Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.

Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.

Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.

Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.

A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..

Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?

Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat

2022. jan. 20. 20:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Jöttem egy updateval:

A férjem még mindig tartja a volt szeretővel a kapcsolatot, és én is, sokat járunk át egymáshoz, de tegnap a férjem részeg volt, és olyat írt neki, hogy jó a segge és a combja, jól kikardiozta magát.

Természetesen a barátnőm hárította, hogy ne írjon már ilyeneket, amire a férjem azt mondta, hogy hát csak meg akarta dicsérni, és a nők ezt túlagyalják.

Ez volt minden, nem volt igazatok, nem csalt meg azóta sem, és mással sem cicázik.

2022. júl. 1. 17:13
 92/122 anonim ***** válasza:
94%
Ja ez teljesen belefér, szinte már Pál apostoli fordulat. Egy igazi szent lett...
2022. júl. 1. 18:17
 93/122 anonim ***** válasza:
100%
Kicsinálnám úgy hogy többet nem állna fel.Mindenféle téren.
2022. júl. 1. 18:40
 94/122 A kérdező kommentje:
93, miért? Csak megjegyzést tett rá.
2022. júl. 1. 19:48
 95/122 anonim ***** válasza:
100%

Most a volt szeretővel barátnők lettetek? Vagy én értem félre?

Vagy az eleve a barátnőddel csalt meg?

2022. júl. 1. 20:41
 96/122 A kérdező kommentje:
A volt szeretőjével összebarátkoztunk, igen 😊
2022. júl. 1. 20:44
 97/122 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, jó lesz neked ez a férj és külön grat az új barinődhöz.
2022. júl. 1. 21:14
 98/122 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, hidd el, h január óta is volt ott dugás.
2022. júl. 1. 21:15
 99/122 anonim ***** válasza:
100%

Akkor legalább nem kell sokat agyalni, ki legyen a keresztanya.

Az is lehet, hogy egyszerre tologatjátok majd a babakocsit és egymás gyerekének lesztek a keresztszülei.

Sztem igazi sikertörténet! Egy barátok közt évadot simán kitöltene.

Amúgy rájöttem, hogy szerintem te az a kérdező vagy, aki vagy másfél évig nyomta a hasonló sztorikat, hogy megcsalta a férje.

Aztán megszűntek a kérdések.

Gondolom a gyerekkel voltál elfoglalva.

Mindenesetre elég jó úton haladsz, hogy csok-os házatok legyen és adómentes legyél, amíg dolgozol.

A férjednek meg majd csak leszárad,aztán nem lép félre olyan gyakran.

2022. júl. 1. 22:04
 100/122 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ilyen jóban vagytok, akkor 3-asban szexeljetek és mindenki jól fog járni.
2022. júl. 1. 22:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!