Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, ti elvennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 12:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/145 anonim ***** válasza:
85%

Soha nem szerettem bele olyan ferfiba akinek ez kriteria lenne, sosem tudtam fozni, most sem tudok es velhetoleg ez kesobb sem lesz maskent, ezt a ferjem is tudta amikor elvett felesegul. O tud fozni, nekem pedig kulonosebb igenyem nincs rendes etelre, mert mindig rohanasban vagyok:-)))

Sosem ertettem azokat az embereket akiknel a sutes/fozes/autoszereles/akarmi kriteria. En nem a kepessegeikbe szeretek bele, hanem a lelkukbe, intellektusukba, eletszemlelet, jo humor....szoval elkepzelni sem tudom, hogy ez komolyan kizaro ok lehet egy hazassagban es a barataink is igy gondolkoznak.

2015. ápr. 19. 14:47
 52/145 anonim ***** válasza:
79%

Azért ne hülyéskedjünk már, az nem főzni tudás, ha fel tudja tenni a vízbe a tésztát, a rizst, vagy a krumplit, vagy betesz egy húst a serpenyőbe, vagy csinál egy teát.

A férjem évekig élt egyedül, zacskós levest, rántottát, pirítóst, bolti szilvás gombócot, konzerv kaját, bundás kenyeret, stb. ő is el tud készíteni, de egy húslevest, egy paprikás krumplit nem tud összerakni, de még rántást, habarást sem tud csinálni.

Egy dolog, hogy fel tudom tenni a serpenyőt a gázra, meg a fazékba a vizet és beleöntöm amit kell és annyi. Ettől még nem tud az ember főzni.

Jó, mondjuk attól függ, mit nevezünk főzésnek, végül a gázon a fazékban a víz is fő. :D

2015. ápr. 19. 14:53
 53/145 anonim ***** válasza:
93%
Nem lenne szimpatikus a hozzáállása, de ennyi nem tartana vissza attól, hogy ne vegyem el azt a nőt, akit szeretek. Volt olyan párom, aki egyáltalán nem tudott főzni, mégis boldogok voltunk és nem okozott gondot. Sokszor hozott ágyba reggelit, igaz bolti süti volt, de akkor is jól esett, hogy gondolt rám. Meg mindig besegített felvágni a zöldségeket, húsokat, csak maga a sütés meg a főzés nem vonzotta. Nem tartottam kevésbé nőnek amiatt, mert nem akart főzni.
2015. ápr. 19. 15:08
 54/145 anonim ***** válasza:
19%

Szia! Szeretnék válaszolni a fő kérdésre.

Nem. Nem vennék feleségül olyan nőt, mert én nem tudok főzni, és nem is akarok megtanulni.

2015. ápr. 19. 15:41
 55/145 anonim ***** válasza:
82%

Aranyos kérdés volt, és jópofák a kommentek is. :D

Nekem egy volt kollégám szülei jutottak eszembe. Hatvan évig éltek együtt, és a néni csak és kizárólag rántottát tudott készíteni! :) Ezen kívül szép házasságuk volt, és felneveltek két remek fiút :)

2015. ápr. 19. 15:42
 56/145 anonim ***** válasza:
66%

Azért ne káromkodjunk kérem szépen..

Aki nem tud főzni az ezt sem tudja..( nem a tésztára gondolok)

21 éves szobatársam a kész töltött káposztat elővette a fagyasztóból, és mikró nélkül nem tudta elkészíteni, tőlem kérdezte meg, hogyan melegítse fel..

Épp ez az, hogy serpenyőbe, vagy a sütőbe tenni egy húst nem ördöngősség, a mai internet világában meg ki sem kell találni a fűszereket mert elolvasod, vagy egyszerűen a fűszerkeveréket megveszed a boltban.

És ha el tudok készíteni 3-4 féle köretet, és hozzá a serpenyőben többféle hús, többféle ízesítéssel, akkor az mi ha nem főzés?

Mielőtt felreértitek, én magam "konyhatündér" vagyok, bármit elkészítek, 50főre is főztem, hobbim, így másodállásban dolgoztam konyhai kisegítőkent is, ahol vendégeknek is kellett főzni..

Mégis tudom, hogy nem mindenkinek ugyanolyanok a kompetenciái, nem mindenki érzékszervi minősítő, aki megkóstol egy ételt és az összes fűszert, amit ismer megmond belőle...

Ezért mondom,mhogy minimum ennyit tidjon az ember, és akarjon tudni...tesómat itthonhagyták 18 évesen, és felhívott, hogy hogyan kell megsütni a rántothúst, amít már anyu előkészített neki... Azőta rájött, hogy azért az alap dolgokat neki is meg kell tanulnia..

Annak, akinek ezek zsigerből jönnek a dolgok nem érti, én sem gondolnám, ha nem szembesültem volna töbször azzal, hogy vannak olyanok, akik tényleg semmit nem tudnak megcsinálni.. Maximum a gyors rizst, de az is ragad neki...

Sok esetben a hajlandóság hiánya a baj..

És mint írtam, nemtől független, hogy az ember tudja magát ellátni étterem nélkül is.

Pl ha gyerek születik van az az időszak, mikor csak otthonkészítettet eszik( vagy a bébikaját üvegből) akkor mi van,mha az egyik szülő nem tud othtonmaradni, azon aggódik,hogy vajon mit eszik a gyerek, mert a masik nem tudja ellátni?

2015. ápr. 19. 15:45
 57/145 anonim ***** válasza:
16%

Megkérdeztem a férjem, a sógorom és faterom...a válasz egyértelmű NEM volt.......

Ettől függetlenül biztosan van olyan pasi, akinek tök mindegy tud-e főzni vagy sem az asszonyka...de azért én úgy látom, elég fontos "tulajdonság" ez IS.

2015. ápr. 19. 15:47
 58/145 anonim ***** válasza:
80%

56-os, én viszont nem vagyok konyhatündér. Volt már velem olyan, hogy hetekig ugyanazt a kaját ettem. Minden nap fogtam egy szelet pulykamellet, tettem rá gyros fűszert (mellesleg a vett fűszerkeverékek használatát sem tartom főzésnek), csináltam hozzá görög salit és azt ettem. Egy hónapig biztosan.

El tudod képzelni, hogy egy hónapig ugyanazt szolgáld fel a családodnak? Mert nekem önellátásba megy a "főzés", de másra nem tudnék főzni. Pláne néznék egy nagyot, ha rendelést adnának le. Érted, ha meg akarok valamit csinálni, nemtől függetlenül, akkor utánanézek, eldöntöm, hogy megy-e. De ha a párom megkívánna valamit, és egyikünk sem tudná elkészíteni, és tőlem lenne elvárva, nagyon röhögnék.

2015. ápr. 19. 16:22
 59/145 anonim ***** válasza:
64%

" de egy húslevest, egy paprikás krumplit nem tud összerakni, "

AKkor nem is akar.

2015. ápr. 19. 17:33
 60/145 anonim ***** válasza:
77%
De miért baj, ha nem akar?
2015. ápr. 19. 17:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!