Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azokat az embereket/párokat, akik nem akarnak gyereket?
Aha, szóval nem tűröd, hogy bizonyos embereknek más véleménye legyen mint neked. Értem. Hát nekem mindegy, hogy eltűröd e vagy sem. Attól a véleményem még nem változik meg.
Egyébként véleményem attól még lehet, hogy nincs gyerekem. (ennek is megvan a nyomós oka, hogy miért nincs). Mert a vélemény és a tapasztalat nem ugyan az:)
További jó fórumozást kívánok neked. Szia.
Utolsó, hogy ezek az árufeltöltők is mekkora élősködők, nettó 82000 forint, hogy nem sül le a bőr a képükről, hogy csak ennyit visznek haza :-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Az anyukázást abba lehet hagyni. Én sem emlegettem a tiédet, szóval te se tedd. Mellesleg nem kell anyámhoz mennem, tudom meddig volt otthon. Velem is meg a nővéremmel is 6 hónapig volt otthon, 4 év a körkülönbség köztünk. Azért ment vissza mert nem tehette meg, hogy 3 évig otthon ül.:) Örülj neki ha te megtehetted.
Amúgy ki állított olyat, hogy félelemből nem vállal gyereket? Én legalábbis nem láttam, hogy bárki ilyet írt volna. Én sem.
Mellesleg voltam otthon ápolásin egy darabig, de mivel nem értek hozzá, mert nem ezt tanultam, nem érdekelt az ilyesfajta munka, inkább dolgozni mentem, és anyu vette át a nagymamát amíg még élt... (anyu pl utálja az irodai munkát, adminisztrálást, papírmunkát, ilyeneket...én meg szeretem:) szóval sokkal egyszerűbb volt így, minthogy mindketten olyasmit csináljuk amit utálunk.
A diák iskolába jár, az a munkája hogy tanuljon. Akik lógnak, és kicsesznek a szüleikkel, azok is igen, élősködők. Nem unod még?
Aki szerint gyerek nélkül értelmetlen az élet, na én azt tudom sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!