Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes küzdeni, kívülállóként hogy látjátok?
Sürgősen keressetek fel szakembert, ha szeretnétek a házasságot megmenteni. Bár, őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy helyrehozhatók a problémák.
Nem csak a férjed viselkedésével van gond, hanem a te hozzáállásoddal is. A problémák elől elmenekülni, és úgy tenni mintha nem is lennének, szerintem butaság. Üljetek le, próbáljátok meg nyíltan kimondani, hogy ki mit szeretne, mire vágyik, mit hajlandó érte tenni. És együtt próbáljatok meg egy "új életet" kezdeni.
Kérlek nyisd ki a szemed végre! Szerinted nem fekszik le a nőcskéivel??? Ugyanmár! Hányszor hazudott neked már? Szerinted pont ebben majd igazat mond?
Nézd, az én anyám is klinikai eset, állítom neked, és olyan szeretetéhségem van, hogy el sem hiszed. De! Sose bántanám azt, akitől szeretetet meg támogatást kapok. Épp ezért sose csalnám meg a páromat, és ha már gondot okoztam, akkor igyekeznék változtatni, hogy ne maradjak a támasza nélkül! Meddig tűröd még, hogy komplett hülyét csináljanak belőled? Herceg tényleg nincs, de ez nem jelenti azt, hogy egy békával kell maradnod életed végéig.
Tudom, hogy pozitív dolgot szeretne ilyenkor az ember hallani, de szerintem nincs értelme! Egy olyan kapcsolat ahol nincs meg a kölcsönös tisztelet és szeretet, halálra van ítélve! És ez így is van jól! Miért kéne neki megbocsájtanod? Miért kéne csak neked küzdeni? És egyáltalán van-e értelme harcolni egy olyan férfiért, aki vélhetően megcsal(nem hiszem hogy csak beszélgetnek, megalázott, hazudozik? Nem bírom sajnos az önsajnálatot! Főleg férfiak részéről, jaj mert hogy anyu ilyen volt meg olyan volt,és azért vagyok ilyen lelki beteg, stb. ! És akkor így kell leélni az életét? Nekem sem volt jó gyerekkorom, mégis ezen felnőtt korban túl kell lépni, nem szabad hogy az én családom, gyerekem, párom szenvedjen ez miatt! Miért nem keresi a szeretet nálad, és a közös gyereketeknél? Egy gyermeknél több szeretet senki nem tud adni!
Szóval összefoglalva, nem érdemli meg hogy energiát fektess a megoldásba, igenis van királyfi fehér lovon, aki boldoggá tud tenni, és el is jön majd, csak nyitni kell felé! És a te boldogságod a lényeg meg a picié, ő meg először nőjön fel, és nem kell az ő elrontott dolgai miatt másoknak boldogtalannak lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!