Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.

Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.

Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.

Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.

A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..

Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?

Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat

2022. jan. 20. 20:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
21%
Ne rongyozzatok fiktív nőt, napi 4-5 ilyen tök egyforma, "megcsalt a férjem de én olyan tehetetlen vagyok" kérdést írnak a nőgyűlölő trollok, és várják alá a nő alázását meg lábtörlőzését...
2022. jan. 20. 21:24
 12/122 anonim ***** válasza:
87%

Szerinted szeretett?

Saját magadtól veszed el a lehetőséget, hogy egy olyan férfit találj társnak akinek te vagy a mindene!

2022. jan. 20. 21:24
 13/122 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miből gondoljátok, hogy trollkodom, le vagyok sokkolva, olyan jól takarta magát, nem viselkedett másképp, ezért nem is tudtam, adok az egésznek 3-5 napot, hogy ki tudjam pihenni magamból a fájdalmat, és helyes döntést tudjak hozni, bár a kérdésem arra irányult, hogy hogyan alakult az élet a megbocsátás után
2022. jan. 20. 21:31
 14/122 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudta a nadrágjában tartani. 4 évig. Ahha.

Vedd már észre, hogy a férjed szeretőjének többet ért a házasságotok, mint a férjednek.

Nálad azért tepert, mert azért a lelkiismerete furdalta.

Hát ennek annyi.

2022. jan. 20. 21:32
 15/122 anonim ***** válasza:
93%
Elképesztő, hogy egyesek mindent megtehetnek a másikkal következmények nélkül!
2022. jan. 20. 21:35
 16/122 anonim ***** válasza:
38%
Azért is egyértelmű hogy trollkodsz, mert az ilyen kérdéseknél sose kéritek ki magatoknak a lerongyozást, szidalmazást, ahogy egy nő tenné. Csak megy tovább a nyüszögés meg megbocsátás. Ezek a kérdések mind csak a megcsalás elnézésének a propagandája.
2022. jan. 20. 21:36
 17/122 A kérdező kommentje:
#15 igen, ma is felhívott messengeren remegve, hogy rémesen sajnálja, de érzelmileg erősen manipulálta.
2022. jan. 20. 21:37
 18/122 anonim ***** válasza:
85%
17 az is vicces, mikor valaki kikéri magának. Mindig az jut olyankor eszembe, hogy itt nagy a pofája azokkal szemben, akik segíteni akarnak és tud nagylány lenni, otthon meg kussol mélyen, mint egy jó kis csicska
2022. jan. 20. 21:37
 19/122 A kérdező kommentje:

#17, nem értem, hogy miért kellene bárkit is lerongyozni.

Én teljesen higgadtan állok az egész történethez, mert hiszek abban, hogy meg tud változni a férjem, nem a szeretőre való köpködést várom.

2022. jan. 20. 21:38
 20/122 anonim ***** válasza:
85%

Remélem az én barátnőm is elnéz majd mindent!

:)

Ja neki nem lesz oka rá!

2022. jan. 20. 21:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!