Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?
95
írta a 94-es, hogy akár férfi, akár nő..
vélhetően ő maga férfi így mivel ő tud főzni, de a felesége ebben a felvetésben nem. Azért a megfogalmazás..
És igen, szerintem is merő igénytelenség nem tudni elkészíteni a saját ételünket, legalább a minimális ellátásig (ami nem az említett rántottát, és teát jelenti), persze nem kell séfnek lenni, de egy alap étel menjen
Belinkelem a pár oldallal előtti válaszomat:
"Minden nap fogtam egy szelet pulykamellet, tettem rá gyros fűszert (mellesleg a vett fűszerkeverékek használatát sem tartom főzésnek), csináltam hozzá görög salit és azt ettem. Egy hónapig biztosan.
El tudod képzelni, hogy egy hónapig ugyanazt szolgáld fel a családodnak? Mert nekem önellátásba megy a "főzés", de másra nem tudnék főzni. Pláne néznék egy nagyot, ha rendelést adnának le. Érted, ha meg akarok valamit csinálni, nemtől függetlenül, akkor utánanézek, eldöntöm, hogy megy-e. De ha a párom megkívánna valamit, és egyikünk sem tudná elkészíteni, és tőlem lenne elvárva, nagyon röhögnék."
sztem pasinál is uo gáz
kiadatam mikor volt egy kérdés, hogy anyuka nagyon terhes volt, de tényleg mindjárt szült és lefőzött 10féle kaját fagyasztani a párjának, nehogy éhenhaljon szegény - azt hittem lefordulok a székről :D
én még jóval később tanultam meg főzni, mert később tudtam sajnos csak elköltözni otthonról, és engem se tanítottak semmire, mondjuk zöldséget pucolni és takarítani szabad volt, de mást nem. ha meg próbálkoztam magamtól, akkor meg kritika volt, meg olyam hozzámállás, hogy kb. hülyegyerek vagyok.
így tényleg sokára, és teljesen magamtól jöttem rá a dolgokra, mert senki sem segített, de most már mindig főzök, nem gond, persze szerintem lehetne jobban is, de hát ez van.
97-es: nem az emancipáltsághoz van köze az egésznek, hanem ahhoz, hogy főzni QRVA UNALMAS, nem érdekel az egész.
Nem tudom elképzelni, hogy örömet okozzon, hogy látom, hogy valaki megeszi, amit főzök, mert utálok főzni. Én sem várnám el attól, akit szeretek, hogy olyannal próbáljon lenyűgözni, amit ő nem szeret csinálni.
Még egyet??? És szexelni sem tud/akar.
Ennél már több eszem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!