Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?
Ma mar sokszor egy no ugyanannyit visz haza mint egy ferfi.
Ha ez all fent vilagos hogy a koltsegeket elfelezik egymas kozott./Nem ugy mint regen amikor a ferfi tartotta el a not./
Igy viszont ket egyenrangu felrol van szo, milyen alapon varhatna el az egyik fel a masiktol dolgokat?
Bar mar leirtak, de szerintem is az a legjobb, ha "munkamegosztas" van ki mit szeret csinalni alapon.
#11: Autót szerelni nem kell mindennap, ráadásul normális ember szervízbe viszi a kocsiját és nem amatőrködik rajta. Nem a 80-as években élünk, amikor a ladákat otthon buherálták.
Kérdező, és te tudsz főzni vagy meg akarsz tanulni?
"Ma mar sokszor egy no ugyanannyit visz haza mint egy ferfi. "
Nem, sokszor többet.
AZ a "férfi", aki kiszolgálást vár a nejétől, az menjen vissza szépen anyuci szoknyájához.
"Ha nem tud főzni,akkor lehet rendelni,étteremből,óvodából,bölcsiből,innen-onnan!:) "
Az fel sem merül benned, hogy a férfi is főzhet?
Igaz nő vagyok, de én egy oylan férfihoz sem mennék hozzá, aki nem is akar megtanulni főzni..
Alapvető tudás az élethez,mhogy az ételt el tudja készíteni magának az ember.
Persze van aki jobban, van aki kevésbé jól főz, plusz nem is egy 6 fogásos ebédről beszélek, de alap dolgokat, mint egy rizs megfőzése, vagy keumplipüré, tészta.. Hozzá egy serpenyőben hús megsütése azért nem ördögtől való...
Az, hogy belebaszol egy szelet húst a serpenyőbe, messze nem főzés. Az táplálkozás, hogy ne halj éhen. De aki az ízeket is szereti, annak több kell. És ez az, amihez pl. nekem nincs kedvem.
Van, akinek elmondod, milyen húst süt, milyen fűszerekkel, és érzi az ízét. Én nem. De nem is érdekel. Unalmasnak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!