Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, ti elvennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 12:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/145 A kérdező kommentje:

A barátnőmről van szó, akivel egy pár hónapja összeköltöztem. Tudtam, hogy nem tud főzni, mert nem volt rákényszerítve, mivel anyukája mindent megcsinált.

Reméltem, hogy fog hajlandóságot mutatni a főzés iránt, de nem így történt. Megtehetnénk hogy rendeljünk minden nap, de én nem szívesen eszem azokat, mert a saját mindig sokkal jobb.

2015. ápr. 19. 13:10
 22/145 anonim ***** válasza:
87%
Nos, nekem a nagynénem nem tud, vagyis inkább nem akar főzni. Gyerekként ő volt a legidosebb, minden házimunka az ő dolga volt, így a főzés is. Mire férjhez ment úgy megutalta, hogy nem volt hajlandó többet csinálni. Keszeteleket vesz, azt max megmelegiti, vagy leves port felengedi, étterembe mennek, házhoz rendelnek, esetleg a férje főz. Karácsony voltak 50 éves házasok, 3 gyereket neveltek fel. Marhára nincs köze a főzésnek a hazassghoz
2015. ápr. 19. 13:14
 23/145 anonim ***** válasza:
93%

Én elhiszem, hogy ez így nem a legideálisabb és hogy szereted a házi kosztot.

De ha semmi más gond nincs és ettől az egytől teszed függővé a továbbiakat, akkor te valószínűleg nem vagy szerelmes.

Ezt nem bántásképp mondom, csak jobb, ha az elején kiderül hogy esetleg nem illetek össze.

2015. ápr. 19. 13:14
 24/145 anonim ***** válasza:
92%
Hát de ha nem tud főzni, sok-sok évig nem lesz jobb a házi, mint a rendelt. És ha te szereted a házi kosztot, és meg is tudod csinálni, miért kell, hogy ő is csinálja?
2015. ápr. 19. 13:17
 25/145 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az ismerkedés során ez még a legelején kiderül. szóval nem tudom elképzelni, hogy valaki megházasodik és csak utána tudja meg hogy a párja nem tud és nem is akar főzni.. ha ez utána derül ki akkor kérdem én , beszélgettek valaha az esküvő előtt?

szerintem nem ettől függ, hogy szeretik -e egymást.

én nő vagyok, nagyon szeretek a konyhában tevékenykedni, már kiskorom óta. de például takarítani, kertészkedni nem szeretek. mindenki mást szeret csinálni, de szerintem is a hozzá állással van a probléma, hogy nem is akar megtanulni.

én ismerek ilyen családot, ott mindig a férj főz, vagy rendelnek.

attól még jól megvannak, így alakult ki.

később még lehet megjön hozzá a kedve.

2015. ápr. 19. 13:24
 26/145 A kérdező kommentje:
Nem kell hogy ő is csinálja, mert én megcsinálom csak nekem furcsa, hogy egy nő nem akar megtanulni főzni. Ezért biztos nem fogok vele szakítani, mert nagyszerű értékei vannak csak kíváncsi voltam mások véleményére is.
2015. ápr. 19. 13:25
 27/145 anonim ***** válasza:
6%
megmondanám hogy jó, akkor ne főzz, csinálom én, de minden házimunkát egyedül te csinálsz majd kicsi szívem.
2015. ápr. 19. 13:26
 28/145 anonim ***** válasza:
72%
Miért lenne furcsa? Nem nemtől függ az érdeklődési kör.
2015. ápr. 19. 13:26
 29/145 A kérdező kommentje:
Azért furcsa, mert az ismeretségi körömben nincs olyan nő aki ne tudna főzni. A barátnőm még a tésztát sem tudta hogy kell kifőzni. Egyszer megkértem, hogy csinálhatna nekem pudingot, azt válaszolta, hogy nem tudja hogy kell, pedig rá van írva. Inkább nem akarta megcsinálni. Egy kicsit rosszul esett, mert ha ő palacsintát akart enni akkor én sütöttem neki.
2015. ápr. 19. 13:31
 30/145 anonim ***** válasza:
38%
A barátnődet eddig az anyja szolgálta ki, most pedig te. Általában férfiakkal szokott ez előfordulni, mama pici fiának hívják azt a típust. A főzés valóban nem nagy ügy, ő viszont nem is akarja csinálni, még alkalmanként sem, pedig neked ezzel örömet okozna. A kapcsolatotokban ő az önzőbb és lustább fél, dacára az egyéb értékeinek.
2015. ápr. 19. 13:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!