Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érdemes elvenni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elvenni egy olyan nőt, aki csodálatos, minden pasi oda van érte, de ő ezt élvezi?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátnőmet, tényleg álmai nője, de félek attól, hogy egyszer lelép mással vagy bekavar valaki, ha házasok leszünk. Nem vagyok egy betegesen féltékeny típus, de egyszerűen felhúz, ha vagyunk valahol és pofátlanul kikezdenek vele, vagy méregetik. Ezzel kimondottan nem szokott visszaélni, sokszor idegesíti, de van, akit direkt provokál a szakmánkban..

Igazából fogalmam sincs, lehet, hogy ezt nem szándékosan teszi, de mégis elér vele dolgokat. 4 éve vagyunk együtt, vettünk egy közös lakást, már jól ismerem, csak mégis bennem van, hogy mi van, ha ez megkeseríti majd az életünket és pofára esek. Ez olyan, mintha nem bíznék benne, pedig bízom, csak nem könnyű eset. De nem tudok mást elképzelni magam mellé.

2013. jún. 26. 13:20
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 26. 14:11
 22/33 anonim ***** válasza:

Én irtam neked utoljára. Szerintem semmi rossz nincs benne, ha felteszel egy két kérdést, én is ezt teszem amikor kétségeim vannak, legalább megtudhatod más emberek véleményét is, ugysem tudják ki vagy, de lehet mégis másképp közelítik meg a dolgokat, mint ahogy mi tesszük, és ezáltal egy új képet formálhatunk :)

Én 2 éve vagyok házas, és félek, és féltem is. Most a éegújabb aggályom, mi van a terhesen, kövéren, nem fogok tetszeni a férjemnek :D Hidd el, aki szeret, fél :) Sajnos ez az egész házasság egy nagy lottó, de én még mindig hiszek a mesékben és az életünk végéig szóló boldogságban...különben mi lenne az egésznek az értelme :)

Kitartás, és beszélj vele!

2013. jún. 26. 14:19
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha "középkorú faszik" képesek elcsábítani a barátnőd, akkor régen rossz. De azt ne felejtsd el, hogy ehhez kell a barátnőd is, elcsábítani csak azt lehet, aki hagyja magát. Én nem értem miért gondolod, hogy egy középkorú nyálas fickó jobb nálad és van esélye a szuper barátnődnél. Csak akkor gondolnám így, ha nem lenne elég önbizalmam.
2013. jún. 26. 14:22
 24/33 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit alacsony az önbizalmad. Ha nem hiszed el, hogy szeret és kitart melletted, akkor ott probléma van. Nem mondom, hogy nem normális egy kis félsz eljegyzés/esküvő/gyerek előtt, de azért ez egy kicsit sok. Ha ilyen dolgok felmerülnek benned, akkor marhára nem bízol meg benne feltétel nélkül.
2013. jún. 26. 14:26
 25/33 anonim ***** válasza:
90%
23-as vagyok, mégis mi rosszat írtam, hogy le lettem pontozva.. elnézést, ha a csábításhoz szerintem két ember kell, és egy zsíros középkorú fickó teperhet akárhogy, ha én a párom szeretem, k.vára nem fog érdekelni senki.
2013. jún. 26. 14:36
 26/33 anonim ***** válasza:
56%

Én a helyedben nem vele beszélném meg.

Mit akarsz vele megbeszélni? Mit mondanál neki? Rosszabbul fogsz kijönni ebből a végén.

Vagy az jön ki, hogy nem bízol benne, amit utána helyre kell raknod, vagy az lesz a vége, hogy kiadod magad feleslegesen.

Sokan nem fognak egyetérteni velem, de én azt mondom nem kell teljesen kiadni magunkat a nőknek. Ebben az esetben meg teljesen felesleges. Vagy magadban tedd ezt helyre, vagy barátokkal tárgyald át.

2013. jún. 26. 14:37
 27/33 anonim ***** válasza:
6%

Válaszhatsz: megosztasz egy tortát másokkal, vagy megeszel egy tál szart egyedül.

Szerintem direkt élvezi, hogy féltékeny vagy. Próbálj ki valamit: bármennyire is bosszant, csinálj úgy mintha nem lennél féltékeny, mikor valaki közelít, csak jegyezd meg: bocs haver, foglalt.

2013. jún. 26. 14:44
 28/33 anonim ***** válasza:
52%

De most ennek van értelme, komolyan?

Elhagyod, mert lehet hogy egyszer megcsal? Aztán kikötsz valami könyvtároskisasszonynál, aki szürke és észrevehetetlen, és esetleg őt meg te csalod meg, mert állandóan a régi szerelmed jár a fejedben?

Ezen azért a közös lakás előtt kellett volna elgondolkodni...

2013. jún. 26. 15:11
 29/33 anonim ***** válasza:

Nekem elég felszínesnek tűnnek az érzelmeid, az a véleményem éretlen vagy még a házasságra.

Én is elég szép nő vagyok, de soha nem tapogatott senki és nem veszek tudomást a pofátlan alakokról, ebből eredően esélyét sem adom meg, hogy kikezdjenek velem. És el sem tudom képzelni, hogy akarata ellenére valaki ezt hogy éri el...

2013. jún. 26. 15:18
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem felszínesek az érzelmeim, mint írtam, nagyon szeretem, csak voltak olyan dolgok, amik félelmet keltettek bennem és ez nem az, hogy megnézik. Most vagyok 31 éves és még nem volt olyan nő, akivel hosszútávra terveztem volna, szerintem mindenki fél egy kicsit vagy legalábbis elgondolkodik a jövőn, ha házasodni készül. Eszem ágában sincs "kidobni", erre semmivel nem is utaltam.
2013. jún. 26. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!