Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érdemes elvenni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elvenni egy olyan nőt, aki csodálatos, minden pasi oda van érte, de ő ezt élvezi?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátnőmet, tényleg álmai nője, de félek attól, hogy egyszer lelép mással vagy bekavar valaki, ha házasok leszünk. Nem vagyok egy betegesen féltékeny típus, de egyszerűen felhúz, ha vagyunk valahol és pofátlanul kikezdenek vele, vagy méregetik. Ezzel kimondottan nem szokott visszaélni, sokszor idegesíti, de van, akit direkt provokál a szakmánkban..

Igazából fogalmam sincs, lehet, hogy ezt nem szándékosan teszi, de mégis elér vele dolgokat. 4 éve vagyunk együtt, vettünk egy közös lakást, már jól ismerem, csak mégis bennem van, hogy mi van, ha ez megkeseríti majd az életünket és pofára esek. Ez olyan, mintha nem bíznék benne, pedig bízom, csak nem könnyű eset. De nem tudok mást elképzelni magam mellé.

2013. jún. 26. 13:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%

Ha randa nőd lenne, akkor is benne lenne a pakliban, hogy valaki beleszeret és végül elhagy másért. De az sz@rabb lenne, mert felidegesítene, hogy még egy randának sem kellesz.

Bocs, de Te féltékeny vagy és nem bízol benne, ennyi. Ne akard megmagyarázni, hogy az ő hibája.

2013. jún. 26. 13:45
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

Ha kétségeid vannak, akkor nem. Szerencsétlen csaj nem tehet arról, hogy személyiségzavaros vagy.

Amúgy meg jól jegyezd meg: a hűség nem valódi hűség, ha nincs kísértés.

Hozzám ne azért legyen hű valaki, mert nem akad neki más, hanem azért, mert ezt akarja.

2013. jún. 26. 13:45
 13/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hagyd, hogy ez a gondolat megtelepedjen benned.

Mondogasd magadban, hogy: Enyém a világ, enyém a nő, az élet császára vagyok! :)))

Legyél mindig fitt, magabiztos! Menj el boxolni, hogy érezd azt, hogy bármikor meg tudod védeni. Találj ki valami közös hobbit, lovaglás, búvárkodás, ami élmény szinten is összeköt titeket, mert ezek jó alapok.

2013. jún. 26. 13:46
 14/33 anonim ***** válasza:
39%
Szóval a személyisége nem tetszik, de vele vagy, mert szép és jó mutogatni... lehet, hogy előbb csalod meg, mint ő téged.
2013. jún. 26. 13:48
 15/33 A kérdező kommentje:
Nem, a kikészít a személyisége alatt azt értem, hogy a lehető legjobb, akit szántam magamnak.
2013. jún. 26. 13:54
 16/33 anonim ***** válasza:
Tényleg jó lenne tudni, hogy ez a te fejedben alakult ki, vagy tényleg így van. Nekem inkább úgy tűnik, hogy te nem bízol eléggé magadban és benne sem. Az, hogy ha vagytok valahol és pofátlanul kikezdenek vele, azért ne rá legyél mérges, hanem arra, aki kikezdett vele - hacsak nem a barátnőd mutogatja magát feltűnően és ezért csapnak le rá ennyien. Az én barátom elég féltékeny típus, ő azzal jött eleinte, hogy kihívóan öltözködöm, ezért nyomulnak rám ennyien. Aztán egy idő után belátta, hogy akárhogy öltözök (még télen nyakig óriás sálban és sapkában, hótaposóban is) megtalálnak azok, akik akarnak és próbálkoznak. Undorító férfiak vannak a világon, csak azt próbáld kitalálni, hogy a barátnőd biztosan élvezi-e az ilyenfajta népszerűséget. Engem például kimondottan idegesít, nem szoktam élvezni egyáltalán ha bámulnak, sokszor ezért inkább apácának öltözök, mert nem akarok támadási felületet adni a kanos fickóknak.
 17/33 anonim ***** válasza:

Velem is sokan kikezdenek,amit én általában észre sem veszek,úgyhogy zavartalanul csacsogok tovább az illetővel. A párom ilyenkor szokott síkideg lenni,nem egyszer mondta,hogy utálja,hogy ilyen közvetlen vagyok. Pedig én tényleg nem is flörtölök,meg semmi,csak egyszerűen szeretek emberekkel beszélgetni.

Nem lehet,hogy a barátnőd is inkább ilyen túlközvetlen és te ezt értelmezed félre és mindenki más? Szerintem ha eddig nem csalt meg,ezután sem fog. Vannak,akiknek még egy komoly kapcsolatban is fontos az ellenkező nem dicsérete,pozitív visszajelzése,mert ettől érzik magukat még vonzóbbnak. Bevallom,erre néha én is ki vagyok éhezve,csak én nyúlabb vagyok és nem merem kiprovokálni a flörtöt:) Pedig jólesne látni,hogy még nem múlt el a vonzerőm. De attól még eszembe nem jutna megcsalni a barátomat.

22L

18/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy teljesen normális reakció, ha félsz, főleg olyan esetben, ha nagyon szeretünk valakit, és nem akarjuk elveszíteni. Ezt próbáld meg jó dologként is felfogni, lehetőséged van, egy olyan nőt elvenni, aki szép, szívesen vagy vele, szereted....naná, én is rettegnék, hogy nehogy lenyúlják a kezemről....de ez nem azt jelenti, hogy neki is más kell, hisz akkor nem lenne veled már 4 éve :) De miért nem mondod el neki, hogy mi az ami bánt?

Nő vagyok én is, házas, és engem is meg szoktak nézni a psik...bevallom, még élvezem is egy kicsit, mert látom a férjemen, hogy kerekednek a szemei....de ez a jó, mert akkor tudom, hogy még szeret, és rám vágyik, az lenne a baj, ha hidegen hagyná.

Még egy kis agytágítás :D Háynszor álmodunk olyat arraól a személyről, akit szeretünk, hogy megcsal bennünket, vagy elhagy??? Sokszor,én is, más is, mert legbelül is félünk, és féltjük a másikat :)

Fel a fejjel, sok boldogságot nektek :)

2013. jún. 26. 13:58
 19/33 anonim ***** válasza:
És még mindg az előző hozzászóló vagyok. Szerinted mi rá a garancia, hogy egy olyan csaj aki egy átlagos, visszahúzódó nem csal meg soha? Sajnos olyan is létezik, hogy: alamuszi nyuszi nagyot ugrik..és még ki sem nézzük belőle.
2013. jún. 26. 14:03
 20/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ő tehet róla, csak nem mindig tudom félvállról kezelni a dolgokat. Mindketten olyan körökben mozgunk, ahol számítanak a kapcsolatok és vannak nagyon pofátlan középkorú emberek, akik simán cserkészik a friss húst. Egy adott helyzet meg bármit kiválthat. Mindegy, hülyeség ezen gondolkodnom, meg nem is itt akarom kitárgyalni, inkább vele beszélek a jövőnkről.
2013. jún. 26. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!