Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kielégítettem kézzel egy lányt, és a lány is engem. A barátnőm erről nem tud. Ez megcsalásnak számít? 22/f
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 00:31
2/24 anonim válasza:
Nem, ez kapcsolatmegerősítésnek számít.
3/24 anonim válasza:
Hát... nálam igen vagy mi. Nem tennék ilyet a barátnőmmel, eléggé nyitott, meg lehet vele beszélni akármit, szóval inkább megkérdezem, mint a háta mögött tegyem.
5/24 anonim válasza:
Ha ugyanúgy hívják akkor nem megcsalás, csak márkahűség. Szerinted?
6/24 anonim válasza:
márkahűség... LOL! köszi, feldobtad a napomat!
7/24 anonim válasza:
ha a barátnőd csinálta volna ezt valakivel, akkor megcsalásnak mondanád?
8/24 trendkivuli válasza:
amíg csak a végét dugod bele és nem élvezel el addig nem számít megcsalásnak valamint tilos a smár is
9/24 anonim válasza:
bitch please,ezt a kerdest te sem gondolhattad komolyan :D
szerintem kerd ki errol, a baratnod velemenyet,hatha o okosabbat mond,mint mi mind osszevetve :D sok sikert!
10/24 anonim válasza:
"man without name válasza:
Hát... nálam igen vagy mi. Nem tennék ilyet a barátnőmmel, eléggé nyitott, meg lehet vele beszélni akármit, szóval inkább megkérdezem, mint a háta mögött tegyem.
"
Te se vagy semmi ember... Nekem eszembe se jut ilyen a barátnőm mellet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!