Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érdemes elvenni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elvenni egy olyan nőt, aki csodálatos, minden pasi oda van érte, de ő ezt élvezi?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátnőmet, tényleg álmai nője, de félek attól, hogy egyszer lelép mással vagy bekavar valaki, ha házasok leszünk. Nem vagyok egy betegesen féltékeny típus, de egyszerűen felhúz, ha vagyunk valahol és pofátlanul kikezdenek vele, vagy méregetik. Ezzel kimondottan nem szokott visszaélni, sokszor idegesíti, de van, akit direkt provokál a szakmánkban..

Igazából fogalmam sincs, lehet, hogy ezt nem szándékosan teszi, de mégis elér vele dolgokat. 4 éve vagyunk együtt, vettünk egy közös lakást, már jól ismerem, csak mégis bennem van, hogy mi van, ha ez megkeseríti majd az életünket és pofára esek. Ez olyan, mintha nem bíznék benne, pedig bízom, csak nem könnyű eset. De nem tudok mást elképzelni magam mellé.

2013. jún. 26. 13:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
51%

Teljesen érthető, nincs ezzel semmi gond. Vannak olyan üzleti környezetek, média stb., ahol rengeteg az alfahím. A pénz, jó autók, utazásoktól és a dinamikus üzleti élet, esetleges hatalom miatt ezek az emberek a saját egójuk és presztízsből is nyomulnak a szép nőkre. Ismerem az ilyet, néha én is elszállok magamtól, de tudom hol a határ(nős vagyok). A legtöbb konkurenciád viszont nem veszélyes, csak ugat, vagy meleg, impotens, de így titkolja. A veszélyesebbek viszont még fogadást is kötnek egymásközt, hogy meglesz-e a nő vagy sem. Ismerem ezt a környezetet. Tehát ilyen alapon jogos a felvetésed.

A rossz hír, hogy egy lehetőséged van magadat fejleszteni, hogy te legyél az alfaalfa. Az első lépésen túl vagy megszerezted(a 4 év+közös lakás nem is rossz eredmény), a következő feladat megtartani és asszonyt csinálni belőle. Úgyhogy nőjél fel a feladathoz és ne menj le búzába ezzel a hisztivel előtte, mert csak ártani fogsz vele a kapcsolatnak, nem kell mindent kibeszélni.

2013. jún. 26. 16:32
 32/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, a közös bizalom felépítése és megtartása az egyik kulcs a jó kapcsolat ajtajához. Most lehet beképzeltnek fogok tűnni, pedig csak az én saját tapasztalatomat mondom el. Sokak szerint én is feltünően szép vagyok és sokaknak tetszenek, a munkahelyen,az esti iskolában és már kaptam ajánlatokat is, amiket én megmutattam a páromnak, az sms-eket, mindent, nem dicsekvésből, hanem mert úgy érzem joga van tudni és ezzel is bizonyítsam, hogy megbízhat bennem. Ő nem féltékeny típus, őszintén én nem is szeretem azt a fajta férfit, pláne, ha még a birtoklási vágy is megvan benne. Nos, ezeken az sms-ekből, megjegyzésekből mi poénokat gyártunk és sokszor szexuális töltetet is belecsempészünk, most hosszú lenne leírni, de remélem érted az üzenetet. Nagyon fontos, hogy hasonlóan gondolkodjatok az alapvető dolgokról.A párom és én is kikötöttük, hogy amennyiben valami jelét látnánk annak, hogy a másik nem mond igazat, vagy valami gyanús jelet látunk megcsalás terén nincs többé kapcsolat. Hidd el, az emberek sokszor rosszul asszociálják a külsőségeket negatív dolgokkal. Olvastam pár tanulmányt erről, amely szerint a szép emberek kevesebbszer csalják meg a párjukat, mint a csúnyábbak, átlagosak. Aki túl sok amerikai filmet néz, az könnyen agymosottá válik. Nem tudsz uralkodni az érzelmeiden, mert felhúzod magad, a féltékenykedés és ez a negatív hozzáállás rombolja a kapcsolatotokat, sokkal jobban, mint, hogy a barátnőd sok embernek tetszik. Légy büszke és kész, ha bízol benne, akkor hagyd a fenébe a többi férfit és koncentrálj a kapcsolatotokra.
2013. jún. 26. 19:41
 33/33 anonim ***** válasza:
igen miért ne,,,,
2013. dec. 14. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!