Ismertek olyan férfit aki nem tud, és nem is akar megtanulni autót vezetni? Normális ez egy férfinél?
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 12:27
1/5 anonim válasza:
Ismerek, és természetesen normális. Nincs ezzel semmi gond.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is normális. Nyilván, a vérbeli autósok szerint nem normális és még finoman is fogalmaztam. Én csaj vagyok, van jogsim és mégsem vezetek, mert nem érdekel. Én is kaptam már hideget és meleget, de nem fogok azért vezetni, mert más szeretné.
3/5 anonim válasza:
Én is ismerek/ismertem. Egyszerűen hidegen hagyja. Én persze megérteni nem tudom, mivel alig vártam, hogy megkapjam a jogsim, és végre egyedül mehessek, kötetlen szabadság, stb. De el tudom képzelni, hogy valakit ez nem vonz. Megindokolni nem tudnám, hogy miért, de elfogadom, nem nézem ettől le.
Engem pl. férfi létemre hidegen hagy a foci minden formája, mások ettől másznak falra.
4/5 anonim válasza:
Normális nem is csodálkozom ezen sok embert nem vonz ,engem pl a foci,meg mit tudom én milyen férfiasnak mondot dolog,meg van horgászat sosem érdekelt
5/5 anonim válasza:
Narkolepszia, epilepszia (ha súlyos) és egy csomó más idegrendszeri és mozgásszervi betegség esetén hiába akar, nem is kaphat jogosítványt az ember (nem csak férfi, nő se).
Ha valakinek olyan gyógyszert kell szednie, ami a vezetésben korlátozza, akkor se kap orvosi engedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!