Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha a feleség használja/belenéz a férje telefonjába?
Sokadszorra olvasom (ma is), hogy ez milyen ronda dolog. Az a férj magánszférája, ehhez a feleségnek nincs joga, köze...stb.
Mégis miért ne? Ha valakinek tiszta a lelkiismerete, a telefonját miért kell rejtegetnie? És miért is mondja mindenki, hogy az az övé, mikor házasságban minden közös (telefon, előfizetés, barátok, ismerősök akiket gyakran hív vele...stb)?
A férjem és én úgy használjuk egymás telefonját, mint a sajátunkat. Ma is nálam van az övé, mert az enyémmel valami nem stimmel. Máshol nem ez a normális?
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem!
27-es: "Mivan? :D:D Valaki hogy kerülne utcára azért, mert hitelt kért???"
Szövegértésed egynlö a nullával!!!!
NEM az a baj, hogy valaki hitelt kért, hanem hogy a bankostól kiszivárgott a hír. Ugynanis ha TE (vagy akárki más) bemegy egy banka hitelt kérni, akkor ez a banktitok kategóriába tartozik és erröl semmiféle információt egyetlen kivülállónak sem szabad semmit kiadni.
Mivel az adott bankostól (a feleség hülyesége és indiszkréciója miattt) kiszivárgott a hitelkérelem, ezért lett kirúgva, mert megsértette a banktitkot.
Azért itt két külön dologról van szó, szerintem. Az egyik, hogy használhatjuk a másik telefonját, vagy felvehetjük helyette, vagy mit tudom én, kinézhetünk belőle egy számot, vagy hogy tudjuk a másik jelszavát és esetleg ha nem vagyunk számítógép közelben, megkérhetjük a másikat, hogy figyelje, megkaptuk-e az üzenetet, ami sürgős lenne, stb.
Az megint más, hogy egyértelmű, hogy nem kapunk vérszemet és nem olvasgatjuk ilyenkor a másik családtagjainak, barátainak a levelét, hogy jót csámcsogjunk azok magánéletét.
Ez ugyanolyan, mint mikor anno még levélben kommunikáltunk a távollevőkkel és ha kaptunk egy személyes, névre szóló levelet, azt sem volt divat nálunk eldugni egymás elől a családban, de elolvasni sem a másikét.
Kérdezö: mit szólnál ahhoz, ha a megírod a barátnödnek, hogy menstruációs problémád van, vagy hogy erös folyásod van, és mi a véleménye - és utána ezt az ö férje is olvassa?
Akkor is amellett lennél, hogy ez jogosß
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!