Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érdemes elvenni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elvenni egy olyan nőt, aki csodálatos, minden pasi oda van érte, de ő ezt élvezi?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátnőmet, tényleg álmai nője, de félek attól, hogy egyszer lelép mással vagy bekavar valaki, ha házasok leszünk. Nem vagyok egy betegesen féltékeny típus, de egyszerűen felhúz, ha vagyunk valahol és pofátlanul kikezdenek vele, vagy méregetik. Ezzel kimondottan nem szokott visszaélni, sokszor idegesíti, de van, akit direkt provokál a szakmánkban..

Igazából fogalmam sincs, lehet, hogy ezt nem szándékosan teszi, de mégis elér vele dolgokat. 4 éve vagyunk együtt, vettünk egy közös lakást, már jól ismerem, csak mégis bennem van, hogy mi van, ha ez megkeseríti majd az életünket és pofára esek. Ez olyan, mintha nem bíznék benne, pedig bízom, csak nem könnyű eset. De nem tudok mást elképzelni magam mellé.

2013. jún. 26. 13:20
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
39%
Meg tudlak érteni, hogy félsz. Keress egy kevésbé feltűnő szépségűt, ő jobban fog értékelni.
2013. jún. 26. 13:23
 2/33 anonim ***** válasza:
95%

Most benne nem bízol vagy magadban?

Attól félsz, megcsal majd, mert szép, vagy attól, hogy nem tudod megtartani, mert túl tökéletes hozzád képest?

2013. jún. 26. 13:27
 3/33 anonim ***** válasza:
42%
Minden szép nővel kikezdenek. Választhatsz, hogy szép feleséged lesz akire büszke lehetsz mert le akarnak csapni rá, vagy egy átlagos/csúnya akire nem nyomulnak. Nő vagyok, 35 éves, és egész eddigi életemben az volt a tapasztalatom, hogy akkor is rám próbáltak mászni, tapogatni!!!, amikor a férjem is a közelben/jelen volt. És nem azért, mert úgy viselkedtem, nem flörtöltem, nem szemezgettem, nem kacsintgattam stb. Nős, nőtlen, fiatal, idős, ilyen-olyan pasik, olyanok akikről az életben nem gondolnád, bizony nyomulnak. Ha a barátnőd megbízható, akkor mi baj lehet? Legyél büszke, hogy a tiéd. Nem bosszankodni kell ha más csorgatja a nyálát, hanem kiröhögni.
2013. jún. 26. 13:28
 4/33 anonim ***** válasza:
72%
te is megnézed a jó csajokat, nekik is van pasijuk.
2013. jún. 26. 13:32
 5/33 anonim ***** válasza:
16%

Soha, ismétlem soha ne házasodj meg!!!

Nagyapám mindig mondogatta és teljesen igaza volt. Nálad még az is fennáll, hogy a nőd a jelek szerint eléggé kívánatos és lazán veszi a dolgokat, a házasságba is bele fog unni és le fog lépni.

Ha lesznek gyerekeitek, akkor nehéz lesz az életük, ugyanis a világban és az országban is egyre nehezebb és kegyetlenebb az élet, ne kívánd ezt nekik! Pláne, ha még szét is mentek, akkor a szüleik válása is ott lesz nekik.

Szóval ne tedd!

2013. jún. 26. 13:32
 6/33 anonim ***** válasza:
90%
Nézd, a belső értékeiről semmit nem írtál, csak a külsejéről áradozol. Ha csak ennyi, és azért ő álmaid nője, meg azért nem tudsz mást elképzelni magad mellé, mert ő olyan csodálatos(an néz ki), akkor bizony több, mint valószínű, hogy pofára fogsz esni. De, ha ez az eset, akkor meg is érdemled.
2013. jún. 26. 13:37
 7/33 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Nem azzal van a baj, hogy szép és kikezdnek vele. Mert ha megbízható, akkor tök mindegy ez.

Én inkább ettől félnék: "Ezzel kimondottan nem szokott visszaélni, sokszor idegesíti, de van, akit direkt provokál a szakmánkban..

Igazából fogalmam sincs, lehet, hogy ezt nem szándékosan teszi, de mégis elér vele dolgokat."

Ha valaki a szépségével ér el dolgokat az egy dolog, de amikor azt felhasználja az megint más. Mert lehet egyszer belebukik és olyan hapsinak fogja tenni a szépet, aki majd nem hagyja lerázni magát. Belekerülhet igencsak kínos szitukba.

Én is csináltam ezt kamaszként, aztán egyszer belebotlottam egy olyan férfiba, aki utána nem szállt le rólam. Hívogatott, leveleket küldözgetett, nyomozott utánam. Szóval beszélj vele, hogy azért mert szép, vagy tetszetős, semmiképpen NE használja ezt fel, mert nem csak magát sodorja vele veszélybe, de téged is hozhat kínos szituációba

2013. jún. 26. 13:38
 8/33 anonim ***** válasza:
Nem azért fog megcsalni,ha megcsal mert szép,és sokan megnézik.
2013. jún. 26. 13:40
 9/33 anonim ***** válasza:
Én ha valakit szeretek és el akarom venni akkor nem jövök a gykra megkérdezni tök idegeneket,hogy el e vegyem mert túl szép. Eleve eszembe se jutna ilyesmi.
2013. jún. 26. 13:42
 10/33 A kérdező kommentje:
Nem csak azért szeretem, mert szép, de kikészít a személyisége. Először csak erősen vonzott, ettől még voltak fenntartásaim vele kapcsolatban, később pedig rájöttem, hogy nem akarok mással lenni ezentúl. Kissé introvertált művésztípus vagyok, nem akartam soha olyan nőt, aki elveszik a tömegben. Bízom is benne, csak most jött el az, hogy továbblépünk és van bennem egy minimális félsz, amit nyilván nem fogok neki mondani, meg nem is kéne rajta agyalnom.
2013. jún. 26. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!