Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudom, hogy nagyon aljas, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy nagyon aljas, de megkértem a barátnőmet, hogy tesztelje le a páromat, hogy megcsalna-e. És igen. Ti mit tennétek ezek után?

Figyelt kérdés

A sráccal lassan fél éve együtt vagyunk. Azt mondta szeret engem, és komolyak vagyunk.

Nem ismeri barátnőmet, ő egy elég szép lány, és megkértem tőle, hogy a buszon szólítsa le a páromat, és kérdezze meg, hogy van-e barátnője..

A barátom azt válaszolta, hogy nincs, és még flörtölgetni is kezdett barátnőmmel. Most ezek után ti mit tennétek?

2021. nov. 12. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Kirúgni. De nem elmondani, hogy mi történt. Vagy csak simán elhidegülni tőle egy-két hét alatt, hogy ne bukj le. Vigyázz, hogy ez a sztori ne derüljön ki.
2021. nov. 12. 19:27
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Igen, szakítani kéne vele.Ha nagyon nem bírod ki azt mondhatod, hogy egy ismerősöd látta és hallotta mit művelt a buszon.De azt tényleg ne mondd, hogy te szervezted a lányt.
2021. nov. 12. 19:39
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Dobd ki, ha a barátnőddel megcsinálta, mással is megteheti (ha még nem tette). Azt én se ajánlom, hogy elmondd, hogy tetszelted, inkább mondd, hogy egy ismerősöd látta vagy a barátnőd utólag tudta meg, hogy ő a te párod és rögtön elmondta neked. Legyen önbecsülésed, azok után, hogy ő letagadott és mással flörtölt, nehogy vele maradj.
2021. nov. 12. 19:47
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon jól érzed, hogy ez más szemében aljasság. Ezért nem szabad elmondani. Megvolt rá a jó okod és jó volt a megérzésed, de ezt nem tudod senkinek normálisan elmondani, így hallgatni kell róla, hogy ne tartsanak szemétnek.
2021. nov. 12. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

De látjátok?Azért önbizalma annál több van a csávónak, mint esze.Komolyan elhitte, hogy egy feltűnően szép nő rámászik a buszon, mert tetszik neki?Jó Isten...

Egy percig ne sajnáld kidobni.Egy beképzelt, gerinctelen, ostoba alak a pasid.

2021. nov. 12. 19:52
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Pont erre gondoltam mint 5#

Baratom helyből levágná hogy ez csapda, ill nagyon óvatos lenne mig le nem csekkolta a csaj minden adatát stb

2021. nov. 12. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
66%
Az az eshetőség semmiképpen nem igaz, hogy másképp történt/meg se történt a szituáció, a barátnő "valamiért azt szeretné" ha szétmennétek, és ezért így mesélte el?
2021. nov. 12. 21:32
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
7 És ez miért lenne neki jó?Már ott a buszon ment volna vele a bunkó, ha a barátnő megengedi.A bunkó szerint neki nincs is barátnője.Akkor?
2021. nov. 12. 21:34
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem komoly a srác. Kuka!
2021. nov. 12. 21:38
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
Mind a kérdezőnek, mind a válaszolók nagy részének: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok
2021. nov. 12. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!