Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban, igaz lehet az, hogy szinte majdnem minden párkapcsolatban történik megcsalás (legalább egy csók), de a megcsalások 80% nem derül ki sose?
az ismeretségi körömben sok olyan megcsalás
van ami nem derült ki, pedig lányokról van főként szó
Szerintem igen. Van, hogy nem derül ki és van, hogy nem akarja tudni a másik fél, hogy mi történt.
Azért nem szeretem a Gyakori világát ebből a szempontból, mert itt mindenki olyan szent, h9ogy egyenesen glóriát is kaphatna a feje fölé.
teljesen egyértelmű, hogy amikor szerelmesek a felek, akkor nem létezik más, csak a másik nekik.De amikor már ez elmúlik és marad a kölcsönös szeretet, akkor már mindketten megnéznek másokat is.És, ha úgy adódik, akkor ki is próbálják másokkal.
Akár milyen furcsa is egyébként, de a közhiedelemmel ellentétben ez sokkal több lelkiismeret-furdalást szokott okozni a férfiaknak, mint a nőknek. Egy férfi, ha megteszi, utána önkéntelenül is azon morfondírozik, hogy hogyan tehetné jóvá, ösztönösen is jobban pedálozik a párjánál, kedvesebb lesz hozzá, stb...
Míg nők esetében azt vettem észre, hogy teljesen hidegvérűen, a világ legtermészetesebb dolgaként teszik ezt meg és bárki rákérdezne, tökéletesen megtévesztően tagadják le. Van olyan, aki annyira pofátlan, hogy a félrelépése/titkos viszonya után pár héttel már ki is posztol a Facebook-on egy közös képet a párjával "Életem" címmel. Egy férfi ilyet sosem tenne.
Nekem ezek a tapasztalataim.
Áhh, sokkal többször történik. Kb minden héten más lánnyal vagyok, akik "boldog kapcsolatban" élnek.
Fb-on tényleg minden rendben van, de valamiért mégis megcsalják velem a csávót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!