Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, mit tennétek?
Sziasztok.
8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.
Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.
Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.
Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.
A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..
Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat
a kérdésre: nt milyen terapeutánál voltatok, de az vmi piacos tenyérjós lehetett, ugyanis az ELSŐ dolog a gyógyulási folyamatban a szeretővel való MINDEN kapcsolat megszakítása. ez az alkoholistánál a ne igyon szint. a férjed is, te meg főleg, mert amit csinálsz az nagyon alacsony önbecsülésre vall. ilyet senki sem tesz magával, már önvédelemből sem (és a szerető sem épelméjű ezek szerint).
a férjed olyan, mint vmi szektavezér a netflixes dokukból, aki manipulálja a nőket a fizikai/anyagi erőfölényével visszaélve és a nők kiszolgáltatott helyzetét kihasználva, hogy aztán x "felesége" legyen a végére. rettenet és borzalom, hogy ez 2022-ben itt történik.
soha nem ertettem azt, hogy az olyan ferfi aki keptelen a monogamiara minek hazasodik plane nezi hulyenek a masik felet. sokadik ilyen sztori amit hallok, nemreg beszelgettem egy ismerossel aki 10 eve hazas ott van ket kicsi gyerek es bevallotta, hogyha alkalma adodik o felredug, merthat 10 ev az 10 ev meg amugy is kell az onbecsulesenek, de amugy imadja a nejet es o neki az igazi de a kalandot sem veti meg, az online flort meg szinte kotelezo leteleme, mert neki erre szuksege van aztan ha valamelyik holgyike besetal az ajton el a lehetoseggel. csak az asszony meg ne tudja... csalta akkor is mikor terhes volt, es megcsalta akkor is mikor megszulettek a gyerekek es nemreg is. ez a tipus nem valtozik, fel kilepni mert akkor hova a csaladi idill, nincs hova mennie es stb, de "o ilyen sajnos" igy nyugtazta magat. az asszonynak otthon semmi sem tunik fel mert alapvetoen nem jarkal el a kedves ferj, idoben mindig hazaer, ezek a felredugasok meg akkor vannak amikor epp a haverjai nevnapja szulinapjai es egyebek vannak es kitudja otthon dumalni miert volt tavol masnap reggelig. az asszonya meg tuzbe tenne erte a kezet, mert tokeletes ferj es apa... aha, csak miota osszejottek csalja a feleseget. rengeteg ilyen van, dobbenet mennyi.
en csak azt mondom h menekulj es inkabb az egyedullet mint a nem melto kapcsolat.
Mi az, hogy megcsalás számodra, ezt végiggondoltad? Az, hogy a férjed egy másik nővel lefeküdt? Belegondoltál, ha te egy olyan országba születsz, ahol többnejűség van, a férjed minden nap másik nővel lehetne és eszedbe se jutna a megcsalás, hiszen mindegyik nő a felesége.
És itt jön képbe, hogy egy elképzelt tulajdonságokkal rendelkező férfiképet szeretsz feltételesen és ha valami nem stimmel máris nem szereted?
A valódi szeretet esetén a férjed szereted és ha volt neki egy kis örömben része akkor ezzel együtt szereted. Van ez valójában bármilyen hatással rád? Maximum annyi, hogy egy boldogabb férjed van.
Aranyos ez az eszmefuttatás a többnejűségről.
Azokban az országokban, ahol ez törvényesen lehetséges,csupa boldog feleség örül együtt, hogy épp melyikük tette előző nap boldoggá vágyaik netovábbját.
Semmi köze a kényszerhez és az elnyomáshoz.
Kizárólag az igaz szerelemről szól az egész.
🤣🤣🤣
Az jutott eszembe hogy van ilyen.?A te dolgod.
Hol marad azért az önbecsülésed.
Vagy talán az szingerek vagytok és nem akartad leírni vagy polgárpukkasztásnak gondoltad az egészet
Igaz sajnos találkoztam olyan ex feleséggel aki férre kúrt.
Mikor az exének párja lett akkor közölte hiába váltak el ő a feleség
Míg ő hadja addig de csak addig és akkor amikor ő engedélyezi kúrhat de egyébként az ő tulajdona!Neki tartozik mindennemű elszámolással.
Fura világot élünk vagy embereknek van furcsa értékrendje.
Vagy csak mi akik ezt másképp látjuk őrültünk meg.Már magam sem tudom sok boldogságot Mindenki úgy él ahogy akar!
3 diplomám van, nem vagyok képzetlen.
Szeretem nagyon, és mint mondtam ezt leszamitva nagyon jó apa és nagyon jó férj.
Szeretem nagyon,ezt leszámítva...
Én is szeretem nagyon a töltött káposztát,de ha megromlott,akkor inkább kidobom.
Francnak se kell egy háromnapos f@sás, csak mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!