Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, ti elvennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 12:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/145 anonim ***** válasza:
13%

Azta, milyen tudós palánta, hogy 99%-ban ismeri a Földet :D

Nem a rántás az egészségtelen, ritka az egészségtelen étel, mértéktelen evés és mozgáshiány létezik....na meg az élet iskolája. A lényeg, hogy a történelmet meg az irodalmat kenik vágják az emberek...

2015. ápr. 22. 11:53
 82/145 anonim ***** válasza:
12%
79-es persze, mert itt azt olvashattuk annak az írásában akinek beírtál, hogy zabál, hogy Maggie kockát használ, meg a fánk a főétele....úgy látszik mégse volt olyan jó az a főzött kaja, hisz agyilag nem sokat fejlődtél. Amúgy nincs bennem düh, az ilyen alap nélküli kötekedőseket csak sajnálni tudom, de azt nagyon.
2015. ápr. 22. 11:55
 83/145 anonim ***** válasza:
30%

a rántás meg a habarás gusztustalan szokás. + egészségtelen.

eléggé el van tévedve, aki azt hiszi, a rántás meg a habarás teszi a szakácsot. normális éttermekben sem alkalmazzák ezeket a visszamaradott eljárásokat.

2015. ápr. 22. 12:00
 84/145 anonim ***** válasza:
4%

Olvasd el, mit írt. Ha valaki azokat a borzalmakat eszi, fogalma sincs, mi a normális étel.

Ki a rákot érdekel, hogy a paradicsom "eredeti", ha mellette minden más olajsütőben készűl és úszik a zsírban, cukorban?

2015. ápr. 22. 12:11
 85/145 anonim ***** válasza:
80%

bocs, h beleszólok, másik 71-es de nem is írta sehol, hogy Maggi kockát használ.

szerintem szép, amiket írt a családi evésekről, a sütikkel kapcs. én sem értek egyet, de a többiben nincs semmi hiba.

2015. ápr. 22. 12:17
 86/145 anonim ***** válasza:
96%
Okosak vagytok mind, kicsit tanulni kellett volna a biológiát aztán nem lennének ilyen sötét űrök a fejekben, mert a nyakamat rátenném hogy a sok "jaj egészségtelen izé" azt se tudja a répából, hogy lesz a sz..r de ők műveltek és "egészségesen" étkeznek ...;)
2015. ápr. 22. 12:36
 87/145 anonim ***** válasza:
14%
Nekem nem lenne szimpatikus ez a hozzáállás. Azt nem tartanám gondnak, hogy ha tud, de nem akar főzni és inkább eszik étteremben vagy rendel. De az, hogy valaki nem tud főzni (akár nő, akár férfi), az számomra igénytelen. Az, hogy az ember el tudjon készíteni legalább egyszerűbb ételeket, szerintem az általános műveltség része. De nyilván nem kell szakácsnak lenni. Az meg egyenesen elszomorítana, hogy a leendő gyerekem is ehetné a rendelt kaját mert az anyja képtelen neki főtt ételt készíteni.
2015. ápr. 22. 12:57
 88/145 anonim ***** válasza:
22%
A leendő gyermeked apja nem tud főzni?
2015. ápr. 22. 12:59
 89/145 anonim ***** válasza:
24%

szerintem csak lusta, eddig anyja fözött rá, most meg te. ő megkívánja a palacsintát? nem tudja hogy kell? akkor szól neked, hogy légyszi állj ide mellém, mond hogy mit csináljak és segítsd és csináljuk együtt

nem lehet, h fél a kudarctól?

2015. ápr. 22. 13:00
 90/145 anonim ***** válasza:
12%
Na az a hül.e aki kitalálta az emancipácót. Nem az a baj hogy nem tudd főzni hanem hogy nem is akar. Ha enni akar akkor csináljon magának. Nem elég annak a roh..ék férfinak hogy megdu.hat? Ha meg sokat szövegel akkor meg nincs pun.i. Ugye hölgyeim?
2015. ápr. 22. 15:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!