Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, ti elvennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvennétek egy olyan nőt feleségül aki nem tud és nem is akar megtanulni főzni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 12:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/145 anonim ***** válasza:
45%
8: Te ki tudod cserélni a lendkereket? Szét tudsz szedni egy turbót? Az olajcsere megy? Vagy legalább vezetni tudsz? Mert az ezekhez nem értő férfiakról én a 30 évesen is a szülőkkel élő, jó esetben is csak alkalmi munkákat vállaló anyuci fiacskáira asszociálok, szóval én nem mennék hozzá egy ilyenhez :D
2015. ápr. 19. 12:44
 12/145 anonim ***** válasza:
76%

Én biztosan nem vennék feleségül olyan nőt aki pl. egy levest nem tud, sőt nem is akarna megtanulni főzni.

Mondom ezt férfiként és én tudok főzni.

Egy nő és egy férfi azért tudjon alap ételeket elkészíteni.

2015. ápr. 19. 12:45
 13/145 anonim ***** válasza:
77%
Ha az étkezés másképpen is megoldható, akkor igazán nem látom, hogy miért baj ,ha nem szeret főzni? Főzhet nyugodtan a férfi is, sehol nincs leírva, hogy ezt csak nő csinálhatja.
2015. ápr. 19. 12:46
 14/145 anonim válasza:
97%

Ha kompromisszumképes, akkor nincs gond. Ha például főzni nem akar, de mást szívesen csinál (porszívózás, mosogatás, bevásárlás, stb.-stb.) akkor nincs gond, szépen megosztjátok a munkákat. Csak tudni kell megbeszélni ezeket a dolgokat, értelmesen kommunikálni az elvárásainkat, és a vállalt kötelességeket.

Én például férfiként szeretek főzni, de utálok mosogatni. Én főzök, kiviszem a szemetet, párom pedig bevásárol mosogat. Stb.

2015. ápr. 19. 12:47
 15/145 anonim ***** válasza:
25%
Kerdezo te a lanyodrol irsz hogy nem akar megtanulni fozni?
2015. ápr. 19. 12:48
 16/145 anonim ***** válasza:
87%
Én jól főzök, de nem kezdtem volna olyan férfival, aki nem tud főzni. Értek a női és a legtöbb férfi-munkához is, ugyanennyit várok el a páromtól is.
2015. ápr. 19. 12:53
 17/145 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha valaki nem tud és nem is akar főzni, az nem baj, ha meg tudja oldani másképp. Nyilván enni muszáj, de szerintem ez is az ember személyiségétől és beállítottságától függ. Van, akit érdekel az ilyesmi és szívesen főz, süt, de van, akit meg hidegen hagy. Ha megteheti, hogy nem főz és helyette mondjuk rendel magának kaját vagy beül valahova enni, akkor semmi probléma. Ezt egy kapcsolatban is meg lehet tenni, de az sem előírás, hogy a főzés a nő dolga. Ha a férfi tud főzni, akkor főzzön ő és a nő mosogasson, vasaljon stb..
2015. ápr. 19. 12:54
 18/145 anonim ***** válasza:
24%
nekem nem kéne ilyen nő.
2015. ápr. 19. 12:55
 19/145 anonim ***** válasza:
87%
Nézd, ha a főzés a lényeg, akkor fogadj fel egy szakacsnot. Ha viszont a társad, akkor fogadd el, hogy ő nem tud es nem is akar főzni.
2015. ápr. 19. 13:07
 20/145 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok fordított helyzetben. Nekem a férjem nem tud és nem is akar megtanulni főzni. Az évek alatt ugyan volt egy-két olyan helyzet, mikor meg kellett magát emberelnie és neki összedobni valami főtt kaját, de ez szószerint egy-két eset és több éve házasok vagyunk.

Viszont minden más házimunkában segít sőt több dolgot át is vállal. Kivéve a főzést, az nagyon nem fekszik neki.

Nekem, fülig szerelmes menyasszonyként eszembe sem jutott volna, hogy ne menjek hozzá csak azért, mert nem főz (de ha porszívózni utált volna, vagy kerítést javítani, vagy mit tudom én, füvet nyírni) azt sem éreztem volna olyan oknak, amiért egyáltalán elgondolkodtam volna azon, hogy ne menjek hozzá és most sem jut ilyesmi az eszembe több év házasság után.

Lehet, nincs igazam, de én úgy gondolom, ha valaki konkrétan házasság előtt áll és igazán szereti a másikat, ezt nem fogja komoly akadálynak érezni, ha kizárólag ez az egyetlen probléma, minden más rendben van.

2015. ápr. 19. 13:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!