Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.

Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.

Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.

Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.

A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..

Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?

Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat

2022. jan. 20. 20:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
94%

Én anno azt hittem, hogy megbocsájtottam egy ilyet. Akkor én jöttem rá, hogy mást vitt be a közös ágyunkba, nem tagadta. Volt nagy cirkusz, ígérgetés, hogy soha többé. Még az is lehet, hogy valóban nem csinálta utána, de bennem akkor eltört valami. Hiába jártunk terápiára, végül legbelül sosem bocsájtottam meg neki, bármennyire is akartam. Végül már szó szerint fizikai fájdalmat okozott, ha hozzám ért, annyira megundorodtam tőle.

Elváltam, és nagyon jól tettem. Neked is ezt javaslom. Soha többé nem fogsz benne megbízni, ez egészen biztos.

2022. jan. 21. 10:06
 42/122 anonim ***** válasza:
93%
34,35# Mit olvastam? Már gyűlik a gombóc a torkomban. Asszem kimegyek okádni egyet.
2022. jan. 21. 10:59
 43/122 anonim ***** válasza:
90%
34-35 csak magának magyarázza szegény, milyen szipiszupi minden, hogy a férje azt kúrogat, akit akar, ő meg még tapsikol is hozzá. Neki arra van szüksége most már egy életen át, hogy ezt újra és újra elmondja magának, hogy ez így milyen remek. De belül halott, higgyétek el. Ezt nem lehet máshogy elviselni. Ne akarjatok ilyen életet.
2022. jan. 21. 12:00
 44/122 anonim ***** válasza:
89%
ja, az ilyen szolgalelkűek, mint a 34/35 is csak bebizonyítják, hogy az ilyenekkel bármit lehet tenni.
2022. jan. 21. 13:31
 45/122 anonim ***** válasza:
96%
El se tudom képzelni, hogy milyen lehet, mikor azt mondom a "barátnőmnek", hogy nyugodtan csináltassa fel magát a férjemmel, mert az én gyerekeim már nagyok... Van baj a toronyban rendesen.
2022. jan. 21. 18:22
 46/122 anonim ***** válasza:
94%

34-35 ez a legbetegebb dolog amit valaha hallottam.

Kérdező mit kaptál tőle tavaly karácsonyra? Mellszívót? Babahordozót? És a csaj? Cartiert?

A gyerekednek ezek után is lehet jó apja, de neked mit tud nyújtani?

Bizalmat, biztonságot? 4 év hazugság után biztos nem.

Az vagy aminek érzed magad. Kicsit sem éreznéd baleknak magad ezután, ha visszafogadnád?

2022. jan. 23. 19:09
 47/122 anonim ***** válasza:
93%
Ha ilyen hosszú időn át képes volt a szemedbe hazudni nap mint nap akkor ezt bármikor máskor is meg tudja tenni. Ha megbocsátasz neki tudnod kell h nem lesz hűséges hozzád továbbra sem, ha ezzel együtt tudsz élni akkor bocsáss meg neki, de ne áltasd magad. Kutyából nem lesz szalonna.
2022. jan. 24. 14:26
 48/122 anonim ***** válasza:
95%
Ez durva éveken át van másik nője. Nem is csak egyszer ... És te még jó férjnek tartod? áááá Te nagyon naív vagy....
2022. jan. 29. 15:22
 49/122 anonim ***** válasza:
93%
Mi a helyzet azóta? Hogy döntöttál?
2022. febr. 3. 15:26
 50/122 A kérdező kommentje:
Visszafogadtam, átbeszéltünk mindent, többet nem fog hülyeséget csinálni, nyáron tartunk egy második esküvőt, ami a tiszta lapot fogja jelenteni
2022. febr. 8. 20:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!