Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek helyrehozható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyrehozható?

Figyelt kérdés
A férjemmel a nagyszüleimnél laktunk a házam(örökség másik nagymamátol)most lett vna kész pár honap mulva.(mmint felujitva)van egy 1 éves lányunk ill 20hetes terhes vagyok...sokat veszekedtünk a nagyszüleim is állandóan szidták a férjem,de én nem költöztem vele albiba míg kész nincs a ház...ő elég rendetlen volt 0 házimunka 0 babavigyázás(állitolag azért mert a nagyszülők kisajátitották a kicsit...ebben van vmi de akk sem vonulok el a másik szobába és foglalkozom kb 10 percet a kicsivel...elkezdtem jogsit letenni a gyerekek miatt. az oktatóval megbeszéltük h segitgetek neki a ház körül s nem kell fizetni....noos a férjem meg kitalálta h nem is takaritani járok oda(természetesen ez nem igaz)két napig beszélt velem nagyon csúnyán h igy meg ugy menjek sz.pni,én meg h nem birtam vele elköltözni a szülői házbol mikor őt csak csesztetik itt...én meg dühömben mondtam h menjen a francba mert már nem birtam...és elment a munkahelyen felmondott azota nem láttam
2014. aug. 4. 12:42
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
70%
Újabb átgondolt, felelos gyermekvallalas.... Gratulálok.
2014. aug. 4. 12:45
 2/36 A kérdező kommentje:
és szted MIÉRT nem az? eggyütt vtunk 4 éve.van házam,csak eddig nem volt pénz tatorzni...nagyon szerettük egymást és TERVEZTÜK a gyermekeket.nem szültam senki nyakára a nagyszülők ajénlgatták h menjünk náluk míg kész nincs
2014. aug. 4. 12:48
 3/36 A kérdező kommentje:
ja és ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ne fárassz légyszíves.kössz
2014. aug. 4. 12:48
 4/36 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem az? Mondjuk mert apuka nem ugy viselkedik, mint egy apuka? Minek kell erre megegy gyerek?
2014. aug. 4. 12:49
 5/36 A kérdező kommentje:
mert mondjuk ez az utóbbi két hónap terméke?Nem két hónapja estem teherbe...a problémák pedig azt hittem megoldhatók,mivel a helyzet mostanra vált ilyen sz@rrá
2014. aug. 4. 12:53
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszülők háza, az van , amit Ők mondanak. A férjed pedig nagyon rosszul kezeli ezt a "nem nevelem a gyereket, mert ott a nagyszülő" dolgot. Az oktatóra szerintem féltékeny.
2014. aug. 4. 12:53
 7/36 anonim ***** válasza:
92%

Mások számára helyrehozható lenne ez a dolog, de számotokra nem sok jót tartogat ez a helyzet.

Tudod miért?

Mert úgy kommunikáltok mint két 5 éves.

Nyeltek és duzzogtok beszélgetés helyett.

Amúgy az előttem szólót ne nagyon hurrogd le, mert tényleg nem felelős gyerekvállalás ez amit ti csináltok.

Mondjuk nem szülök gyereket, amíg a házastársam bele van kényszerítve egy számára rossz élethelyzetbe.

Ha már erre nem vagyok tekintettel, legalább nem engedem a nagyszüleimet, a férjem férfi mivoltában megsemmisíteni.

Ha már ezt is engedem, akkor nem esek újra teherbe.

Ezt ennél jobban nem lehet el.ni szerintem.

2014. aug. 4. 12:54
 8/36 A kérdező kommentje:
Az van persze,de sztem valakit megátkozni mint ahogy a nagymamám átkozza picit durva(ő nem beszélt vele tróger módon)de am a nagyszülők miért hívtak minket ide ?nem mi kunyiztuk be magunkat...
2014. aug. 4. 12:55
 9/36 anonim ***** válasza:
Mi a faxnak laktok ott? Alberlet es kesz.
2014. aug. 4. 12:56
 10/36 A kérdező kommentje:
Nem szülök,akkor sem ha a férjem nagyon akarja h legyen egy fia is és boldog miatta?
2014. aug. 4. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!