Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, mit tennétek?
Sziasztok.
8 éve vagyok kapcsolatban, ebből 4 éve házas. A férjem az esküvőnk előtti hétben jött össze egy másik nővel, hosszan tartó viszonyuk volt, 1 hete ért véget, a szerető kitálalt, mert nem bírta a lelkiismerete már, zokogva rogyott össze előttem, hogy undorító dolgot tett.
Teljesen meg vagyok zavarodva, itt van egy 7 hónapos pici baba. A férjem nagyon nagyon jó férj, mindig mindent szó nélkül megtett, soha egy panaszom nem volt rá, nem kellett kérlelnem, tényleg tette a ház körüli dolgait, apaként sem bukott meg soha, nála jobbat el sem tudok képzelni.
Szembesítettem a dolgokkal, nem tagadta, de teljesen összetörtem, nagyon szeretem, az egyetlen hibája az volt, hogy nem tudta a nadrágjában tartani azt.
Én fogtam a gyereket és a barátnőmhöz költöztem, próbál hívni, vegyesen vannak bennem az érzelmek, az egyik percben megbocsátanék és a karjai közé rohannék, a másikban gyűlölöm és megütném.
A magyarázat a félrelépésére az volt, hogy félt attól, hogy elveszti a függetlenségét, utána egyszerűen benne maradt, rossz belegondolni, hogy azelőtt is csinálta, mielőtt igent mondtam, akkor is, mikor már készült a gyerek, és most is..
Akik megbocsátották a férjüknek a hosszan tartó szeretői viszonyt, hogy alakult később a kapcsolatotok? Szorosabb lett? Vagy ott volt a tüske és szétmentetek?
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat
Mennyi idős vagy, 20?
Hiszel meg a mesékben?
Nekem lenne pár kérdésem.
Azt gondolod hogy nem tenne meg máskor is? Azt hiszed hogy működne? Tudnál benne bizni ezek utan? Le tudnál feküdni vele, hozzá tudnál érni úgy h előtted évekig mással volt?
Ha nincs ló jó a szamár is? Azért képes vagy benne maradni egy szár kapcsolatban mert nem akarsz egyedül lenni? Szerinted a gyereked nem fogja észrevenni idővel ha nagyobb lesz?
Nem gondolod hogy elcseszed a saját életed egy ember miatt, aki nem szeret, nem tisztel ahelyett hogy találnál magadnak egy normális férfit.
Mások is ateltek ezt, de fel tudták állni belőle, és értelmesen dönteni.
4 éves kapcsolat, és úgy írod le, hogy nem bírts a gatyájában tartani.
Hidd el, ebben a kapcsolatban a szex volt a leglényegtelenebb....
De ez nem rossz. Barátból se csak egy van, tesóból se, szülőből se, gyerekből se.., szerelemből miért lenne?
Veled nem tett semmi rosszat, cserébe mással alkotott 4 évnyi érzelmeket, jóságot.
Szerintem beszélgessetek... Nagyon nagyon szeret téged. Fejlődjetek túl ezen.
Különleges kapcsolat a tiétek, megéri együtt lenni.
Utolsó vagyok. Én megbocsájtottam. Már 13 éves házasok voltunk, amikor egy tökéletes pillanatban leültetett és azt mondta nem akar tovább titkkolózni előttem, tudnom kell, hogy ő a 13 év alatt 3 másik nővel is folytatott szerelmi viszonyt egymás után, és mindegyik több évig tartott, a házasságunk majdnem 90%át lefedte akkor.
Nagyon nagyon nagyon nagyon sokáig beszélt. Este ültünk le, és hajnalig csak ő beszélt.
Elmondta, hogy milyeb ez neki. Mit miért csinált, mit élt meg, milyen hatással voktak ezek rá, mi mit befolyásol és mennyire és mindent elmondott.
Azt is, hogy velem olyan a kapcsolata, amit muszáj tisztának csinálnia, ezért választhatok, hogy szétmegyünk, vagy ha akarom, ő felhagy azzal, hogy másokkal is keresi a szerelmet, és csak nekem él.
Röviden szeretném leírni.
Még öt éven keresztül rendszeresen feljött a téma pár havonta. Mindig egy kicsivel jobban megértettem, azonosultam vele. 5 év után, ekkor voltunk 18 éve házasok, rendszeresebb lett a beszélgetés és eljutottunk oda, hogy azt mondtam neki, hogy nekem nem kell más, nem hiányzik, nekem nem jó, de ha ő akarja, akkor lehet mással is szerelmes, azt akarom, hogy jó legyen neki, csak ez tőlem és a gyerekeinktől ne vegyen el semmit se. Másfél évre rá azt mondta, megismerkedett valakivel és mindenbe nagyon óvatosan de még is részletesen beavatott, és a kérdéseimre ugyanígy válaszolt. Mindig megnyugtatott, hogy én sokkal többet jelentek neki bárkinél, és sose hagyna el semmiért se. Én észre se vettem, hogy van neki más, de láttam rajta, hogy egy kicsit kielégültebb lelkileg.
Elvégre mindenki tud valamit adni valakinek, amit senki más nem.
Nekem is sok barátom van, mindenkivel egyedi a kapcsolat és az éketemet nem tudnám elképzelni nélkülük. Idős vagyok, és amikor a halálra gondolok, csak attól tartok, hogy milyen lesz majd ha már valamelyik szerettem eltávozik.
Teltek az évek és annyira megszokott lett, meg az is, higy beszélgetünk, hogy ők miket élnek meg, hogy már már az én életem része is lett.
Addig fajult, hogy találkozni akartam vele. Ez már több éve vokt, és azóta ő is az egyik legjobb barátnőm, akivel bármit megbeszélhetek, sőt talán még annyi előnye van, hogy a többi barátnőmmel nem tudok úgy beszélni a páromról, mint vele, aki ugyanolyan közelről ismeri, mint én, és a szerelmes áradozásainkat is jobban megértjük, hisz ugyanabba a férfiba vagyunk szerelmesek.
Ő egy nálam jóval fiatalabb nő és pár éve megbeszéltük, hogy ha szeretnék, lehetnek gyerekeik is.
Mivel a miénk addigra már mind nagyjából felnőtt, kirepült, belevágtak.
Azóta együtt élek a szerelmemmel, és az egyik legjobb barátnőmmel, és hárman közösen neveljük a 4 éves fiunkat, akinek két anyukája van, és imádjuk őt.
A szerelem..., bármilyen akadályt képes szetmorzsolni.
Onnan, hogy összetörtem, hogy a szerelmem hogy képes erre, és a nem értésből, hogy most akkor szeret, hisz látom, hogy igen, de ez mi akkor??, eljutottam oda, hogy teljesen megértem, noha én továbbra se vágytam sose másra, de ez mindegy. Szóval megértem és örülök is neki. Rengeteg mindent kaptam az élettől azért, mert végül belementem, hogy legyen neki más is. Sokkal sokkal boldogabb vagyok így. Leírhatatlanul sokkal boldogabb.
Megint utolsó vagyok.
Most elolvastam az eddigi válaszokat.
Jelenleg nagyon feldúltnak látszik, és szerintem hazudik.., önmagának is. Idő kell és higgadtság, és persze tőled egy nyitott hozzáállás, amivel biztosítod, hogy ne féljen, ne hazudjon, hanem tényleg hagyja magának érezni, hogy mit is akar.
Például, amit a 23#as írt, vagy te is írtál a kérdésben, hogy valóban csak a fütyije kívánta a mást.
Akkor egyszerű a történet, meg kell beszélni, ki hogy áll érzelmileg, mert ha tényleg csak szexet keres, amit kétlek, főleg, hogy állítólag érzelmileg volt manipulálva, akkor még az se lehet, hogy elveszíted, hisz a szerelme csak a tiéd.
De én ezt kétlem. Négy évig csak egy emberrel, az nem csak szex. Ez szinte teljesen biztisra mondom.
Remélem nem fájnak a szavaim, mert én mindet reménnyel írom. Ha olyan lenne mint a 23#as, az rosszabb, mert akkor a hormonoknak nem tud parancsolni a feléd érzett szerelemmel. De ha más felé is szerelem van, akkor persze, hogy ilyen történik, mert két egyenrangú erő küzd egymás ellen.
Nyugodjatok meg, babát add oda valakinek vigyázni, és beszélgessetek pár órát.
Bízom benne, hogy menni fog ez nektek.
35
Nem tudom, hogy hányni vagy megölni magam akarom jobban, miután ezt a trágyát végigolvastam. Hihetetlen, hogy milyen undorító emberek mellett vesztegetitek el az életeteket önként
Kedves kérdezo.
Elnézést a tömör gyönyör kérdésért.
TE tenyleg ennyire butuska vagy???
Persze hogy azt mondja amit hallani akarsz most.
Nincs garancia arra hogy újra ne más lukat dugja.
Kezdj új életet.
Nincs miről beszélni ne legyél már ilyen ostobácska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!