Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?
A barátnőmről van szó, akivel egy pár hónapja összeköltöztem. Tudtam, hogy nem tud főzni, mert nem volt rákényszerítve, mivel anyukája mindent megcsinált.
Reméltem, hogy fog hajlandóságot mutatni a főzés iránt, de nem így történt. Megtehetnénk hogy rendeljünk minden nap, de én nem szívesen eszem azokat, mert a saját mindig sokkal jobb.
Én elhiszem, hogy ez így nem a legideálisabb és hogy szereted a házi kosztot.
De ha semmi más gond nincs és ettől az egytől teszed függővé a továbbiakat, akkor te valószínűleg nem vagy szerelmes.
Ezt nem bántásképp mondom, csak jobb, ha az elején kiderül hogy esetleg nem illetek össze.
szerintem az ismerkedés során ez még a legelején kiderül. szóval nem tudom elképzelni, hogy valaki megházasodik és csak utána tudja meg hogy a párja nem tud és nem is akar főzni.. ha ez utána derül ki akkor kérdem én , beszélgettek valaha az esküvő előtt?
szerintem nem ettől függ, hogy szeretik -e egymást.
én nő vagyok, nagyon szeretek a konyhában tevékenykedni, már kiskorom óta. de például takarítani, kertészkedni nem szeretek. mindenki mást szeret csinálni, de szerintem is a hozzá állással van a probléma, hogy nem is akar megtanulni.
én ismerek ilyen családot, ott mindig a férj főz, vagy rendelnek.
attól még jól megvannak, így alakult ki.
később még lehet megjön hozzá a kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!