Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem szerint helyrehozható még a házasságunk, szerintem nem. Kívülállóként melyikőnknek van igaza?
Miben reménykedsz , csak áltatod magad, ha egyszer megcsinálta megcsinálja még egyszer, lesz újabb főnök stb, ha otthagyott a gyerekekkel és nem számított semmi akkor mire vársz?
Kezdesz túllesni az egészen , fejben már megvagy , csináld végig a válópert és dobd a riban...t.
A mondandód elolvasása nélkül is azt gondolom, hogy nem hozható helyre. Méghozzá azért, mert egy kapcsolatot csak úgy lehet kihúzni a szarból, ha azt mindkét fél őszintén akarja. Te láthatólag ezt nem szeretnéd, tehát a feleséged kaparhat amennyire csak akar, ez már veszett fejsze nyele.
Ami pedig magát a sztorit illeti. Külső szemlélőként azt mondom, hogy a feleséged két szék közé esett és most próbálja menteni a menthetőt..ez az út nyilván te vagy.
Aztán persze nem kizárt, hogy valóban belátta az egész hatására, hogy te vagy a legfontosabb neki, vannak ilyen emberek akik utólag jönnek rá, hogy mi volt a fontos..ezt talán még meg tudnám bocsátani, de hogy anyaként megbukott és ezt soha nem felejteném el, az is biztos.
Elhagyta a gyerekeit!! Nincs az az isten, hogy ezt megbocsássa valaki...
Ha szerinted nem hozható helyre, akkor nem hozható. Mindkét félnek akarnia kell és tennie kell érte. Ha te eleve nem akarod (ami egyébként nagyon is érhető) akkor nincs miről beszélni.
Én csak annyit tanácsolok, hogy ha csak kizárólag büszkeségből vagy esetleg büntetésből nem fogadnád vissza a feleségedet, akkor azt nagyon gondold meg. Büszkeségtől még nem leszel boldog. De ezt neked kell érezni, hogy még szereted-e, szeretnél-e vele élni.
5. Biztos, hogy nem a férj tette fel a kérdést!
Ez a nő már sokadszor írja ki ugyanezt a történetet, csak mindig máshogy. Ezek szerint be is adta a férje a válókeresetet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Ez a kérdező ugyan az!
Haha de jót röhögtem:)))Hát persze hogy neked van igazad kérdező.A büdös ribinek nincs hova menni,így most jó lenne neki ló helyett a szamár.Szerintem teljesen egyértelmű,hogy azért akar visszamenni,hogy ne kelljen albérletet fízetni és ne maradjon egyedül.Én vissza nem fogadnám az ócska ribit,menjen ahova akar,menjen szopja a főnöke túrós farkát.:)
Kérdező egy dolog miatt visszafogadnám,itoljára bosszuból úgy megkefélném hogy csak na:),aztán utána visszaküldeném az albérletébe örökre.
Egyszer megcsalt,megfog mégegyszer,vér nem vállik vízzé.Bocsi ha kicsit alpári voltam,de feleséged egy olcsó kis ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!