Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, ti elvennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 12:23
 131/145 anonim ***** válasza:
81%

erre az idétlenségre ennyi válasz :D

egyik férfinek ilyen nő kell, másiknak amolyan is jó valami más miatt, stb

2015. máj. 7. 00:06
 132/145 anonim ***** válasza:
91%
Hányszor emeled még ki? Milyen választ vársz?
2015. máj. 7. 01:35
 133/145 anonim ***** válasza:

Kedves 61%-os!

Te tudsz főzni?

Neked pl. milyen kötelességed van egy kapcsolatban? (Ha már így szóba hoztad...)

2015. máj. 7. 13:48
 134/145 anonim ***** válasza:
56%
Igen, de csak akkor ha ezeken kívül jó anya és nagyon nagyon sok pénze van, tehát ki tud fizetni egy főző nőt/szakácsot vagy akàr többet több műszakban. Vagy nekem van nagyon nagyon nagyon sok pénzem, de mindenképpen legyen jó anya.
2015. máj. 24. 09:23
 135/145 anonim ***** válasza:

133-asnak 61%-os

nekem eddig csak olyan barátom volt, aki szakácsokat alázva tudott főzni, úgy látom az anyák jól neveloik, tanítják a fiaikat, egyik kapcsolatomban sem volt hiányérzet ha nem főztem.

2015. máj. 24. 09:36
 136/145 anonim ***** válasza:
100%

*és tudok főzni, csak valahogy érzékem nincs hozzá, gyakran ehetetlen lesz, de pl ha ki kell tennem magamért, pl vendégek jönnek, akkor azokat főzöm, ami tuti megy, gulyásleves, húsleves, babgulyás

általában a főétel a gyengém, pl főzelékek, vagy hússütés, de pl a tejberizzsel is bajban vagyok

2015. máj. 24. 09:39
 137/145 anonim ***** válasza:
*és olyan sütiket csinálok, hogy még nagymamám is kért tőlem receptet és ennél nagyobb bók szerintem nincs is
2015. máj. 24. 09:43
 138/145 anonim ***** válasza:
51%
Ha amúgy szeretitek egymást, szerintem semmi akadálya a házasságnak, ha meg tudjátok oldani másképp. Itt nem azon van a hangsúly, hogy a nő egész nap gürcöljön a konyhában, hanem szerintem alap dolog, hogy egy házasságban legalább a nő tudjon néha valamit az asztalra rakni, ha nem is minden nap. Szerintem rossz hozzáállás, hogy nem is akar megtanulni főzni.
2015. máj. 24. 10:18
 139/145 anonim ***** válasza:
90%

"egy házasságban legalább a nő tudjon néha valamit az asztalra rakni"

IS. Egy IS hiányzik a mondatból.

2015. máj. 24. 14:38
 140/145 anonim ***** válasza:
0%

Sőt, a férfi IS szüljön gyereket, ha a nő nem akar.

Hisz egyenjogúság van, nemde?

:D

2015. máj. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!