Miért kell azokat az embereket el ítélni, akik nem akarnak soha gyereket?
én se ítélem el
érdekel, hogy miért dönt így, de vitatkozni nem fogok vele és győzködni sem fogom
Ohhh, kedves kérdező... akinek meg van gyereke, azt azért nézik le, mert
- rosszul neveli
- mert szófogadatlan
- mert hisztizik
Rántsd meg a vállad, és élj, ahogy Neked jó. Nekem is van ismerősöm, eszébe nem jut, hogy ő gyermeket akarna. Szeret utazni, szereti a munkáját. Nem csak a gyerekért lehet/kell élni.
Hidd el, nehéz, de sajnos a legegyszerűbb ha nem foglalkozol az ítélkezőkkel!
Én se akartam sose, utazni élni világot látni akartam. Egyszóval önmagam megvalósítani !
Aztán jött valaki aki kiváltotta belőlem ezt az érzést, hogy Én akarom! Én az Ő gyereke anyja akarok lenni!
De én alapvetően max. 1 gyereket tudtam elviselni idegileg :) A Gyermekünk már nagy most beleegyeztem a következőbe akit sajnos a terhességem alatt el is veszítettünk.
Ha Te nem akarsz, nem történik semmi...
A lenéző emberek, köztük "apósom is" nem látja a nő funkcióját az életben, ha nem szül gyereket... Nem tesz a férfiért és a világért így van vele... Vicc...
Nem kell senkivel foglalkozni! Élj, ahogy neked jó! Egy életed van, kár pocsékolni az időt arra, hogy ki mit szól a döntéseidhez!
Nekem életcél az utazás volt, a világ megismerése és végig búvárkodása :) Most a cél, hogy a Gyerekem megismerje a világot és lásson mindent!
Egyetértek a 8-assal: attól függ, hogy adja elő. Ha közben sértegeti azokat, akik gyereket vállaltak, akkor nyilván én sem leszek vele kedves.
De alapvetően nem ítélem el, az ő dolga :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!