Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha a feleség használja/belenéz a férje telefonjába?
Sokadszorra olvasom (ma is), hogy ez milyen ronda dolog. Az a férj magánszférája, ehhez a feleségnek nincs joga, köze...stb.
Mégis miért ne? Ha valakinek tiszta a lelkiismerete, a telefonját miért kell rejtegetnie? És miért is mondja mindenki, hogy az az övé, mikor házasságban minden közös (telefon, előfizetés, barátok, ismerősök akiket gyakran hív vele...stb)?
A férjem és én úgy használjuk egymás telefonját, mint a sajátunkat. Ma is nálam van az övé, mert az enyémmel valami nem stimmel. Máshol nem ez a normális?
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem!
Ennek két oldala van...( szerintem)
Mi is használjuk, bar nem nézek bele az smseibe, enmérdekel, de ha kap egyet, és a másik szobában van akkor gyakran kér hogy nezzem meg mi jött..
Nek korlátlan előfizum van, így általában az enyémről telefonál "ingyen"
Ez normális..
A masik oldal
Az nem normális, hogy ha lesem mikor megy wcre és mikor tudom átnézni a levelezeseit, és híváslistaját, tehát turkálok a telefonjaban, azert ennél több magánszfera jár hazasságban is..
Viszint a 2. Kijelentésén kiakadnek.. Mi az hogy oylan lepvelezések, amiket a felesége nem lenne jő ha látna??? Nekem fura kijelentés., de nem az én dolgom ;)
#84, én is emlékszem, csak nem akartam megismételni a banktitok-sértést... az volt a bankos mázlija, hogy a sértett - megismerve a valódi sztorit - tényleg mellé állt, így csak munkanélküli lett, és még azt is hagyták, hogy pro forma "ő mondjon fel azonnali hatállyal" ne fegyelmis kirúgás legyen... ha feljelentette volna akkor millás kártérítés, rosszabb esetben 2 évig terjedő börtön...
Szóval NEM, nem osztunk meg mindent a párunkkal... semmi olyant pl. ami a hivatásunkhoz kapcsolódik és egy harmadik fél magánügye, semmi olyant, ahol egy harmadik fél kifejezetten kérte, hogy ne mondjuk el senkinek. (egy orvost vagy egy ápolót ugyanúgy kirúgnak a fenébe - igen helyesen - ha otthon elfecsegi, hogy "képzeld,a szomszédasszony ma volt nálam ilyenolyan bajjal" és híre megy... de egy akármilyen cég dolgozóját is, - szintén igen helyesen - ha tőle szivárognak ki a cég érdekeit érintő akármilyen dolgok, mondjuk egy tervezett üzlet, projekt, akármi.
Szóval NEM, nem olvasgatjuk egymás mailjait, SMS-eit, egyfelől mert tiszteljük a másikat, másfelől mert van gerincünk, a harmadik, hogy tudjuk, hogy az bűncselekmény - egy családon belül IS. (ld fentiek)
Ettől az még lehet a világ legjobb, legőszintébb párkapcsolata.
"Ja, mert te annyira nyomi vagy, hogy nem bírsz a kis fejedben megmaradni, és kell valaki, akinek a fenekébe belebújhatsz. Nincs ennél szánalomra méltóbb."
Okoska, sajnálom, ha te csak ténylegesen egyedül élve tudsz a fejedben félrevonulni. Nekem nem kell ténylegesen egyedül élnem ehhez. Mindig is szerettem a gondolataimmal kettesben lenni, mert tudok is, szeretek is. De attól még ott lehet tőlem 2 méterre a férjem. És nem hisztiznék azon, hogy úristen, elvett a tányéromból egy darab sült krumplit.
Aztán csak szörnyülködjél magadon, aranyom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!