Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig érdemes küzdeni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes küzdeni, kívülállóként hogy látjátok?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok vagyunk, van egy közös gyermekünk. a férjem külföldön dolgozik, kint laktunk évekig, de a férjem állandóan hazudozott, megalázott, hazaköltöztünk a kisfiammal. én itthon nem találok munkát, szerencsére keres annyit, h megélünk így. válságba kerültünk, neki nem megy távházasság, én pedig félek visszaköltözni a sok rossz miatt, amit kint kaptam. ő az anyukájával való kapcsolatára hivatkozik, h az rontotta el az egész életét, így felvetettem a pszichiáter segítségét. nem szárkózott el tőle, de még gondolkodik rajta. mindig a könnyebb utat választja, hétvégén sem hozzánk jött, azt mondta, h az unokatesójával megy bulizni, közben 1 nővel volt, aki oldalról van neki, mikor nem mennek jól a dolgaink. szeretem őt, mert alapvetően jó ember, én nagyon furcsa vagyok, a szívemmel szemlélem az életet, ő ezt megérti és próbál támogatni, amikor minden rendben, idővel minden kezdődik újra. ő átvág, én erre rideg leszek, és indul a lavina újra. belefáradtam abban, h őt is "neveljem". közben látom, h szeretné, hogy jó legyen minden. azt gondolom működne köztünk a dolog, hha orvoshoz menne és együtt élnénk. de nagyon félek kiköltözni, félek itthagyni a biztonságot, amit az anyukámtól és a barátaimtól kapok, mert rájuk minden körülmények között számíthatok. félek az anyósom ránktelepedő mivoltától. (pszichiátriai kezelés alatt áll évek óta, akaratoskodó, zsarnokoskodó, a férjemet 35 éves kora ellenére 2 évesként kezeli). nyilván ennél árnyaltabb a dolog, de nagyvonalakban így fest. ha leírnánk egy papírra a sérelmeinket, vágyainkat az segíthetne? v a párterápia esetleg? a nőügyeivel kapcsolatban azt mondja, h engem szeret, de mikor nem mennek a dolgaink kell neki vki, aki figyel rá. (mindig akkor csajozik, amikor kimondjuk, h elég volt. de akkor küzdés nélkül rögtön máshoz rohan. ez kétszer történt meg eddig, az elmúlt 1 hónapban. nem fekszik le a nővel, csak fürdik az odafigyelésben). - én ezt szintén az eltorzult lelki világára vezetem vissza, az iszonyú szeretetéhségére és arra, h ezt otthon nem kapta meg soha. van még remény szerintetek? küzdjünk vagy elég volt? ő azt mondja, h fél attól, h megint rideg leszek (akkor vagyok az, amikor látom, hogy megint hazudik, h megint kezdődik a sok rossz). borzasztó szentmentalista vagyok, talán mára megtanultam, hogy nincs herceg fehér lovon.
2013. júl. 30. 11:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A férjed nem arab származásu véletlenül?
2013. júl. 30. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a 11:56os vagyok...Ő összevissza csal, de neked fel meri hozni a 2 legjobb barátodat??? Hol él ez, dobozban? Ezek után is menteni akarod még az egészet?!

Ilyennek szeretnéd az elkövetkező x évedet, ilyen közegben akarod felnevelni a gyerekedet?

Írtad, hogy anyudra, meg a barátokra számíthatsz. Nem is vagy egyedül :) Most bőgd ki magad, aztán vegyél erőt magadon, és NE szólj hozzá egy büdös szót se! És kezdd el intézni a válást.

A békás témát meg visszavonom, ez a pasi inkább csak egy hímivarsejt, még messze van a béka állapottól is...

2013. júl. 30. 13:53
 13/17 A kérdező kommentje:
nem, felvidéki magyar. nagyon kilátástalannak látom az életemet. köszönöm, h támogattok, így ismeretlenül. annyira rossz embernek érzem magam. sírok a gyerekem előtt, amit eddig elvből soha nem tettem. szar anya vagyok, amiért ezt kell látnia.
2013. júl. 30. 15:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy szar anya, ne beszélj butaságokat!

A lehető legjobbat szeretnéd neki és eszerint is cselekedtél, amikor hazaköltöztél a szüleidhez, h ne folyamatos veszekedés és feszültség között nőjön fel.

Határozd el magad, próbáld meg lezárni ezt a kapcsolatot, mert csak felemészt téged ez az egész. Ha lezártad, meggyászoltad, újra kiegyensúlyozott leszel és egy másik kapcsolatban megtalálhatod a boldogságod!

2013. júl. 30. 18:14
 15/17 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van csodás anya vagy mert megteszel mindent a gyermeked nyugalmáért és véded őt védd továbbra is! Csatlakozom a támogatók táborához :):) ha tudok komolyabban segíteni vagy támasz kell vagy valaki meghallgasson rám is írhatsz privátba bármikor!Veled vagyunk!Fel a fejjel! :)
2013. júl. 30. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne sírhatnál a gyereked előtt? :) Pont ettől leszel a szemében még jobb anya, hogy nem titkolsz el előle semmit,kimutatod az érzelmeidet, ha úgy van, igenis lásson sírni! Tanítsd meg neki, hogy ez jó dolog, nem kell érzéketlennek lenni! Minden rendben lesz :) Hidd el :) Mi is itt vagyunk neked, kb mindenhonnan (én pl Londonból írok neked )és az Édesanyád, illetve a barátaid is! Talpra fogsz, talpra tudsz állni! :) Minket csajokat kemény fából faragtak, semmi nincs ami elpusztíthatna :) Ha gondolod, írj priviben, és ha bármikor kell, szívesen lelket öntök beléd :)
2013. júl. 30. 23:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kilátástalan? Ne viccelj már :) Van egy csodálatos gyerkőcöd, van egy Édesanyád, akire számíthatsz, barátok, van mit enned, van hol élned, egészséges vagy :) Igen, sajnos a nem jó emberrel kötötted össze az életedet, de ezen könnyen változtathatsz!
2013. júl. 30. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!