Én komolyan nem értem az embereket. Ilyen időben miért kell ájuldozni attól ha valaki kiviszi a gyerekét?
Megmondhatod mosolyogva a hölgyeknek, hogy képzeljék, majd ha lesz hó, mentek szánkózni is! :)
Tegnap a kisfiam a nagypapájával csak a pékségig sétált el, mert tényleg ramaty idő volt, hideg szél fújt, pont elég volt.
Ma pedig sétáltak vagy egy órát, mert hideg van, de se eső, se szél. Jól felöltöztettem, édesen kipirult a pofija, hatalmas étvágya lett a sétától, most már a paprikás krumplit tömi magába. :)
Hajjaj..akkor majd mit mondanak ha a szakadó hóesésben szánkóztok az utcán vagy bárhol !
Nekem 14 hós a fiam,én is kiviszem őt hideg időben.SŐT.
Tavaly télen is kivittem pedig akkor volt 3-4-5 hónapos...de mivel kocsink nemvolt ezért gyalogoltunk a dokiig és a boltig...ezen nemkell meglepődni
ÉN januári baba vagyok..anya sokszor mesélte hogy a -5 fokban is kivitt a levegőre hacsak 10-15 percre is
Ha rendesen bevan burkollva a gyerkőc akkor csak nyugodtan
Amióta megszületett a lányom, minden egyes nap kimegyünk, legyen bármilyen idő (1 évesen összel volt kicsit taknyos, akkor bennt maradtunk 2 napot).
És igen, tapasztalunk, nagyon sokan ledöbbennek, főleg kisgyerekes ismerősök, mert ők, ha esik akkor már nem mennek.Mi meg megyünk, mert van esőkabát, esernyő, esőhuzat, vízálló csizma.
Ha nagyon erős szél van, akkor nem vagyunk kinnt 1 órát egyhuzamban, csak felet, de akkor is megyünk, igényünk van erre mindegyikünknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!