Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?
Azta, milyen tudós palánta, hogy 99%-ban ismeri a Földet :D
Nem a rántás az egészségtelen, ritka az egészségtelen étel, mértéktelen evés és mozgáshiány létezik....na meg az élet iskolája. A lényeg, hogy a történelmet meg az irodalmat kenik vágják az emberek...
a rántás meg a habarás gusztustalan szokás. + egészségtelen.
eléggé el van tévedve, aki azt hiszi, a rántás meg a habarás teszi a szakácsot. normális éttermekben sem alkalmazzák ezeket a visszamaradott eljárásokat.
Olvasd el, mit írt. Ha valaki azokat a borzalmakat eszi, fogalma sincs, mi a normális étel.
Ki a rákot érdekel, hogy a paradicsom "eredeti", ha mellette minden más olajsütőben készűl és úszik a zsírban, cukorban?
bocs, h beleszólok, másik 71-es de nem is írta sehol, hogy Maggi kockát használ.
szerintem szép, amiket írt a családi evésekről, a sütikkel kapcs. én sem értek egyet, de a többiben nincs semmi hiba.
szerintem csak lusta, eddig anyja fözött rá, most meg te. ő megkívánja a palacsintát? nem tudja hogy kell? akkor szól neked, hogy légyszi állj ide mellém, mond hogy mit csináljak és segítsd és csináljuk együtt
nem lehet, h fél a kudarctól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!