Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, mit tennétek?
Sziasztok.
8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.
Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.
Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.
Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.
A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..
Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat
Azt állítod jó férj és apa.
Hogy lehet ez igaz
Mikor a szeretőjénél van elveszi a szabad idejét amít veletek kéne töltsön
Anyagilag sem olcsó szeretőt tartani
Igaz ha éjszaka maradozik ki csak neked kell egyedül lenned
Igaz ez teljesen rendben hisz neki a férfi vágyait ott szabad kiélvezze ahol csak akarja.Mert te őrá úgy nézel mint egy páratlan emberre
Mindegy mit tesz csak veled maradjon!!!Ha neked ez így jó!?
Ezek után azért kíváncsi lennék a gyerekkorodra. Még életemben nem találkoztam ilyen kicsi önbecsülésű nővel, csak olyannal akinek már gyerekkorától nyomták hogy hol a helye.
Ha neked így jó, akkor te megtaláltad.
Sajnálom, hogy még csak nem is látod milyen szánalomraméltó helyzetbe hoztad magad. Nem lehetett semmi életed ha még észre se veszed.
Itt mindenki úgy ítélkezik, mintha nem lenne holnap. De hol van az megírva a világmindenségben, hogy ez így nem jó?
Azt tudom, hogy sok ember fejében meg van írva mert az EGÓ nagy mókamester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!