Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elvenni egy olyan nőt, aki csodálatos, minden pasi oda van érte, de ő ezt élvezi?
Szeretem a barátnőmet, tényleg álmai nője, de félek attól, hogy egyszer lelép mással vagy bekavar valaki, ha házasok leszünk. Nem vagyok egy betegesen féltékeny típus, de egyszerűen felhúz, ha vagyunk valahol és pofátlanul kikezdenek vele, vagy méregetik. Ezzel kimondottan nem szokott visszaélni, sokszor idegesíti, de van, akit direkt provokál a szakmánkban..
Igazából fogalmam sincs, lehet, hogy ezt nem szándékosan teszi, de mégis elér vele dolgokat. 4 éve vagyunk együtt, vettünk egy közös lakást, már jól ismerem, csak mégis bennem van, hogy mi van, ha ez megkeseríti majd az életünket és pofára esek. Ez olyan, mintha nem bíznék benne, pedig bízom, csak nem könnyű eset. De nem tudok mást elképzelni magam mellé.
Teljesen érthető, nincs ezzel semmi gond. Vannak olyan üzleti környezetek, média stb., ahol rengeteg az alfahím. A pénz, jó autók, utazásoktól és a dinamikus üzleti élet, esetleges hatalom miatt ezek az emberek a saját egójuk és presztízsből is nyomulnak a szép nőkre. Ismerem az ilyet, néha én is elszállok magamtól, de tudom hol a határ(nős vagyok). A legtöbb konkurenciád viszont nem veszélyes, csak ugat, vagy meleg, impotens, de így titkolja. A veszélyesebbek viszont még fogadást is kötnek egymásközt, hogy meglesz-e a nő vagy sem. Ismerem ezt a környezetet. Tehát ilyen alapon jogos a felvetésed.
A rossz hír, hogy egy lehetőséged van magadat fejleszteni, hogy te legyél az alfaalfa. Az első lépésen túl vagy megszerezted(a 4 év+közös lakás nem is rossz eredmény), a következő feladat megtartani és asszonyt csinálni belőle. Úgyhogy nőjél fel a feladathoz és ne menj le búzába ezzel a hisztivel előtte, mert csak ártani fogsz vele a kapcsolatnak, nem kell mindent kibeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!