Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.

Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.

Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.

Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.

A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..

Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?

Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat

2022. jan. 20. 20:41
 81/122 anonim válasza:
13%
79-es! Tény és való hogy nem helyes a férj amitt tett! Nagyon nem helyes finoman fogalmazva! Te is addig játszol a tűzzel amíg megnem égeted magad! Nem? Hamár egyszer megégtél akkor már oda figyelsz hogy ne forduljon elő mégegyszer! Ezzel azt akarom csak mondani, hogy a férj hogy lebukott, átértékelhette hogy mégsem ér ennyit egy viszony, és többet nem okoz fájdalmat a feléségének és a családnak. Egy férfi azért másképp működik mint egy nő! Ha szereti, félni fog hogy elfogja veszíteni, (hálás, és megbecsüli) a családját, akkor rendben lesz minden közöttük! Mindenkinek jár egy második esély! Nincs olyan ember aki nem hibázott volna ezen a földön! Aki tiszta szívvel, alázattal megbánja bűné, az hidd el nem fog újra bűnbe esni! Isten igéje alapján: Volt egy hitelező, akinek volt két adósa, az egyik egy kisebb összeggel tartozott, a másik egy nagyobb összeggel! A hitelező elengedte mint két tartozást. Mit gondolsz, melyik adós volt a hálásább? Akinek több volt az adóssága! Jelen esetben ez a férj lenne! Ha hálás azért mert megbocsájtott neki a felesége, és van hite hozzá, akkor képes megváltozni!
2022. márc. 17. 09:36
 82/122 anonim ***** válasza:
97%

Igen szép dolog a megbocsájtás ha az szívből jön.

A megbánás a második esély is csak annak jár aki ezt komolyan gondolja érzi.

Nem csak egy időhúzás a másik fél további kihasználására tendál.

Gondolod81 egy ilyen férj mint a kérdezőjé ez az ember lehet?

Itt már maga a házasság hazugságra köttetett

A kérdező férje még hírből sem ismeri a hűség fogalmát.

2022. márc. 17. 12:43
 83/122 anonim válasza:
53%
82-es! Nagyon helyesen, és nagyon jól fogalamaztad meg azt hogy a megbocsájtás csak annak jár, aki szívből megbánja bűnét. De neked, nekem, nekünk, embereknek nem szabad ítélkezni! Főleg itt, a világhálón! Csak nézd meg a különbőző platformokon a kommenteket hozzászólásokat, válaszokat. Az emberek 90%-a csak a negatív, bántó, sok esetben trágár, flegma, lenéző, átkozódó, stílusban tudnak megnyilvánulni! Milyen világot élünk?? Nincs se tisztelet, se tisztesség, sem becsület!
2022. márc. 18. 07:11
 84/122 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs sem tisztelet sem tisztességg sem becsület.!"

Ígazad van itt főleg a kérdező párjára vonatkozik ez és azokra az emberekre akik gátlástalanul belepiszkítanak egy pár életébe aztán mind aki jól végezte dolgát még büszkék is magukra és úgy gondolják mindenki a lábuk alatt hever és azt tehetnek amít csak akarnak.

Nem elêg hogy erkölcstelenül mindenhatót játszanak még büszkék is magukra hogy tönkre tehetik más életét.Mert nekik valami hiányzik akkor a másiknak se legyen.

Nem ítél az ember joga nincs hozzá.De véleménye mindenkínek lehet!

2022. márc. 18. 14:02
 85/122 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm szépen a kommenteket, jártunk párterapeutánál,tudom, hogy mit hibáztam,többször szólt, de figyelmen kívül hagytam.

Azóta bepótoltam a hiányosságomat, és ő is az övét, azóta boldogabb a házasságunk, mint eddig, és nagyon szeretjük egymást, lassan tervben lesz a 2. gyermekünk.

2022. márc. 31. 22:20
 86/122 anonim ***** válasza:
90%
Jól van, ez így most már tuti troll 😂
2022. márc. 31. 22:35
 87/122 anonim ***** válasza:
83%
Te jó ég...
2022. ápr. 1. 07:08
 88/122 anonim ***** válasza:
96%

Te normális vagy csaje???

Megcsalnak , megaláznak de úgy teszel h minden a legnagyobb rendben van....szerinted ....

2022. ápr. 1. 08:14
 89/122 anonim ***** válasza:
93%

Milyen édes történet.

Elvitt téged a terapeutanénibácsihoz,hogy ott ketten felnyissák a szemed,hogy milyen kis butus voltál. Két hónap alatt megvilágosodtál ,alkalmanként vagy 30ezerért,hogy miben hibáztál és már ki is javítottad a csúnya rossz hibáidat, amiért kaptál egy új esélyt.

És akkor ott mondták neked, hogy már jöhet is a másik gyerek.

Könnyekig meghatódtam,hogy azért mégis csak vannak jó kapcsolatok.

2022. ápr. 1. 14:11
 90/122 anonim ***** válasza:
76%
Már várom mikor jön a követkető kérdés, hogy megint megcsalra, és mit tegyen
2022. ápr. 1. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!