Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, mit tennétek?
Sziasztok.
8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.
Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.
Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.
Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.
A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..
Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat
Igen szép dolog a megbocsájtás ha az szívből jön.
A megbánás a második esély is csak annak jár aki ezt komolyan gondolja érzi.
Nem csak egy időhúzás a másik fél további kihasználására tendál.
Gondolod81 egy ilyen férj mint a kérdezőjé ez az ember lehet?
Itt már maga a házasság hazugságra köttetett
A kérdező férje még hírből sem ismeri a hűség fogalmát.
"Nincs sem tisztelet sem tisztességg sem becsület.!"
Ígazad van itt főleg a kérdező párjára vonatkozik ez és azokra az emberekre akik gátlástalanul belepiszkítanak egy pár életébe aztán mind aki jól végezte dolgát még büszkék is magukra és úgy gondolják mindenki a lábuk alatt hever és azt tehetnek amít csak akarnak.
Nem elêg hogy erkölcstelenül mindenhatót játszanak még büszkék is magukra hogy tönkre tehetik más életét.Mert nekik valami hiányzik akkor a másiknak se legyen.
Nem ítél az ember joga nincs hozzá.De véleménye mindenkínek lehet!
Sziasztok
Köszönöm szépen a kommenteket, jártunk párterapeutánál,tudom, hogy mit hibáztam,többször szólt, de figyelmen kívül hagytam.
Azóta bepótoltam a hiányosságomat, és ő is az övét, azóta boldogabb a házasságunk, mint eddig, és nagyon szeretjük egymást, lassan tervben lesz a 2. gyermekünk.
Te normális vagy csaje???
Megcsalnak , megaláznak de úgy teszel h minden a legnagyobb rendben van....szerinted ....
Milyen édes történet.
Elvitt téged a terapeutanénibácsihoz,hogy ott ketten felnyissák a szemed,hogy milyen kis butus voltál. Két hónap alatt megvilágosodtál ,alkalmanként vagy 30ezerért,hogy miben hibáztál és már ki is javítottad a csúnya rossz hibáidat, amiért kaptál egy új esélyt.
És akkor ott mondták neked, hogy már jöhet is a másik gyerek.
Könnyekig meghatódtam,hogy azért mégis csak vannak jó kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!