Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?
Ha nő vagy, meg se kérheted a párod, hogy főzzön neked, mert vagy papucs lesz, vagy b.u.z.i.
Akkor majd máshogy kedveskedik neked.
Csak azt nem értem meg,hogy valaki miért áll meg,miért nem akar többet tudni annál,mint amit úgyis tud.Lehet,hogy fiatal vagyok és bolond,de ugyanakkor van bennem akkora tudásszomj,hogy többet akarjak tudni annál,mint amennyit tudok.
Próbálkozni lehet.Főzés nélkül is lehet élni,de egy nőtől(nőként mondom!) hülyeségnek tartom,hogy nem áll neki próbálkozni legalább.
Ha nem tud főzni,akkor lehet rendelni,étteremből,óvodából,bölcsiből,innen-onnan!:)
Nem ez a probléma,hanem a súlyos betegségek meg a hirtelen balesetek.
Én sem értem, miért lenne furcsa?
A nő ugyanolyan ember mint a férfi, lehetnek más érdeklődési körei.
A nők sem kötényben, fakanállal a kezükben bújnak elő az anyjuk hasából.
Ismerek nőket, akiket inkább alapból férfiasnak mondott dolgok érdekelnek. Pl. autószerelő, hivatásos katona.
"Csak azt nem értem meg,hogy valaki miért áll meg,miért nem akar többet tudni annál,mint amit úgyis tud.Lehet,hogy fiatal vagyok és bolond,de ugyanakkor van bennem akkora tudásszomj,hogy többet akarjak tudni annál,mint amennyit tudok."
Mert olyan dologról akar tudni, ami érdekli? Ha nekem elkezdenek mesélni valamiről, amit halálra unok, nem akarok többet tudni róla.
De hozzátenném még,hogy a kedves férfiakat sem kell félteni,akik nyafognak,ha egy miliméteres sebük van,VAGY autót kellene szerelni.
Amúgy meg a nők is tudnak füvet nyírni,meg autót szerelni is tudnának,sőt biztos van női autószerelő is,meg férfi szakács is.
Nem homoszexuális attól egy férfi,ha főz,és egy nő nem lesz attól leszbikus,mert hozzáért az autóhoz,vagy mert éppen lenyírta a füvet.
Senki sem hal bele a munkába.
"Azért furcsa, mert az ismeretségi körömben nincs olyan nő aki ne tudna főzni."
Én meg nem szeretem a focit, de minden haverom szereti. Akkor most nem vagyok igazi férfi?
A kérdésem már csak az, hogy egyébként mint csinál otthon a nő? Te főzöl. Oké. Ki takarít? Otthon van vagy dolgozik?
Szerintem egy igazi papucs vagy, már ne is haragudj. Nem jósolok nagy jövőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!