Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem szerint helyrehozható még a házasságunk, szerintem nem. Kívülállóként melyikőnknek van igaza?
Még hányféleképpen teszed fel ezt a kérdést?
Itt senki nem tud neked segíteni, ha a férjed nem bocsájt meg. Sajnálatos a helyzetetek, de itt te vagy a hunyó, ezt te is tudod. Te leléptél volna a főnököddel, ha téged választ. Most meg, hogy nem a terveid szerint jöttek össze a dolgok, mégis annyira szereted a férjed, hogy visszacsinálnál mindent. Ő ezek szerint nem. Törődj bele ha így döntött, és próbálj kékében elválni. Gondolj a gyerekeidre! Meg arra, hogy ellenkező esetben, ha a férjed tette volna ezt veled, neked megfelelne e a "szamár", mert a "ló" elszaladt.
Én biztosan nem fogadnám vissza, a gyerekek meg kibírják a válást.
Nem bírnék ránézni egy ekkora rbancra, akinek ráadásul csak, mint pótlék kellettem, és a gyerekeket is simán ehagyta
2.-ik a férj tette fel a kérdést.
Kérdezõ, rajtad mulik minden,hogy azt mondd,igen vagy nem.Hát én biztos,hogy nem engedném vissza, hiszen a feleségedet dobták, te csak menekülésnek lennél jó.Es a románc ugyanugy fog folytatódni.
Neked van igazad. Az egy dolog,h megcsalt, de hogy elhagyta a gyerekeit, az megbocsáthatatlan.
Gyerekeknek sem lenne jobb,ha visszajönne, csak megzavarná őket. Főleg, ha egy év múlva jönne egy újabb szexi főnök...
Mivel ez a nő már nem szeret téged, ezért felesleges tovább együtt folytatni. Csak érdekből maradna veled, ahogy jönne vki új, egyből dobbantana.
DEHOGY HOZHATÓ HELYRE
hát csak azért akar visszamenni, mert a főnöknek SE kell... inkább örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen féreg nőtől!
remélem hamar találsz mást, egy normális, hűséges EMBERT :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!