodnak. Szerintem aki elfogadja a szeretoi státuszt annak ez alap kellene hogy legyen.
2022. febr. 10. 06:43
 70/122 anonim ***** válasza:
98%
Jaj gyerekek ez egy troll. Ennyire hülye még egy hülyegyerek sem lehet.
2022. febr. 10. 07:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!