Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura egy család apától az a gondolat hogy a szex az úgy "nem annyira" megcsalás ha nem történik a felek között csók?
A mai világban már semmi nem fura.
Azok gondolják ezt így, akik mosakodni akarnak. Mert ugye, ha ez is árulás lenne, akkor ő is áruló lenne, de hát ő nem az.
Hallottam én már olyat is, hogy a csók nem megcsalás, az orális szex nem megcsalás, a sima szimpla dugás se megcsalás.
Ki, mi alól akarja mosni magát.
Igeeeen, erre vissza kérdeztem és ha a párod csalna meg???
Azt mondta rá hogy addig semmi gond amíg el hagyni nem akarja, és ő ne tudja meg.
Egyébként azt mondta hogy csalta már meg a feleségét, de az nem derült ki csak sejti a felesége.
Fura egy gondolkodás az biztos.
Ja, meg állva nem megcsalas, mert nem fekszenek le.
Exszel se megcsalas.
Prostival se...
Olcsó kifogás, semmi több. Nagyon olcsó.
Én tuti bevágtam vna, hogy akkor most hívjuk fel az asszonyt, hogy szia juli a peti szerint nemmegcsalas ha dugas közben nem csokoloznak. Mi a véleményed?
jaj, én ismertem ilyen fickót! történetesen rendőr... :)
de szerinte ő alapvetően családcentrikus, amibe belefér néha a mással kúrás is... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!