Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem szerint helyrehozhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem szerint helyrehozható még a házasságunk, szerintem nem. Kívülállóként melyikőnknek van igaza?

Figyelt kérdés
Feleségem megcsalt a főnökével. Három hónapja elköltözött albérletbe. Itt hagyott engem és a két gyerekünket. A fiú 9 a lány 7 éves. Úgy tervezte, nem kell sokáig az albérletben laknia, mert az igazgató úr elválik és összeköltöznek. De ő válás helyett a feleségemmel szakította meg a kapcsolatot. A nejem most állandóan azzal jön, rájött hogy engem szeret a világon a legjobban. Had költözzön vissza és szakítsam meg az időközben általam elindított válást. Mennyire lehet őszinte?

2014. dec. 30. 11:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező!Nehogy vissza fogadd!Menjen ba..sszon a főnökével.Szerintem örülhetsz hogy egy ku..rvától megszabadultál.Ha vissza is fogadod,majd elöbb utóbb úgy is megcsal mással.Majd keres egy indokot arra is.
2014. dec. 30. 12:58
 22/31 anonim ***** válasza:
70%

Vissza ne fogadd! Csak azért könyörög hozzád mert a főnöke nem őt választotta! Ha úgy alakultak volna a dolgok ahogy ő szerette volna akkor nem is gondolna rátok!

Egyébként ezt üzenem azoknak akik itt mínuszolgatják azokat akik azt írják, hogy vissza ne fogadja a ribizlit: Ti ennyire lenézitek a férfiakat? Szerintetek a férfiak holmi alsóbbrendű állatok, hogy nyugodtan meg lehet őket csalni meg otthagyni őket a gyerekekkel? A férfi nem várhatja el ugyanazt a házasságban mint a nő? Nektek bezzeg jár a megbocsátás? Nektek el kell nézni a "megbotlást"? Nektek minden csak jár de adnotok nem kell? Ha a férj lépett volna félre akkor is a megbocsátást javasolnátok?

2014. dec. 30. 13:05
 23/31 anonim ***** válasza:
68%
szerintem , már késő, elöbb kellett volna átgondolni a helyzetét a feleségednek. Ne vedd vissza, mert ha lesz alkalma ,újra el fogja játszani ezt. Nem megbízható, a gyerekekre nem gondolt, őnzően viselkedett. Eljátszotta a becsületét. Meghunyászkodik elötted, hogy visszavedd, de csak azért hogy a könnyebb utat válassza, vagyis az anyagi biztonságot. Szégyelheti magát, a gyerekeit cserben hagyta.Nem öszinte egyáltalán, csak a saját érdekeit nézi.
2014. dec. 30. 13:25
 24/31 anonim ***** válasza:
84%
szerintem a főnók is azért szakított vele , mert elhagyta a gyerekeit. 1 férfi szemében ez nem túl pozitív.
2014. dec. 30. 13:32
 25/31 anonim ***** válasza:
69%

Olvasva ezt a 2 linket, én behuznék a pofájába ennek a nõnek,nem hogy a férje.

Ha nem kamu ez az egész, akkor kedves férj,akkor leszel megbolondulva, ha ezt a r@bit visszafogadod.

2014. dec. 30. 14:06
 26/31 anonim ***** válasza:
76%
kívülállóként a férjnek van igaza. minél előbb törölném a feleséget az életemből. a feleség nem őszinte szerintem, csak mivel a főnök dobta, életbe lépett a vészforgatókönyv. a férjjel újra összebútorozni még mindig jobb kilátás, mint egyedül albérletben. a feleség részéről már nincsenek érzelmek, csak józan megfontolás. ezt már nem lehet megjavítani.
2014. dec. 30. 14:45
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Nem jött be a számítása, és most próbál visszatáncolni. Ne hagyd!
2014. dec. 30. 20:57
 28/31 anonim ***** válasza:
40%
Miért van az,hogy a gyerekek elhagyása csak a nőknél főben járó bűn...?
2014. dec. 30. 22:30
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csak a nőknél az.. A férfiaknál is az. És nem lennék együtt egy ilyen emberrel. Az más, ha a feleségét hagyja ott, új családja lesz, de ha a gyerek az élete része, akkor oké.

Egyéb esetben én magam hagynám el az ilyen embert.

2014. dec. 30. 22:51
 30/31 anonim ***** válasza:

Vissza lehet fogadni. De minek?

Én vissza engedtem a férjem. Tudod mit, egyenlőre csak a sx jó vele. Minden másban szinte semmit se változott. Nincs értelme, annyi a pozitív benne, hogy állandó sxpartner. Megéri? Nem. A gyerekeink is jól voltak nélküle 2Évig.

2014. dec. 31. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!