Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek helyrehozható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyrehozható?

Figyelt kérdés
A férjemmel a nagyszüleimnél laktunk a házam(örökség másik nagymamátol)most lett vna kész pár honap mulva.(mmint felujitva)van egy 1 éves lányunk ill 20hetes terhes vagyok...sokat veszekedtünk a nagyszüleim is állandóan szidták a férjem,de én nem költöztem vele albiba míg kész nincs a ház...ő elég rendetlen volt 0 házimunka 0 babavigyázás(állitolag azért mert a nagyszülők kisajátitották a kicsit...ebben van vmi de akk sem vonulok el a másik szobába és foglalkozom kb 10 percet a kicsivel...elkezdtem jogsit letenni a gyerekek miatt. az oktatóval megbeszéltük h segitgetek neki a ház körül s nem kell fizetni....noos a férjem meg kitalálta h nem is takaritani járok oda(természetesen ez nem igaz)két napig beszélt velem nagyon csúnyán h igy meg ugy menjek sz.pni,én meg h nem birtam vele elköltözni a szülői házbol mikor őt csak csesztetik itt...én meg dühömben mondtam h menjen a francba mert már nem birtam...és elment a munkahelyen felmondott azota nem láttam
2014. aug. 4. 12:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit, várd meg, míg visszajön és bocsánatot kértek egymástól, megbeszélitek. Bár az, hogy felmondott, elég furcsa. Lehet, összeroppant a felelősségvállalástól és ez egyszerű menekülési útvonal volt. Akkor viszont kár a gőzért. Sok pasi akar gyereket, de gőzük sincs, mivel jár, szóval ez nem biztosíték.
2014. aug. 4. 14:13
 32/36 A kérdező kommentje:
Hát azért mondott fel merthogy most elvileg az apósomnál van (a szülei 1 hónapja váltak el)és az ide 50km.gondolom mivel nincsen neki ugye jogsi nem tudna/nem érné meg kijárnia ide dolgozni
2014. aug. 4. 14:33
 33/36 A kérdező kommentje:
és köszi kaptam egy két kedves tanácsot is
2014. aug. 4. 14:34
 34/36 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hozható helyre és nincs is értelme erőlködni.

Viszont ezen megakadt a szemem:

"Mennyi is amit le kell takarítani? Kb 120 ezer forint."

Ne a komplett jogsit számold! Csak a vezetést! A vizsgadíjakat se számold! Másfél óra vezetést Pesten is 5 ezerért adnak, lehet máshol kevesebb. Amúgy a férjem se fizette ki az összes óráját, a plusz órái helyett edzést tartott az oktatónak, aki FÉRFI. Biztos homokos akkor a férjem ugye?

Ha meg a te logikád mentén heti egyszer takarít 5 ezerét, akkor az egy teljes év alatt már 260 ezer forintnyi takarítás lenne, tehát fél év alatt letakarítaná a komplett jogosítványát, nem csak a gyakorlatot.

Én is adok a takarítónőmnek olyan órabért, hogy akár ingyen is vezethetne nálam, ha oktató lennék. Mert megérné, manapság nem könnyű olyat találni, aki rendesen dolgozik, és meg is bízhatsz benne, hogy nem foszt ki.

Az én férjem erre annyit mondana, hogy jaj de jó, annyival kevesebbet kell fizetni legalább. Egyszerűen rá sem tudnék többet nézni, ha azt feltételezné rólam, hogy szaros vezetési órákért szopok le valakit! Menjen a fäszomba az ilyen, oda való!

2014. aug. 5. 09:55
 35/36 anonim ***** válasza:

Mindent helyre lehet hozni, csak mindkét félnek akarnia kell. Ehhez persze nem ártana találkozni. Ha szeretnéd helyrehozni, akkor tedd félre a sértettségedet, keresd meg és egy közömbös helyen találkozzatok és beszéljétek meg. Hogy jutottatok idáig, ki mit hibázott vagy még jobb ki mit tudna tenni annak érdekében hogy újra működjön a kapcsolat.. stb. El kell költözni az új házba és új életet kell kezdeni. Mostantól higgadtan, mindig mindent előre megbeszélve (pl. ha neki is jó hogy takarítasz a jogsiért cserébe és ezt megbeszélitek, akkor később már ne bántson emiatt, illetve te nem csinálsz ilyesmit anélkül, hogy vele előre egyeztetnéd).

Működhet ha képesek vagytok felelős felnőttként, apaként, anyaként együttműködni, normálisan beszélni egymással és előbb gondolkodni mint cselekedni.

2014. aug. 6. 13:17
 36/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi történt azóta? Helyrejöttetek?
2014. dec. 30. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!