Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elvenni egy olyan nőt, aki csodálatos, minden pasi oda van érte, de ő ezt élvezi?
Szeretem a barátnőmet, tényleg álmai nője, de félek attól, hogy egyszer lelép mással vagy bekavar valaki, ha házasok leszünk. Nem vagyok egy betegesen féltékeny típus, de egyszerűen felhúz, ha vagyunk valahol és pofátlanul kikezdenek vele, vagy méregetik. Ezzel kimondottan nem szokott visszaélni, sokszor idegesíti, de van, akit direkt provokál a szakmánkban..
Igazából fogalmam sincs, lehet, hogy ezt nem szándékosan teszi, de mégis elér vele dolgokat. 4 éve vagyunk együtt, vettünk egy közös lakást, már jól ismerem, csak mégis bennem van, hogy mi van, ha ez megkeseríti majd az életünket és pofára esek. Ez olyan, mintha nem bíznék benne, pedig bízom, csak nem könnyű eset. De nem tudok mást elképzelni magam mellé.
Most benne nem bízol vagy magadban?
Attól félsz, megcsal majd, mert szép, vagy attól, hogy nem tudod megtartani, mert túl tökéletes hozzád képest?
Soha, ismétlem soha ne házasodj meg!!!
Nagyapám mindig mondogatta és teljesen igaza volt. Nálad még az is fennáll, hogy a nőd a jelek szerint eléggé kívánatos és lazán veszi a dolgokat, a házasságba is bele fog unni és le fog lépni.
Ha lesznek gyerekeitek, akkor nehéz lesz az életük, ugyanis a világban és az országban is egyre nehezebb és kegyetlenebb az élet, ne kívánd ezt nekik! Pláne, ha még szét is mentek, akkor a szüleik válása is ott lesz nekik.
Szóval ne tedd!
Hát nem tudom. Nem azzal van a baj, hogy szép és kikezdnek vele. Mert ha megbízható, akkor tök mindegy ez.
Én inkább ettől félnék: "Ezzel kimondottan nem szokott visszaélni, sokszor idegesíti, de van, akit direkt provokál a szakmánkban..
Igazából fogalmam sincs, lehet, hogy ezt nem szándékosan teszi, de mégis elér vele dolgokat."
Ha valaki a szépségével ér el dolgokat az egy dolog, de amikor azt felhasználja az megint más. Mert lehet egyszer belebukik és olyan hapsinak fogja tenni a szépet, aki majd nem hagyja lerázni magát. Belekerülhet igencsak kínos szitukba.
Én is csináltam ezt kamaszként, aztán egyszer belebotlottam egy olyan férfiba, aki utána nem szállt le rólam. Hívogatott, leveleket küldözgetett, nyomozott utánam. Szóval beszélj vele, hogy azért mert szép, vagy tetszetős, semmiképpen NE használja ezt fel, mert nem csak magát sodorja vele veszélybe, de téged is hozhat kínos szituációba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!