Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek helyrehozható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyrehozható?

Figyelt kérdés
A férjemmel a nagyszüleimnél laktunk a házam(örökség másik nagymamátol)most lett vna kész pár honap mulva.(mmint felujitva)van egy 1 éves lányunk ill 20hetes terhes vagyok...sokat veszekedtünk a nagyszüleim is állandóan szidták a férjem,de én nem költöztem vele albiba míg kész nincs a ház...ő elég rendetlen volt 0 házimunka 0 babavigyázás(állitolag azért mert a nagyszülők kisajátitották a kicsit...ebben van vmi de akk sem vonulok el a másik szobába és foglalkozom kb 10 percet a kicsivel...elkezdtem jogsit letenni a gyerekek miatt. az oktatóval megbeszéltük h segitgetek neki a ház körül s nem kell fizetni....noos a férjem meg kitalálta h nem is takaritani járok oda(természetesen ez nem igaz)két napig beszélt velem nagyon csúnyán h igy meg ugy menjek sz.pni,én meg h nem birtam vele elköltözni a szülői házbol mikor őt csak csesztetik itt...én meg dühömben mondtam h menjen a francba mert már nem birtam...és elment a munkahelyen felmondott azota nem láttam
2014. aug. 4. 12:42
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
na ha én vagyok csak hibás légyszi ird le miért mert tényleg nem látom.mikor a jogsi letvést irtam:pótóránál járok már a többit fizettem.de miért is csak nekem kell bocsánatot kérni?
2014. aug. 4. 13:20
 22/36 A kérdező kommentje:
Természetes dolog h én is hibás vagyok...nem kellett vna ide jönni és maradni is miután igy viselkedtek vele...
2014. aug. 4. 13:21
 23/36 anonim ***** válasza:

"nem kellett vna ide jönni és maradni is miután igy viselkedtek vele..."

Így van!

Ki kellett volna állnod mellette. Ha szeretek valakit, akkor nem hagyom hogy földbe döngöljék. Senkinek.

Gondolom a férjed ezt hiányolta leginkább.

Megtűrt személynek lenni valahol nem egy szívderítő dolog.

Szerintem keresd meg, mondd el neki hogy mikre jöttél rá, és hogy mennyire sajnálod, és kérj ezerszer bocsánatot, aztán hagyd a dolgokat folyni a maguk útján. Itt neked kell lépni, mert te szúrtad el.

Szerintem nem Te is hibás vagy, hanem te vagy a hibás. Neked kell kezdeményezni.

2014. aug. 4. 13:28
 24/36 A kérdező kommentje:
ezt látom...de aki azt irja h én vagyok hibás könyörögjem magam vissza,kérjek milliószor ilyenek az nem túlzás enyhén?miért fényezném én magam?figyeljetek én nem vagyok szent,de sose csaltam meg,és nem értem miért gondolt rosszra,mikor ezzel az oktatóval ő is jóban volt,haverok vtunk(azért is volt ez a takaritós sztori)am meg:miért nem bizott bennem?és ha nem bízott:az utcénkban lakik a srác miért nem nyitott be vmi indokkal ha a szavam nem elég?
2014. aug. 4. 13:31
 25/36 A kérdező kommentje:
sztem pedig akkor is erős vkivel terhesen ilyen tróger mód beszélni és itt hagyni...főleg h most érzékenyebb az ember.ez sem igaz teljesen h nem álltam ki mellette mert rengeteg veszekedés volt abbol h csúnyán beszéltek vele.
2014. aug. 4. 13:35
 26/36 A kérdező kommentje:
akkor is tartom magamat h bár én is hibás vagyok de nem 100%ig
2014. aug. 4. 13:38
 27/36 A kérdező kommentje:
2014. aug. 4. 13:43
 28/36 A kérdező kommentje:
a férjem kérdése(helyesbítek:nem 4 hónapos terhes vagyok ahogy irja hanem 20 hetes,de az övé a kérdés ez 100%)
2014. aug. 4. 13:46
 29/36 anonim ***** válasza:

Ez ám a családi idill! Itt gyakorin szapulni egymást, ahelyett, hogy otthon megbeszélnék a sérelmeket...

Felnőtt hozzáállás...

2014. aug. 4. 13:56
 30/36 A kérdező kommentje:
hát a kérdésre most akadtam...az h én kérdést irtam ki meg azért volt mert azt hittem kapok pár jó tanécsot...nem azért h szapuljam már elnézést
2014. aug. 4. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!