Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg én vagyok a fura?
Karlowy :-)
31-es, azért örülök, hogy nem vagyok egyedül, aki így gondolkodik.
75- egyébként az én szakmám elég speciális, akinek kivülálló a házastársa, az sokszor nem is érti miről szólnak a munkanapok, így sokszor lazítunk egymás társaságában. Pont ezért írtam a kapuzárás közelében lévő pasi ismerőseim példáját.
A kérdezővel kapcsolatban, beugrott egy ismerősöm, aki 15 éve a kollegám. A feleségével bár sok időt tölt, nem értik meg egymást azokban a témákban, amik őt igazán érdeklik, ezért állandóan kollegínákkal söröl (nem egyszerre, mindig van aktuális szerelem). Nagyon sokat siránkozik, hogy így kéne lépni, meg úgy, meg magányos, de a két kisfia miatt ez már így marad. Szerintem sosem lépett félre, max csókolózott ezzel-azzal.
Elkeserítő látni, milyen az, amikor társas magányban élnek emberek. Ez az ismerősöm 15 év alatt teljesen leépült. Nem emlékszem, mikor láttam nevetni. Mindig a feleség-gyerek-nyaraló-autó köti le az életét, de ő ezt nyűgnek éli meg. Ez a borzasztó.
Van hasonló ismerősöm, ő pl. dobbantott egy kolleganővel. Ő boldog. Van, aki szintén dobbantott, de ő totálisan boldogtalan lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!