Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azokat az embereket/párokat, akik nem akarnak gyereket?
Talán megszokásból...De úgy veszem észre egyre elfogadóbbak ezzel kapcsolatosan az emberek.
Viszont érzem hogy aki elítéli ,jobban elítél engem,mert én vagyok a nő :)a férjemmel kevesebbet foglalkoznak.
A föld nincs túlnépesedve, sokkal több embert elbírna tartani, ha megfelelően használnánk és akkor még ott a világűr.
Pont amiatt vagyunk itt, amit leírtatok. Ki így, ki úgy.
<b>Röviden: Az én központúság, egoizmus.</b>
Ez az énközpontúság pedig fokozódik, erősödik, mert mindig másban keressük a hibát, mást akarunk megváltoztatni. Mindig a másikkal foglalkozunk.
Miért így csinálja, miért nem úgy? Miért ítélkezik? stb.
Nem összefogás van, hanem szétesés, egyénieskedés.
Mert ugye annak a bizonyos lónak túrós a háta.
Megetettek bennünket marhaságokkal és mi fújjuk.
Beképzeltek lettünk, mert tanultnak, műveltnek érezzük magunkat. Az tanultuk az iskoláinkban, hogy okosak vagyunk, fejlődünk, fejlődés van, de elfelejtettünk gondolkodni, mert azt nem tanították.
Vakok lettünk, mert a betanított panelek szerint gondolkodunk.
Nem az keressük hogyan lehet még jobban, a többség, a közösség elégedettségére tenni, hanem valósítsd meg önmagad, mert Te vagy a legfontosabb.
Innentől, nem a saját hibáink javításával vagyunk elfoglalva, hanem a másikéval. Nem összehangolás van a közért, hanem egyéni érdek, amit védeni, kell. Amiért harcolni, küzdeni illik.
Így indult meg a küzdelem valamikor rég, így lett ember, embernek farkasa. És az ember már észre sem veszi, hogy ez egy ördögi kőr. Mert minél inkább küzd egyéni céljai megvalósításán, annál több emberbe akad bele, annál több ellenfele lesz. Így a szomszéd, a munkatárs, a napi kapcsolataink szereplői nem segítőtársak lesznek, hanem, ellenfelek, ellenségek. Az életünk folyamatos háború, ahol mindig figyelni, megelőzni, gyorsabbnak kell lenni.
Olyanok vagyunk mint rákos sejtek tömege. Fogyasztunk, zabálunk, szemetet és káoszt teremtünk magunk közt és körül. Csak a mára gondolunk.
Az ilyen terepen a gyerek, csak nyűg! Vagy még sem, de mi van, ha megöregszünk?
Az ilyen terepen a szeretet értelmetlen, de vajon mi is az?
Na ne is gondolkozzunk ezeken a dolgokon, mert sietni kell, van ezernyi fontos dolgunk.
Hogy ki, miért ítél kit?
Na Sziasztok!
Azért mert ezek az emberek általában önhittek és önzőek, ellenszenvesek. (Mármint akik nem vállalnak gyereket.)
Nem részletezem, én utálom az olyat aki azt mondja, hogy "nem szereti a gyerekeket" vagy "előbb karriert épít".. azt később is tudsz.. már ha időben állsz neki szülni nem 30-40 évesen -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!