Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.

Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.

Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.

Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.

A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..

Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?

Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat

2022. jan. 20. 20:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/122 Mathus ***** válasza:
100%
#109: azt leszámítva, hogy minimum szociopata? mi az a három diploma, ha nem vagyok túl kíváncsi?
2022. júl. 3. 22:36
 112/122 anonim ***** válasza:
100%

Azt állítod jó férj és apa.

Hogy lehet ez igaz

Mikor a szeretőjénél van elveszi a szabad idejét amít veletek kéne töltsön

Anyagilag sem olcsó szeretőt tartani

Igaz ha éjszaka maradozik ki csak neked kell egyedül lenned

Igaz ez teljesen rendben hisz neki a férfi vágyait ott szabad kiélvezze ahol csak akarja.Mert te őrá úgy nézel mint egy páratlan emberre

Mindegy mit tesz csak veled maradjon!!!Ha neked ez így jó!?

2022. júl. 4. 08:50
 113/122 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után azért kíváncsi lennék a gyerekkorodra. Még életemben nem találkoztam ilyen kicsi önbecsülésű nővel, csak olyannal akinek már gyerekkorától nyomták hogy hol a helye.

Ha neked így jó, akkor te megtaláltad.

Sajnálom, hogy még csak nem is látod milyen szánalomraméltó helyzetbe hoztad magad. Nem lehetett semmi életed ha még észre se veszed.

2022. júl. 5. 22:52
 114/122 eakos1 ***** válasza:
16%

Itt mindenki úgy ítélkezik, mintha nem lenne holnap. De hol van az megírva a világmindenségben, hogy ez így nem jó?

Azt tudom, hogy sok ember fejében meg van írva mert az EGÓ nagy mókamester.

2022. júl. 6. 05:36
 115/122 A kérdező kommentje:
Jelentkezem lassan 1 év elteltével, 4 hónapos terhes vagyok, és minden a legnagyobb rendben van.
2022. szept. 28. 22:27
 116/122 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint elfogadtad hogy a férjednek rajtad kívül lesz más is.Nincs is ezzel baj…..ha te ezt nem veszed zokon kérdező.
2022. szept. 29. 01:12
 117/122 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg létezik az agymosás...
2022. szept. 29. 09:16
 118/122 anonim ***** válasza:
100%
Én csak remélni tudom, hogy ez az egész egy kitalált kérdés, mert amúgy rendkívül durva...
2022. szept. 29. 09:47
 119/122 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, ha jól értem te tényleg bevállaltál egy második kisbabát is annak az embernek, aki évekig csalt? 🤔
2022. szept. 30. 09:27
 120/122 A kérdező kommentje:
#119, gondolom nem olvastad az előzményeket, valószínűleg emiatt nem állt össze a kép 😊
2022. szept. 30. 09:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!