Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?
Apum anyumat ugy vette el, hogy anyu SEMMIT nem tudott fozni! Aztan anyubol foszakacs lett, lakodalmakra keszitett 200 fore etelt, hotelekben volt szakacs...
Akarhogy probalkozok, nekem ritkan jon ossze, hogy finom legyen a kaja, ferjem sokkal jobban tud fozni... Ezert pl ma is megkertem, hogy fozzon, s en helyette festettem :) Szoval szerintem ha csak a fozessel van gond(vagyis nem lusta fozni, hanem egyszeruen nincs erzeke hozza), kossetek kompromisszumot... Tanits meg neki ezt-azt, alap dolgokat... s neha fozzel te... vagy te sem tudsz??
Ennyi egoista, nagyképű, önző "nőt" egy rakáson...
Nincs bennetek szeretet, önfeláldozás.
Csak kapni szerettek, adni nem, és érdekből házasodtok.
Remélem a kérdező villámgyorsan dobja a csajt. Előre sajnálom azt a balekot, aki később kifogja.
Szanaszét szolizott, Szex és New Yorkon felnőtt, festett körmű feminista plázacicáktól mentsen meg az ég.
Beérett a liberalizmus gyümölcse:
Éljenek a férfigyűlölő mihaszna feministák!
Most már nincsenek férfi- és női szerepek, csak egyes szülő, kettes szülő, és mindenki semleges nemű.
A gyerek meg majd eldönti felnőtt korában, hogy nő legyen vagy férfi, esetleg szakállas nő és még táncdalfesztivált is nyerhet.
Szerintem jó, hogy nincsenek női és férfi szerepek.
Mert ha én nőként kiírnám, hogy a férjem nem tud és nem akar megtanulni főzni, senkinek nem lenne egy rossz szava. Akkor te sem mondanád, hogy hát nincs benne önfeláldozás? Adni nem szeret, csak kapni.
Nem gyűlölöm a férfiakat. Egyik nemtől sem várható el, hogy csicskáztassa a másikat.
"Ennyi egoista, nagyképű, önző "nőt" egy rakáson...
Nincs bennetek szeretet, önfeláldozás.
Csak kapni szerettek, adni nem, és érdekből házasodtok."
Nagyon érdekházasság az ahol a nő mos, főz és takarít, emellett még persze dolgozzon is és gyereket neveljen, a férj meg el van magában, munka után nézi a meccset aztán ennyi. Kinek is áll érdekében egy ilyen házásság?! Elárulom, hogy nem a feleségnek, az biztos. Pluszba legyen szép és csinos is, nem ám egy igénytelen háziasszony, az meg persze senkit sem zavar, hogy a férjnek olyan sörhasa van van, mint egy 9 hónapos terhes nőnek.
Igen, főzni nem tudok, na és? Ettől még sok minden mást meg tudok csinálni és azok is a nők is, akik hozzám hasonlóan nem boldogulnak a konyhában. Az élet nem egy szakácsverseny, mert az tény, hogy ott megbuknék, de nem leszek attól rossz ember, hogy nem tudok főzni. A gyermeken se halna éhen emiatt, komolyan mondom, sokan az éheztetéssel tartják egyenértékűnek, azt ha egy nő nem tud főzni. Szerinted egy nőnek annyi haszna van, hogy pótmamaként funkcionáljon és kiszolgálja minden vágyadat? Mert akkor kösz, de inkább életem végéig egyedül maradok és élek a munkának, de nem leszek egy rabszolga a saját házasságomban. Most ez épp olyan, nekem szükségem van minden hónapban egy nagyobb összegre, amit magamra költhetek, ezt elő is teremtem magamnak, és nem a páromtól/férjemtől várom el, hogy pénzeljen. Ha neked mindennap főtt ételre van szükséged, akkor emeld meg a segged és menj a konyhába, aztán főzőcskézzél, ne másoktól várd el, hogy alárendeljék magukat az elvárásaidnak.
"inkább életem végéig egyedül maradok és élek a munkának"
Tedd azt! :)
én beismerem, hogy szégyenteljes, de nem tudok főzni. igazából egyáltalán nincs érzékem hozzá, és az, hogy nem úgy sikerül, ahogy szeretném, teljesen elveszi a kedvem..
nyilván tudom magamat etetni, ki tudok főzni rízst, meg tésztát, meg tudok csinálni egy rántott húst, vagy pörköltet, ehetőek, de nem finomak, és javarészt nem sikerülnek jól.. nem is szeretek, sőt, egyenesen utálok egyedül a konyhában bíbelődni, ha valami kaját csinálok, az is többnyire valami gyors, serpenyőben készülő kaja, nem tudom elképzelni, hogy órákat előkészüljek és főzzek, hogy aztán 2 evésre megegyük a kaját..
ha egyedül vagyok, inkább eszek szendvicset minden nap, mintsem hogy főzzek magamra..
szerencsére a páromnak több érzéke van a főzéshez, és nálunk nincs is ebből gond. úgymond "együtt főzünk", azaz én segítek előkészíteni az alapanyagokat, húst mosni, zöldséget pucolni, megkevergetni a kaját, ilyen apróságok, de a tényleges főzést, fűszerezést, stb inkább a barátomra hagyom, mert nincs érzékem hozzá, és elrontom. fűszernek is én csak a sót és a pirospaprikát használom, míg ő egy csomó féle zöldfűszert meg egyebet szeret, amik között én őszintén szólva azt sem látom/érzem, hogy mi a különbség..
nem vagyunk egyformák. ha a párom emiatt nem lenne velem, azt hiszem én sem kívánnám a társaságát.
20L
Előző, a mai fiatalokhoz képest valóságos konyhatündér vagy. Amit leírtál, az szerintem alapból bőven elég.
A kérdező gondolom olyan nőt fogott ki, aki még elmosogatni sem hajlandó maga után, nemhogy zöldséget pucoljon.
Nálunk a párom (férfi) nem tud és nem is nagyon akar főzni, de mivel én sem szeretek túlzottan ezért kompromisszumos megoldás van hasonloan mint az egyik válaszolónál, ő előkészíti a dolgokat, pucolás, mosogatás ilyesmi én meg intézem a többit. De arra nem hiszem, hogy rá tudnám venni bármit is önállóan csináljon, akkor inkább rendelne. :) dDe ezért nem gondolom, hogy meg kellene
szabadulnom tőle, vagy ne lenne alkalmas férjnek. ;) Nálunk a párválasztásnál nem a főzőtudomány volt szempont.
Nem, 108-as, magyarázod a bizonyítványt. Itt a főzésről volt szó, és többször le lett írva, hogy miről van szó.
Én írtam is, hogy egy meleg felületre egy nyers húst bárki rá tud helyezni, de ez attól még nem főzés.
És én is inkább megcsinálom a "prep" munkát, pucolok, szeletelek, zsíros tepsit vakarok, minthogy főzzek.
Végig kellett volna olvasnod, mert többen is leírták, hogy inkább mást csinálnak, mint a főzést. De egyszerűbb rögtön pofázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!