Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.

Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.

Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.

Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.

A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..

Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?

Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat

2022. jan. 20. 20:41
 71/122 anonim ***** válasza:
97%

Mond hogy tudsz a lelki világossal elszámolni?

Mivel nem rajtad múlt hanem egy másik gerinctelen emberen hogy nem hagyta el érted a családját

Igen manapság egyes embereket nem érdekli ha tönkreteszik más és maguk családját.Legyen az nő vagy férfi

Aztán ha valami nem úgy alakul természetes nekik hogy a régi hüjét kihúzzák a kalapból és ha addigra társa van azt dobja a fenébe rugjon bele ahogy ő tette ezt annó hisz a gyerekekre hívatkozva a hozzá tartozik örökké!

Már magam is lassan arra gondolok ilyen lett a világ

2022. febr. 10. 08:52
 72/122 anonim ***** válasza:
98%

Drága isten gyere le ez komoly kérdező??? 🤣🤣

Magamra borítottam a kv-m úgy felnevettem 🤣

Annyira vártam a stroy végét de ez nem happy and lesz csillagom.

2022. febr. 10. 10:42
 73/122 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező de nagyon a béka segge alatt van valamiért az önbecsülésed!

Évekig csalt...mas nőt dugott melletted és te képes vagy megbocsájtani...tovabbra is a te részedről szerető, HŰSÉGES társként viszonyulni hozza?? Főzöl, mosol rá még ő most borítékolom neked, h továbbra is meg fog csalni téged! Ha eddig ennyit értél neki eztán is ennyit fogsz! A fiatal éveidet jól elcseszed egy ilyen pasi oldalán. De te tudod...mindenesetre GRATULALOK Neked hozza ! Sok szerencsét az ilyen férjjel az életben!!!!

2022. febr. 10. 10:46
 74/122 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon buta vagy, de majd az idő megmutatja neked is. Csak akkor már 2 kölyökkel a nyakadon fogod tűrni meg nyelni a békákat, mert nem lesz önálló egzisztenciád. Annyi ilyen buta, szemellenzőt felvevő nő van még, mint te, hogy az félelmetes.
2022. febr. 11. 08:23
 75/122 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy megértem a férjét, hogy itt könyörögte magát vissza. Monsak, főznek, takarítanak rá, a porontyait is felnevelik és még el is nézik neki, hogy más puncikba mártogatja a farkincáját. Kész főnyeremény az ilyen feleség, valóban kár elengedni :D
2022. febr. 11. 08:26
 76/122 anonim ***** válasza:
98%
Így van igaza van a férjnek....kar lenne elengednie mikor mosnak főznek rá....ő meg oda dug ahova akar, meg van bocsájtva...annyit betart, h majd legközelebb óvatosabb lesz...ugyesebben fogja csinálni a dolgaid ...👏
2022. febr. 11. 08:33
 77/122 anonim ***** válasza:
98%
Tudod van az a mondás, hogy nem mindenkivel lehet őszintén beszélni, csak az ő szintjén. Ezt nyilván a drága férjed is tudja, hogy veled csak a szinteden lehet beszélni és most már tudja, hogy bárhol bármikor csalhat te úgyis mindent megbocsájtasz. Taps taps egy újabb okos férjnek és egy naiv bugyuta feleségnek
2022. febr. 11. 21:20
 78/122 anonim válasza:
8%
Hát most én végig olvastam az összes kommentet! Komolyan mondom itt kár kérdezni bármit is! Tipikus, ellenszenves, önközpontú, arogáns, "élet tapasztalt" Magyar hozzá szólások! Ezért tart itt ez az ország ahol tart! Ebből a nemzetből árad rosszindulat! Miért kell bántani egy kétségbe esett embert? Tele van ez a szenny világháló a rengeteg bántó, gusztustalan hozzászólókkal! Se tisztelet, se sajnálat, se megértés, se empátia nincs már ebben az elkorcsosodott világban! Mindenki csak a szálkát keresi egymás szemében, a gerendát meg rengetegen nem látják az orruk előtt! Lehordjátok azért mert békülni próbál a gyermeke apjával??? Ez most komoly?? Ezért kell lenézően viselkedni vele??? Miért az jobb ha a nő f.szról-f.szra ugrál???? Ha egy nőt megcsalnak, akkor ülljön mindig új f.szra addig még nem csalja meg valaki?? Benne van a pakliban hogy sok f.szt ki kell próbálni addig a pontig még hűséget talál az ember botlás nélkül! Az is gusztustalan ha egy nő 100 férfival volt, mielőtt megtalálja az igazit! Hiába ha az a bizonyos nő mind a 100 férfihoz hűséges volt, attól még 100 férfival volt! Második esély mindenkinek jár! Mindenkinek! Gondolkozzatok már mielőtt okádjátok a sok szart! Jól tette a hölgy hogy próbálja helyre hozni a házzaságát! Isten áldja meg őket! Legyenek áldottak, legyen békességük, boldogságuk! Egy parázna nőtt vitt a tömeg Jézus elé. Törvényhozók kiadták a parancsot, miszerint megkell kövezni őt mert rajta kapták házasságtörésen! A tömeg kérdi az Urat, hogy mit tegyenek! Jézus így felelt: "Az vesse rá az első követ, aki bűntelen"!
2022. márc. 17. 02:07
 79/122 anonim ***** válasza:
96%
78-as te hol élsz? A kérdező úgy mondta ki az IGENT, hogy alig vára már hogy más nőbe rakhassa be? Úgy csinálta el az asszonyt hogy közbe alig várta már hogy a másik nőt dughassa. Nem egy fére dugásról van szó.
2022. márc. 17. 05:39
 80/122 anonim ***** válasza:
0%

35ös vagyok.

Nem értetted meg amit írtam, sőt ignoráltad.

Sajnálom. De nektek itt még nincs vége. Akkor se ha többé nem csal meg.

2022. márc. 17. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!