Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem szerint helyrehozhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem szerint helyrehozható még a házasságunk, szerintem nem. Kívülállóként melyikőnknek van igaza?

Figyelt kérdés
Feleségem megcsalt a főnökével. Három hónapja elköltözött albérletbe. Itt hagyott engem és a két gyerekünket. A fiú 9 a lány 7 éves. Úgy tervezte, nem kell sokáig az albérletben laknia, mert az igazgató úr elválik és összeköltöznek. De ő válás helyett a feleségemmel szakította meg a kapcsolatot. A nejem most állandóan azzal jön, rájött hogy engem szeret a világon a legjobban. Had költözzön vissza és szakítsam meg az időközben általam elindított válást. Mennyire lehet őszinte?

2014. dec. 30. 11:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
A hölgy nyilván szociopata természetű, egy lelkiismeretlen Qva.. Csak amitt akarna visszamenni hogy ne albérletben kelljen laknia. Ha szeretett volna téged, eszébe se jut lelépni, még az sem érdekelte hogy a másik pasi nős és ki tudja elválik-e, ő úgy volt vele, hogy nem veszít semmit, pont le..arta mi lesz a férjével és a gyerekeivel. Aki szeret valakit az nem tesz vele ilyet. Ha visszaengeded, majd lesz egy új gazdag csávó, akinek szintén keresztül gyalogol az életén ahogy a szociopaták, nem fogja érdekelni hogy a pasi esetleg nős és gyerekei vannak, hiszen neki is van férje és gyerekei mégis lelépett mindent hátrahagyva. Csak saját maga érdekli!!!
2014. dec. 30. 12:10
 12/31 Trafó1 ***** válasza:
72%

Miben reménykedsz , csak áltatod magad, ha egyszer megcsinálta megcsinálja még egyszer, lesz újabb főnök stb, ha otthagyott a gyerekekkel és nem számított semmi akkor mire vársz?

Kezdesz túllesni az egészen , fejben már megvagy , csináld végig a válópert és dobd a riban...t.

2014. dec. 30. 12:11
 13/31 anonim ***** válasza:
72%

A mondandód elolvasása nélkül is azt gondolom, hogy nem hozható helyre. Méghozzá azért, mert egy kapcsolatot csak úgy lehet kihúzni a szarból, ha azt mindkét fél őszintén akarja. Te láthatólag ezt nem szeretnéd, tehát a feleséged kaparhat amennyire csak akar, ez már veszett fejsze nyele.

Ami pedig magát a sztorit illeti. Külső szemlélőként azt mondom, hogy a feleséged két szék közé esett és most próbálja menteni a menthetőt..ez az út nyilván te vagy.

Aztán persze nem kizárt, hogy valóban belátta az egész hatására, hogy te vagy a legfontosabb neki, vannak ilyen emberek akik utólag jönnek rá, hogy mi volt a fontos..ezt talán még meg tudnám bocsátani, de hogy anyaként megbukott és ezt soha nem felejteném el, az is biztos.

Elhagyta a gyerekeit!! Nincs az az isten, hogy ezt megbocsássa valaki...

2014. dec. 30. 12:15
 14/31 anonim ***** válasza:
8%
Helyrehozhato, ha mindketten helyre akarjatok hozni, de csakis akkor:-)
2014. dec. 30. 12:16
 15/31 anonim ***** válasza:
16%

Ha szerinted nem hozható helyre, akkor nem hozható. Mindkét félnek akarnia kell és tennie kell érte. Ha te eleve nem akarod (ami egyébként nagyon is érhető) akkor nincs miről beszélni.

Én csak annyit tanácsolok, hogy ha csak kizárólag büszkeségből vagy esetleg büntetésből nem fogadnád vissza a feleségedet, akkor azt nagyon gondold meg. Büszkeségtől még nem leszel boldog. De ezt neked kell érezni, hogy még szereted-e, szeretnél-e vele élni.

2014. dec. 30. 12:18
 16/31 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek az ilyen őszinte megbánásokban, sem a gyors fordulatokban. Szerintem ha az elgondolása szerint alakultak volna a dolgok esze ágában sem lenne a feleségemnek visszajönni hozzánk.
2014. dec. 30. 12:19
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Akárhogy is nézzük, ő nem csak tőled lépett le, simán hátrahagyta a gyerekeit is. Nem számítottak neki, csak az új gazdag f..sz. Visszafogadhatod, de szerintem a lelki törés nem a válás lenne a gyerekeknek, hanem ha egy megbízhatatlan embert újra a nyakukba ültetnél, szerintem úgy éreznék apa gyenge és szüksége van valakire aki majd újra bármikor otthagyja őket. Vissza ne fogadd. Ő kettesben akart új életet a pasival, ez túl komoly döntés hogy utólag azt mondja, nem gondolta át eléggé és megbánta.. Ezek szerint annyira ostoba p..csa, hogy még gondolkodni se volt hajlandó a családján. Ha meg végig gondolta százszor és így is lelépett az is gáz. Ebből ő tisztességesen nem jöhet ki, te meg légy erős, a gyerekeid miatt is, lássák hogy valakiben még megbízhatnak. 7 és 9 éves gyerek mér nem hülye, értik mi történt.
2014. dec. 30. 12:21
 18/31 anonim ***** válasza:
88%

5. Biztos, hogy nem a férj tette fel a kérdést!

Ez a nő már sokadszor írja ki ugyanezt a történetet, csak mindig máshogy. Ezek szerint be is adta a férje a válókeresetet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Ez a kérdező ugyan az!

2014. dec. 30. 12:29
 19/31 anonim ***** válasza:
Akarki is tette fel a kerdest, ez nem egy botlas volt, hanem egy dontes amit a feleseg a fonoke iranti erzelmei alapjan hozott. Ennek a hazassagnak igy semmi ertelme.
2014. dec. 30. 12:51
 20/31 anonim ***** válasza:
59%

Haha de jót röhögtem:)))Hát persze hogy neked van igazad kérdező.A büdös ribinek nincs hova menni,így most jó lenne neki ló helyett a szamár.Szerintem teljesen egyértelmű,hogy azért akar visszamenni,hogy ne kelljen albérletet fízetni és ne maradjon egyedül.Én vissza nem fogadnám az ócska ribit,menjen ahova akar,menjen szopja a főnöke túrós farkát.:)

Kérdező egy dolog miatt visszafogadnám,itoljára bosszuból úgy megkefélném hogy csak na:),aztán utána visszaküldeném az albérletébe örökre.

Egyszer megcsalt,megfog mégegyszer,vér nem vállik vízzé.Bocsi ha kicsit alpári voltam,de feleséged egy olcsó kis ribi.

2014. dec. 30. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!