Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem szerint helyrehozható még a házasságunk, szerintem nem. Kívülállóként melyikőnknek van igaza?
Vissza ne fogadd! Csak azért könyörög hozzád mert a főnöke nem őt választotta! Ha úgy alakultak volna a dolgok ahogy ő szerette volna akkor nem is gondolna rátok!
Egyébként ezt üzenem azoknak akik itt mínuszolgatják azokat akik azt írják, hogy vissza ne fogadja a ribizlit: Ti ennyire lenézitek a férfiakat? Szerintetek a férfiak holmi alsóbbrendű állatok, hogy nyugodtan meg lehet őket csalni meg otthagyni őket a gyerekekkel? A férfi nem várhatja el ugyanazt a házasságban mint a nő? Nektek bezzeg jár a megbocsátás? Nektek el kell nézni a "megbotlást"? Nektek minden csak jár de adnotok nem kell? Ha a férj lépett volna félre akkor is a megbocsátást javasolnátok?
Olvasva ezt a 2 linket, én behuznék a pofájába ennek a nõnek,nem hogy a férje.
Ha nem kamu ez az egész, akkor kedves férj,akkor leszel megbolondulva, ha ezt a r@bit visszafogadod.
Szerintem nem csak a nőknél az.. A férfiaknál is az. És nem lennék együtt egy ilyen emberrel. Az más, ha a feleségét hagyja ott, új családja lesz, de ha a gyerek az élete része, akkor oké.
Egyéb esetben én magam hagynám el az ilyen embert.
Vissza lehet fogadni. De minek?
Én vissza engedtem a férjem. Tudod mit, egyenlőre csak a sx jó vele. Minden másban szinte semmit se változott. Nincs értelme, annyi a pozitív benne, hogy állandó sxpartner. Megéri? Nem. A gyerekeink is jól voltak nélküle 2Évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!