Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolatban már félreléptem. Ez megcsalás? (16/L)
Az #1 válaszában is van igazság, de azért nem mindenki lép tovább.
Ha Tom Cruise-ról fantáziálok akkor már ribi vagyok? Mert biztos le fogok vele feküdni? :D
Élénk a fantáziánk, és? Amíg ezeket tettek nem követnek gond nincs vele.
Én elképzeltem már 2 pasival meg grupiban is. De nem csináltam meg. A fantázia az ember mozgatórugója. Igaz más terület, de ha nem lenne képzelőerőnk, nem lennének tudósok, mérnökök, nem fejlődnénk sehova.Olyanok lennénk mint az állatok.
Álmodban/képzeletedben azzal szexelsz akivel akarsz, a valóságban azzal, akit szeretsz. Nem kell felfújni a dolgot! 24L
Hogy mit gondolsz az az elméleti sík, megcsalni viszont gyakorlati síkon lehet.
Agyunk kötelessége, hogy folyamatosan gondolatokkal árasszon el, tudjunk lehetséges verziókkal spekulálni. Az embert, a civilizált, sapiens embert pedig az teszi, hogy ezeket megtudja szűrni, ki tudja válogatni melyeket viszi át gyakorlati síkra.
Persze ha te nem fogsz a megcsalás gondolatainak gátat vetni a megvalósulásuk útján, akkor leszel állatias, ösztönlény, vagy ahogy erre fele mondják, ribi.
Az ösztönlény nem uralkodik csak megy a feje után.
Egy professzorom szokta mondani, hogyha a gondolatoknak ereje lenne, akkor az utca hullákkal és terhes nőkkel lenne tele. :D
Amíg csak gondolati úton teszed, semmi probléma. Hogyha viszont egy elérhető srácról fantáziálsz, akkor érdemes elgondolkodni, hogy tényleg a pároddal akarsz-e lenni, vagy mással, és lezárni a dolgokat időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!