Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, ti elvennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 12:23
 91/145 anonim ***** válasza:
62%

95

írta a 94-es, hogy akár férfi, akár nő..

vélhetően ő maga férfi így mivel ő tud főzni, de a felesége ebben a felvetésben nem. Azért a megfogalmazás..

És igen, szerintem is merő igénytelenség nem tudni elkészíteni a saját ételünket, legalább a minimális ellátásig (ami nem az említett rántottát, és teát jelenti), persze nem kell séfnek lenni, de egy alap étel menjen

2015. ápr. 22. 18:36
 92/145 anonim ***** válasza:
80%
De mondja már meg valaki, hogy miért baj, ha nem akar valaki főzni? Egy csomó férfi van, aki se nem tud, se nem akar. Náluk miért nem baj, hogy nem akarnak?
2015. ápr. 22. 19:12
 93/145 anonim ***** válasza:
30%

Belinkelem a pár oldallal előtti válaszomat:

"Minden nap fogtam egy szelet pulykamellet, tettem rá gyros fűszert (mellesleg a vett fűszerkeverékek használatát sem tartom főzésnek), csináltam hozzá görög salit és azt ettem. Egy hónapig biztosan.

El tudod képzelni, hogy egy hónapig ugyanazt szolgáld fel a családodnak? Mert nekem önellátásba megy a "főzés", de másra nem tudnék főzni. Pláne néznék egy nagyot, ha rendelést adnának le. Érted, ha meg akarok valamit csinálni, nemtől függetlenül, akkor utánanézek, eldöntöm, hogy megy-e. De ha a párom megkívánna valamit, és egyikünk sem tudná elkészíteni, és tőlem lenne elvárva, nagyon röhögnék."

2015. ápr. 22. 19:13
 94/145 anonim ***** válasza:
86%

sztem pasinál is uo gáz

kiadatam mikor volt egy kérdés, hogy anyuka nagyon terhes volt, de tényleg mindjárt szült és lefőzött 10féle kaját fagyasztani a párjának, nehogy éhenhaljon szegény - azt hittem lefordulok a székről :D

2015. ápr. 22. 19:14
 95/145 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy fél előtted próbálkozni? Én egészen addig, amíg össze nem költöztem a párommal(21 voltam) kb. talán, ha főtt tojást tudtam magamnak megcsinálni a konyhában és ennyi(tudom ciki nagyon). Ő elég jól tudott már főzni, próbált engem is bevonni, de az első 1-2 hónapban ugyanezzel a szöveggel hárítottam,mint amit a feleséged mondd. De nálam ez nem volt igaz, én szerettem volna megtanulni, csak szimplán annyira szégyelltem a konyhai "tudásom", hogy egy tésztát alig mertem felrakni előtte. De aztán nekem azzal segített, hogy elmondta normálisan, hogy előtte nem kell szégyenkeznem, ő is elmúlt már húsz, mikor elkezdett tanulni, segít mindenben, főzhetünk közösen,majd elmagyarázza mit hogy kell és nincs semmi baj,ha az elején nem sikerül a legjobban. Az első fél évben volt pár félresikerült ételem, de még ezeket is befalta a tányérról és közben látványosan dicsért milyen finom, pedig már én szóltam rá, hogy meg ne egye,mert ehetetlen.:D Tudom, ez így leírva gyerekesen hangzik, és külső szemmel lehet, hogy azt gondolnátok, hogy királykisasszonyként éldegéltem a szüleim nyakán anno. De pl. nekem a konyhába be sem volt szabad lépnem,mert anyám mániákus takarító és főző nő volt. Emlékszem, hogy kiskamaszként próbáltam besegíteni, ott tüsténkedtem, hogy hagy segítsek zöldséget vágni legalább, hagyta is, úgy 5 percig, majd mivel szerinte nem szép szabályosan vágtam, el is vert utána rendesen. Majd elzavart mosogatni, hátha ahhoz nem vagyok béna, de ott is elronthattam valamit,mert megint kikaptam. És ezt rendszeresen eljátszottuk, közben végig hallgathattam, hogy inkább tanuljak, az hasznosabb,minthogy rontom ott a levegőt, a konyha nem nekem való. Ezzel csak azt akarom írni, hogy pár hozzászóló írta, hogy milyen gáz,ha valaki ilyen, igénytelen suttyó, de higyjétek el, nagyon nehéz a gyerekkori tapasztalatokon túllendülni. Szóval kérdező én azért még nem adnám fel.:)
2015. ápr. 22. 21:54
 96/145 anonim ***** válasza:
100%

én még jóval később tanultam meg főzni, mert később tudtam sajnos csak elköltözni otthonról, és engem se tanítottak semmire, mondjuk zöldséget pucolni és takarítani szabad volt, de mást nem. ha meg próbálkoztam magamtól, akkor meg kritika volt, meg olyam hozzámállás, hogy kb. hülyegyerek vagyok.

így tényleg sokára, és teljesen magamtól jöttem rá a dolgokra, mert senki sem segített, de most már mindig főzök, nem gond, persze szerintem lehetne jobban is, de hát ez van.

2015. ápr. 23. 08:35
 97/145 anonim ***** válasza:
78%
96-os. Nem baj hogy nem tudtál főzni de akartál megtanulni. A cikkben nem is akart. Akkor jó ha mind ketten eltudnak készíteni más más ételeket. Mett plyan jó lázni hogy a másiknak finom. Ez is egy élvezet. Adni a másiknak. Mint amikor szeretkezünk. Persze ez nem ugyan az de mégis jó. Mert a finom ízek után amit a párom készít nekem amibe beletette a szívét is. Milyen jó megcsokólni. Milyen jó érezni higy ebben is nekem akart örömet.Férfi vagyok és tudok főzni. De a nőknek is tudni jell valamennyit. Nem kell annyira emancipáltnak lenni. Főzni is jó a másiknak mert szeretjük így is.
2015. ápr. 23. 09:09
 98/145 anonim ***** válasza:
84%

97-es: nem az emancipáltsághoz van köze az egésznek, hanem ahhoz, hogy főzni QRVA UNALMAS, nem érdekel az egész.

Nem tudom elképzelni, hogy örömet okozzon, hogy látom, hogy valaki megeszi, amit főzök, mert utálok főzni. Én sem várnám el attól, akit szeretek, hogy olyannal próbáljon lenyűgözni, amit ő nem szeret csinálni.

2015. ápr. 23. 21:11
 99/145 anonim ***** válasza:
0%

Még egyet??? És szexelni sem tud/akar.

Ennél már több eszem van.

2015. ápr. 28. 20:45
 100/145 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, pótmamát keresel?
2015. ápr. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!