Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, ti elvennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 12:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/145 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam,és nem is akartam megtanulni,viszont a férjem nagyon jól tud főzni,és szereti is csinálni,nálunk ebből sosem volt gond.Nemrég olyan helyen dolgoztam,ahol pár hetente muszáj volt nekem főznöm,mert nem akartam este 11-ig várni az evéssel,úgyhogy 32 évesen életemben először kénytelen voltam fakanalat fogni :)Kiderült,hogy nagyon jól főzök,és már nem dolgozok azon a helyen,de három ételt azóta is én csinálok,a férjem szerint sokkal finobbak,mint ahogy ő késziti el.
2015. máj. 31. 20:01
 142/145 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem tud főzni, nem baj. Az, hogy nem akar megtanulni, már gond lehet. Bár én nem várok el nagy főzési tudományt. Ha rántottát, szendvicset, csirkemellet rizzsel már tud csinálni, nem lenne okom panaszra. :)
2015. máj. 31. 20:33
 143/145 anonim ***** válasza:
20%
Nem nem akarom elvenni!! Nem tud főzni. Lehet, hogy a háztartással sem akar foglalkozni. Ahhoz, hogy feleség legyen ezek mind kellenek. Ha nem akar akkor ne legyen feleség. Nekem van lakásom és mosok főzők takarítok magamnak férfi létemre. De nem kell összeköltözni és házasnak lenni. Eljön szétteszi, jól érezzük magunkat és utána haza megy. Így is jó ha nem is akarja megtanulni. Akkor nem kell együtt lakni!
2015. jún. 1. 10:01
 144/145 anonim ***** válasza:
94%
"Férfi létedre" ellátod magad, utolsó? Ez nem teljesítmény, hanem alapvető dolog.
2015. jún. 9. 11:28
 145/145 anonim válasza:
100%
Ebbe a hibába en is belefutottam, hogy mindegy. Az elejen lehet, hogy mindegy, de.amikor jonnek a hetkoznapok, akkor muszaj vmennyire főzni tudni. A gyerekeitek Mcdonaldson fognak felfoni? Sosem hagynám. Ha csak azert mutat vmit, hogy elvegyed az sem eleg. Erezni kell rajta, hogy o is akarja, en a mai eszemmel nem.vennem.el.. a finom noi koszt sokat dobhat a kapcsolaton. Keressen olyat, akinek az étel nem számít..utananjon hkgy takaritani sem akar, meg a vasas miatt nyavalyog, csinalhatsz mindent te a vegen. Ne menj bele
2018. márc. 10. 07:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!