Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.

Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.

Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.

Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.

A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..

Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?

Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat

2022. jan. 20. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/122 anonim ***** válasza:
97%
Mindig ott volt a tüske... ja és újra elkezdte a szeretősdit kb3x...
2022. jan. 20. 20:44
 2/122 anonim ***** válasza:
94%
A férfi, akit szeretsz, soha nem létezett.
2022. jan. 20. 20:48
 3/122 anonim ***** válasza:
88%
Őt, ki.
2022. jan. 20. 20:48
 4/122 anonim ***** válasza:
94%

"A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget,"

---

"nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt."

Nyuszicsibe, a kedves férjed aki a világ legjobb embere hosszú időn át csalt.

Nem tudom miért dimenzionálod túl ezt a nyomorultat.

Mit csinálj? Pörköltet tésztával baszod.

Van ezen még mit gondolkodni???!!!?

2022. jan. 20. 20:54
 5/122 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk egy családtagnál hasonló játszódott le évekkel ezelőtt. A baba miatt adott egy végső esélyt.

Eltelt pár év, ugyanúgy elkezdte csalni a feleségét. Most válnak. Utólag azt mondja a családtag, hogy már ez elsőnél el kellett volna válnia.

Nyilván minden eset más, de én azt látom, hogy aki egyszer hosszútávú szeretői kapcsolatot tartott fenn mással (tehát nem egyszeri botlásról van szó), az hiába kap újabb esélyt és lehet, hogy bírja pár évig, de később ismét elkezdi.

2022. jan. 20. 20:55
 6/122 anonim ***** válasza:
94%

Az egyetlen hibája az volt, hogy sosem volt a párod 😂

Ja, nagyanyám is csak azért nem él, mert megállt a szíve, amúgy eskü jól tartja magát... Ez kb ez a szint. Magadnak hazudsz, nem veszed észre?

2022. jan. 20. 20:59
 7/122 A kérdező kommentje:
Nem tud más nőre már ránézni, és ez ráébresztette arra, hogy sokat veszíthet, mert nincs hova mennie, én meg nagyon szeretem. Mit javasoltok nekem? Próbáljam meg a mediátort?
2022. jan. 20. 21:05
 8/122 anonim ***** válasza:
93%

Ja. Próbáld meg kevésbé szolgalelkű birkakánt élni az életed. Hátha a sokadik megcsalás után ébred benned az önbecsülésnek a szikrája...

Ja nem... Te már megbocsájtottál, ergo értelmetlen a kérdés.

De súgom halkan, hogy az arany lelkű-farkú férjecskéd újra félre fog kúrni ha alkalma adódik rá.

Nos, nincs hova mennie, talált egy ilyen szolgalelkű birkát is miért ne esküdözne égre földre? 😂

Én meg minek válaszolgatok ilyen értelmetlen kérdésekre.....

2022. jan. 20. 21:09
 9/122 anonim ***** válasza:
90%

Kívülről mindig könnyebben beszél az ember.

Én a helyedben nem adnek neki másik esélyt. Talán hosszútávon ez a jobb döntés nektek.

Nem az történt, hogy részegen összeragadt egy leányzóval, (mondjuk ez is már nálam válóok lenne), hanem több hónapon keresztül nap mint nap józanul meghozta azt a döntést, hogy megcsal, elárul és semmibe vész téged. És ez az, ami miatt én nem adnék több esélyt. A megcsalás ténye csak egy a sok indok közül. Semmibe vett téged, a gyermeke anyját, egy ilyen férfitól menekülni kell.

2022. jan. 20. 21:12
 10/122 anonim ***** válasza:
36%
Vannak poliamor emberek. Itt a hazugság az, ami nagyon nagyon gáz!
2022. jan. 20. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!