Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek, mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Régóta ismerek egy lányt akivel eleinte szinte semmiféle kommunikációs kapcsolatba nem léptem. Aztán táncon (mivel táncolok) ő lett a párom, de ekkor más tetszett. Mostanában eléggé felfigyeltem rá és mit hoz az élet most meg azzal táncolok aki régebben tetszett. Szép lányról van szó, viszont a modora egy kicsit "durva". Egy kicsit tetszik és nem tudom mit tehetnék.

2012. nov. 7. 21:27
 1/5 anonim válasza:

Hát szerintem attól függ, hogy veled hogyan bánik, mert ha veled másabb(jobb) a viselkedése, akkor szerintem ha még tetszik összejöhetsz vele. :)

ha meg nagyon zavar a viselkedése és még mindig tetszik, akkor hagyd a fenébe :)

2012. nov. 7. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát velem nem is annyira, de egy kicsit máshogy viselkedik. Ahogy észrevettem (nem tudom hogy mással előfordul) nagyon könnyen megsértődik, de viszont nem hosszú időre. Tudom hogy az sem jó jel, hogy mikor táncolunk csak néha-néha van közöttünk szemkontaktus, mintha kerülné azt.
2012. nov. 7. 21:57
 3/5 anonim válasza:
Hát ha még hosszú ideig vele fogsz táncolni, akkor szerintem nem lenne jó összejönnötök. Utána elég rossz lenne táncolni bár én nem kívánom nektek hogy szakítsatok:), meg attól is függ hogy hogyan válnátok el. Az hogy kerüli a szemkontaktust, szerintem vagy azt jelenti hogy valamennyire figyel rád, mondhatnám te is tetszel neki, csak nem szeretne semmit pont azért mert a párja vagy, vagy simán csak arra figyel hogy ő hogy táncol és nem akar semmit. Nehéz megmondani hogy melyik:). Szerintem ha komolyabban meg szeretnéd ismerni, a tánc edzést ne tekintsd erre alkalmas terepnek, mindenképp találkozz vele próbán kívül is, hogy legalább jobban megismerd. Ha abszolút nincsen egy társaságotok, akkor kénytelen leszel az ismerkedést ott elkezdeni... De ne ott folytasd. Tapasztalatom szerint, én is táncoltam :D a lányok tényleg csak és kizárólag táncolni járnak társas táncra (vagy salsa? :D valami más), és nem foglalkoznak a fiúk többségével, de a párjukkal főleg nem. Mármint kapcsolatilag. Természetesen attól még lehettek barátok. :D Óvatosan, mert kénytelenek lesztek továbbra is együtt táncolni.
2012. nov. 8. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy néptáncot táncolok és ott más (szerintem) a párok közti viszony. Köszönöm, hogy ennyi időt fordítottál és írtál nekem egy jó hosszú választ ami jó. Csak az a probléma hogy jól ismerem.
2012. nov. 9. 19:29
 5/5 anonim válasza:
Hát igazán nincs mit. Értelek. Hát sok ilyen durvább modorú lány van, én annyira nem kedvelem őket. Attól függ hogy te mennyire tudod elviselni. Meg hogy mutat-e érdeklődést feléd. Ha direkt kerüli a szemkontaktust, akkor lehet hogy az nem jó jel. De lehet hogy csak zárkózott... :) Attól függetlenül hogy "durva", lehet hogy csak leplez.
2012. nov. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!