Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyrehozható?
Es mi a kerdes? Elment... Te ezek utan meg mit akarsz tole?
Keresd meg sirj es konyorogj hogy menjen vissza mert2gyerekkel ehez lesz part talalni egyedul meg sz@r. Aztan ha visszament imadkozz minden este hogy ott is maradjon es ne lepjen le mgint.
Es mi a kerdes? Elment... Te ezek utan meg mit akarsz tole?
Keresd meg sirj es konyorogj hogy menjen vissza mert2gyerekkel ehez lesz part talalni egyedul meg sz@r. Aztan ha visszament imadkozz minden este hogy ott is maradjon es ne lepjen le mgint.
nana azért nem csak én vagyok itt a hunyó...sztem aki a terhes nejét orális szexre "küldi" sem viselkedik kifogástalanul...
"tudod,ha tudnám h el fogok esni,nem indulok utnak"
Azért ha egy törött sarkú cipőbe mész, akkor lehet számítani az esésre.
Így nem hozható helyre!
Amúgy nem bennünk nincs segítő szándék, hanem benned nincs megértés a helyzet iránt. Minden válaszoló tisztán látja a problémákat, Te meg csak fényezed magad.
Viszont arra figyelj, hogyha tényleg olyan csilli-villi lenne a helyzet, mint amennyire fényezted a saját szerepedet, akkor nem lennél elhagyva terhesen egy gyerekkel.
Amúgy ha elmentek albérletbe, valamint milliószor bocsánatot kérsz a férjedtől, valamint nem jársz el egy egyedülálló pasi lakására takarítani. Ráadásul ennyi pénzt ily módon jóváírni. Mennyi is amit le kell takarítani? Kb 120 ezer forint. Heti egy alkalommal kell takarítani, amire jobb esetbe kapsz 5 ezret.
Én se gondolnám a férjed helyébe, hogy az oktató kivárja ennek a végét. Valamint a sikeres kresz után csak egy éved van jogsit szerezni, így ez nem is férne bele.
EN se csak teged hibaztatlak (de ha lattad hogy ennyire rossz neki ott par honapig kibirhattad volna alberletbe), DE hogy szamara ez a megoldas hogy a terhes feleseget es a gyerekit ott hagyja. .. szamomra nm kerdes hogy mgbocsajtok e. Vissza se fogadnam ezek utan, nem tudnek benne megbizni , valami tortenik es o megint egyedul hagy???
Tudom mirol beszelek eltem ilyen ffival aki hasonlott csinalt en meg agdhattam miatta is ... hat nem kell ilyen pasi
Helyre lehet hozni, ha a párod is akarja.
Viszont, ha még a munkahelyén is felmondott, akkor ő most elég sok mindent felelőtlenül lezárt megában. Az esélyeitek a helyrehozásra, elég kicsik.
Vele kell megbeszélned a dolgaitokat, hogy kiderüljön, ő helyre akarja-e hozni egyáltalán. Minden ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!