Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, ti elvennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 12:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/145 anonim ***** válasza:
15%

Előttem a kép, unokatestvérem felesége a három pici kislányát sorba állította, és a konyhában sürögve forogva készültek karácsonyra. Mézeskalácsot sütöttek, a kislányok saját formákból állatkákat, házikókat készítettek, készültek a karácsonyra.

A főzés és az étkezés egy rituálé, szertartás, ami összekovácsolja a családot. Gyönyörű népszokásaink vannak, ezeket a 21. században ugyanúgy lehet ápolni.

Nézzetek körül Japánban. Ott még így működik. Még egy egyszerű teázásnak is megadják a módját.

2015. ápr. 21. 23:36
 72/145 anonim ***** válasza:
65%
70-es: de megint: nemcsak a nő tud, tudhat főzni. Vannak, akik úgy nőttek fel, hogy apát látták főzni. Ennek semmi köze a vidékhez meg hogy miket zabáltatok össze.
2015. ápr. 21. 23:38
 73/145 anonim ***** válasza:
100%

71-esnek: a teaceremónia az nem hétköznapi dolog, és a legtöbb japán sohasem vett részt (egyszer sem) teaceremónián.

szóval álomképeket kergetsz.

2015. ápr. 22. 00:24
 74/145 anonim ***** válasza:
12%

"hogy miket zabáltatok össze."

Drágám, lehet, hogy te zabálsz, és magadból indulsz ki, én azonban visszautasítom ezt a hangnemet, amit velem szemben megengedsz magadnak.

Gondolom a főzni nem tudók egyre növekvő táborát erősíted, ezért vagy ennyire kiakadva. Büszke lehetsz magadra.

2015. ápr. 22. 00:56
 75/145 anonim ***** válasza:
85%

Ugyan nem vagyok férfi és nem akarok házasságot kötni, de ha valakit szeretek és elég kompatibilisnek tartok ahhoz, hogy együtt éljek vele, akkor ilyesmi nem zavar. Ha nem érdekli, hát nem érdekli, én sem szeretek egy csomó dolgot, s azokat nem is csinálom, ha nem muszáj (pl. nem vasalok, az nem fontos, takarítani is csak a feltétlenül minimálisnál valamivel kevesebbet. motort sem szerelek, pedig van nekem olyan, arra van a szerelőm).

Persze el tudom képzelni, hogy van, akinek ez fontos szempont, ilyen-olyan okból. Elvégre tényleg hasznos dolog főzni, az emberek többnyire főtt ételt is esznek,

s örülök, hogy a párommal mindketten tudunk főzni. Viszont egy rántottával is megelégszünk, ha nincs kedv vagy idő többre. Sőt, elég remek étel.

2015. ápr. 22. 01:03
 76/145 anonim ***** válasza:
16%

#70:Ismerős :) Viszont volt egy déd- vagy ükanyám, aki főzött, akart főzni, de nem tudott. Azt nem tudta, mibe kell habarás és mibe rántás. Nem értem, de voltak s vannak ilyen emberek. Úgyhogy ez is benne van a pakliban, hogy valaki antitalentum és jobb, ha inkább nem főz...

Szép és jó dolog a rendes házikoszt, de ha az egyik félnél ez kiesik, akkor is meg lehet oldani valahogy. Valóban jobb, ha az anya főz és jól, de sajna néhol nem ez a helyzet, másutt jól főz, de intoleráns vagy ideges vagy alkoholista vagy tudomisén. Vannak tökéletlenségek, sajna.

2015. ápr. 22. 01:09
 77/145 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell tudnia főzni, de ha a férfi majd anyuhoz jár enni minden nap főtt ételt , mert nem akar ezreket elkölteni kész kajára, vagy főz a férfi , de csak magára , mert ugye miért kéne csak a férfinak főzni a másikra is ha a nő sem képes rá...akkor ne csapja ki a hisztit.
2015. ápr. 22. 11:13
 78/145 anonim ***** válasza:
26%

olyan jó érzés főzni annak, aki értékeli.

a barátom mindent olyan örömmel eszik meg, azt is, ami nem sikerült olyan jól. csak mert én csináltam, és ettől neki jó érzése támad.

2015. ápr. 22. 11:17
 79/145 anonim ***** válasza:
0%

79-es, a te anyádat. Anyum épp remekül főzött, ezért tudom, mi a szar. Nekem a kolbász, fánk, Maggie kocka nem kaja.

Miért fáj neked, hogy hogyan szerzek kaját? Honnan ez a rengeteg düh? Miért nem örvendezel, hogy korán meghalok?

2015. ápr. 22. 11:27
 80/145 anonim ***** válasza:
68%

" Azt nem tudta, mibe kell habarás és mibe rántás."

Én pl. semmit nem rántok, és a Föld 99%-a is el van rántás nélkül. Ez egy egészségtelen magyar szokás.

2015. ápr. 22. 11:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!